24 Aralık 2013, Salı 15:06:34

ER-AH BÖYLE COŞTU

Antalya’da faaliyet gösteren Türkiye’nin önemli uçuş okullarından ER-AH’ın tüm çalışanları, başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu hep birlikte eğlenerek yaşadı.
  • ER AH UÇUŞ OKULU EGITIM ALANINDA Kİ BAŞARILARININ VE SAYGINLIGININ YANINDA ÜLKE STANDARTLARININDA ÜZERİNDEKİ KONSEPTLERDE HAVACILIK YAPILARINA İMZA ATMAKTA.. ERDOGAN BEYIN TALİMATIYLA , PERSONEL VE ÖGRENCİLERIN RAHAT ÇALIŞMA VE EĞİTİM ORTAMLARINA KAVUSMALARI İÇİN TASARLAYIP UYGULADIGIMIZ ANTALYADA Kİ OKUL BİNASI VE ISPARTA DAKİ OKUL VE HANGAR YAPILARI TÜRKİYEDE ARAŞTIRDIGIMIZ KADARIYLA ER AH UÇUŞ OKULUNU BU ALANLADA DA ZİRVEYE TAŞIMIŞTIR. bize de bu imkanları sağladı için tecrübelerını örnek aldığımız ERDOGAN BEY e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
  • Bir Er-Ah mezunu olarak yazılan bütün yorumlara içtenlikle katılıyorum. Uçuş konusunda hiçbir sorun yaşamadım ve beklediğimden daha kısa sürede eğitimimi bitirdim ve yakında bir hava yolunda eğitime başlayacağım. Eğitimim boyunca tecrübe ve bilgilerini bana aktaran ve bu aşamalara gelmemde büyük emekleri olan değerli Er-Ah hocalarına (özel olarak isim veremiyorum çünkü hepsinin farklı ve örnek alınması gereken özellikleri var) şükranlarımı sunuyorum.
  • mesai uygulaması ile çalışan Isparta Havalimanın'da cumartesi - pazar günleri meydan açtırması yaparak mesai sonrasında uzatmaya gidilerek 365 gün özveri ile uçuş eğitimlerimizin gerçekleşmesinde büyük emekleri geçen SÜLEYMAN DEMİREL HAVALİMANI BAŞTA OLMAK ÜZERE ANTALYA HAVALİMANI VE ÇARDAK,GAZİPAŞA,ADANA,HATAY,GAZİANTEP,DALAMAN,BODRUM,UŞAK,ZAFER,ESENBOĞA, EDREMİT, ÇORLU,İSTANBUL ATATÜRK VE SABİHA GÖKÇEN,YENİŞEHİR,KAPADOKYA,KAYSERİ VE SON OLARAK ADNAN MENDERES HAVALİMANI personellerine de ayrıca teşekkür etmemiz gerekirdi. OKULUM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.. M.ERDOĞAN CABIOĞLU
  • Isparta Havaliamanının etinden sütünden derisinden kemiğinden vb. yararlandıkları halde, her isteklerini SHGM emriymiş gibi onaylayan Isparta havalimanı çalışanlarına bir teşekkürü esirgeyen ERAH camiasına teessüflerimi bir borç bilirim. (Haber içeriğine göre)
  • Okulu'da Erdoğan beyi de yakından tanıma imkanım oldu gerçekten eğitim sistem ve ciddiyet mükemmel bu sektördeki adı bende saklı bir başka okulda eğitim alan ve şimdilik kaptırdığımız paramızı almak için mahkemelik olduğumuz o okul ile yakından uzaktan ilgisi yok.herkese tavsiyem parasını sahtekar okullara kaptırmadan mutlaka daha önce bu yoldan geçmişlerden sorup araştırsınlar Erah I'n farkını göreceklerdir.
  • Sivil havacılığın tarkime bir el atmasi lazim,aylardir dogru dürüst ucamayan,ucus bekleyen bir sürü öğrenci var.
  • Daha onceden hicbir pilotaj tecrubem olmamasina ragmen 42 yasinda TSK dan emekli olup 44 yasinda pilot lisansi aldim. Su anda THY de A320 pilotu olarak gorev yapiyorum. Lisansimi ERAH ta tamamladim. Hersey o kadar kusursuz gelisti ki tej soyleyebilecegim "Cok tesekkurler ERAH!" sayenizde ikinci bir hayat yakaladim. Pilot olmayi dusunen arkadaslar; tabii ki tum okullari gezin benim de yaptigim gibi. Ancak son noktayi ERAH ta koyun. Baslarken de bitirirken de cok mutlu olacaksiniz. Basta tabii ki Erdogan Cabioglu olmak uzere tum calisanlara basarilarinin devamini diliyorum. Zaten en iyi olmayi hep hakettiniz... Hakan AYDIN
  • Su am icmin en iyi okul diyenilirim. Ozellikle yer derslerinde sayin selcum hocamizon katkilari coktur.fakat kendisi ayrilmis.buyuzden yer dersleri gelecegi icin biraz endiseliyim cunku butun herseyi o cekip ceviriyordu.
  • Arkadaşlar bu okula katılmak için sartlar nedir acaba
  • Arkadaşlar okulun sahibi Erdoğan bey hayatımda gördüğüm en çalışkan ve en dürüst insandır. Havacılıktan kazandığı parayı havacılığa yatırır. Kendisi o kadar alçakgönüllü bir insandır ki keşke herkes yakından tanıyıp feyz alsa. Sabah okulun servisi personel toplarken uyanır. (05:00) sabah Isparta öğleden sonra Antalya dadır. Böyle çalışkan dürüst insanlar bu sekterön içinde olduğu için mutluyum . Çünkü birçok insan daha önce çok kötü şekillerde oraya buraya para kaptırdı. Sonuç olarak iyi ki varsın Er-Ah.

Antalya’da faaliyet gösteren Türkiye’nin önemli uçuş okullarından ER-AH’ın tüm çalışanları, başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu hep birlikte eğlenerek yaşadı.

Türkiye’nin önemli uçuş okullarından ER-AH, başarılı performansını bütün çalışanlarının katıldığı eğlenceyle kutladı. Antalya Konyaaltı’nda Harrington Park Otel’de gerçekleşen geceye bütün çalışanlar aileleri ile birlikte katıldı. Başarılı bir yılı geridebırakmaya hazırlanan ER-AH çalışanları, adeta felekten bir gece çaldı.

Gecede bir konuşma yapan ER-AH’ın sahibi Erdoğan Cabioğlu, çalışanların özverisiyle beklentinin üzerinde bir başarı grafiği ile yılı kapatmaya hazırlandıklarını kaydederek, emeği geçen bütün çalışanlarına teşekkür etti.

Gecenin sonunda bütün çalışanlara plaket verildi.

UÇAK BAŞINA UÇUŞ BİRİNCİSİ

Filosunda toplam 8 uçak bulunan ER-AH uçuş okulu, bu yıl içinde yüksek bir performans ortaya koyarak 9 bin saat uçuş gerçekleştirdi ve uçak başına en fazla uçuş yapan okul ünvanının da sahibi oldu. Ayrıca,  3 bin 500 saat simulatör eğitimi ve 8 bin saat yer dersi verildi.  Antalya merkezli uçuş okulu, yaz aylarında öğrencilerinin uçuş eğitimlerini Isparta’da, yer derslerini ise Antalya’da veriyor.

ANTALYA’DA TEK

Antalya’nın tek  uçuş okulu olan ve en fazla dersliğe sahip uçuş okulu ünvanını da taşıyan ER-AH, Muratpaşa’da 8 derslikli 5 katlı binada hizmet veriyor.  Havacılık sektörünün prestijli uçuş okullarından biri olarak kabul edilen ER-AH, sektöre çok sayıda pilot kazandırdı. Yılda 60 civarında havayolu pilotunu sektöre kazandıran okul, PPL olarak bilinen özel pilot lisansı almak isteyenler tarafından da tercih ediliyor.

ER-AH BÖYLE COŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

MİMAR ~ 10 yıl önce
ER AH UÇUŞ OKULU EGITIM ALANINDA Kİ BAŞARILARININ VE SAYGINLIGININ YANINDA ÜLKE STANDARTLARININDA ÜZERİNDEKİ KONSEPTLERDE HAVACILIK YAPILARINA İMZA ATMAKTA.. ERDOGAN BEYIN TALİMATIYLA , PERSONEL VE ÖGRENCİLERIN RAHAT ÇALIŞMA VE EĞİTİM ORTAMLARINA KAVUSMALARI İÇİN TASARLAYIP UYGULADIGIMIZ ANTALYADA Kİ OKUL BİNASI VE ISPARTA DAKİ OKUL VE HANGAR YAPILARI TÜRKİYEDE ARAŞTIRDIGIMIZ KADARIYLA ER AH UÇUŞ OKULUNU BU ALANLADA DA ZİRVEYE TAŞIMIŞTIR. bize de bu imkanları sağladı için tecrübelerını örnek aldığımız ERDOGAN BEY e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir Er-Ah mezunu olarak yazılan bütün yorumlara içtenlikle katılıyorum. Uçuş konusunda hiçbir sorun yaşamadım ve beklediğimden daha kısa sürede eğitimimi bitirdim ve yakında bir hava yolunda eğitime başlayacağım. Eğitimim boyunca tecrübe ve bilgilerini bana aktaran ve bu aşamalara gelmemde büyük emekleri olan değerli Er-Ah hocalarına (özel olarak isim veremiyorum çünkü hepsinin farklı ve örnek alınması gereken özellikleri var) şükranlarımı sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER-AH UÇUŞ OKULU ~ 10 yıl önce
mesai uygulaması ile çalışan Isparta Havalimanın'da cumartesi - pazar günleri meydan açtırması yaparak mesai sonrasında uzatmaya gidilerek 365 gün özveri ile uçuş eğitimlerimizin gerçekleşmesinde büyük emekleri geçen SÜLEYMAN DEMİREL HAVALİMANI BAŞTA OLMAK ÜZERE ANTALYA HAVALİMANI VE ÇARDAK,GAZİPAŞA,ADANA,HATAY,GAZİANTEP,DALAMAN,BODRUM,UŞAK,ZAFER,ESENBOĞA, EDREMİT, ÇORLU,İSTANBUL ATATÜRK VE SABİHA GÖKÇEN,YENİŞEHİR,KAPADOKYA,KAYSERİ VE SON OLARAK ADNAN MENDERES HAVALİMANI personellerine de ayrıca teşekkür etmemiz gerekirdi. OKULUM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.. M.ERDOĞAN CABIOĞLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ispartalı ~ 10 yıl önce
Isparta Havaliamanının etinden sütünden derisinden kemiğinden vb. yararlandıkları halde, her isteklerini SHGM emriymiş gibi onaylayan Isparta havalimanı çalışanlarına bir teşekkürü esirgeyen ERAH camiasına teessüflerimi bir borç bilirim. (Haber içeriğine göre)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Okulu'da Erdoğan beyi de yakından tanıma imkanım oldu gerçekten eğitim sistem ve ciddiyet mükemmel bu sektördeki adı bende saklı bir başka okulda eğitim alan ve şimdilik kaptırdığımız paramızı almak için mahkemelik olduğumuz o okul ile yakından uzaktan ilgisi yok.herkese tavsiyem parasını sahtekar okullara kaptırmadan mutlaka daha önce bu yoldan geçmişlerden sorup araştırsınlar Erah I'n farkını göreceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sivil havacılığın tarkime bir el atmasi lazim,aylardir dogru dürüst ucamayan,ucus bekleyen bir sürü öğrenci var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha onceden hicbir pilotaj tecrubem olmamasina ragmen 42 yasinda TSK dan emekli olup 44 yasinda pilot lisansi aldim. Su anda THY de A320 pilotu olarak gorev yapiyorum. Lisansimi ERAH ta tamamladim. Hersey o kadar kusursuz gelisti ki tej soyleyebilecegim "Cok tesekkurler ERAH!" sayenizde ikinci bir hayat yakaladim. Pilot olmayi dusunen arkadaslar; tabii ki tum okullari gezin benim de yaptigim gibi. Ancak son noktayi ERAH ta koyun. Baslarken de bitirirken de cok mutlu olacaksiniz. Basta tabii ki Erdogan Cabioglu olmak uzere tum calisanlara basarilarinin devamini diliyorum. Zaten en iyi olmayi hep hakettiniz... Hakan AYDIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selcuk hocama slm ~ 10 yıl önce
Su am icmin en iyi okul diyenilirim. Ozellikle yer derslerinde sayin selcum hocamizon katkilari coktur.fakat kendisi ayrilmis.buyuzden yer dersleri gelecegi icin biraz endiseliyim cunku butun herseyi o cekip ceviriyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar bu okula katılmak için sartlar nedir acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrtibat ~ 10 yıl önce
0242 312 28 88 Yukarıda yazılı olan numara ile irtibata geçip bilgi alabilirsiniz.
Önemsiz ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar okulun sahibi Erdoğan bey hayatımda gördüğüm en çalışkan ve en dürüst insandır. Havacılıktan kazandığı parayı havacılığa yatırır. Kendisi o kadar alçakgönüllü bir insandır ki keşke herkes yakından tanıyıp feyz alsa. Sabah okulun servisi personel toplarken uyanır. (05:00) sabah Isparta öğleden sonra Antalya dadır. Böyle çalışkan dürüst insanlar bu sekterön içinde olduğu için mutluyum . Çünkü birçok insan daha önce çok kötü şekillerde oraya buraya para kaptırdı. Sonuç olarak iyi ki varsın Er-Ah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000