24 Mart 2010, Çarşamba 08:52:51

En uzun süreli vize 1 yıllık olacak!

Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları, AB ülkelerinde uzun süreli vize ile ikamet eden yabancıların da, 25 Schengen üyesi ülke arasında kolayca geçiş yapabilmeleri yönünde karar aldı.
  • KEŞKE TÜRKİYEDE SCHENGEN VİSESİ UYGULASA VE ZORLUKLA VERSE FİYATTA TABİİKİ TAVAN OLMALI BİZLERE NASIL İŞKENCE YAPIYOLARSA AYNILARINI BİZDE ONLARA YAŞATALIM İSTERİM AMA NERDE BİZDE BÖYLE DİŞLİ HÜKÜMET
  • ee zaten bu boyleydi 1 ulkenin vizesiyle br cok avrupa ulkesini dolastik
  • Vize gelirleri düşeceği için, farklı zorlamalara başvuracakları kesin. Yahudilere ödedikleri tazminatları, yine Türklerden çıkarırlar.

Alınan karar uyarınca, bundan böyle, AB ülkelerinden birinde 3 aydan fazla süreli vize sahibi olan bir kişi, üye ülkeler arasında serbestçe dolaşabilecek. Şu ana kadarki uygulamaya göre uzun süreli ulusal vize sahibi sadece vize aldığı ülkede kalabiliyordu.

Ayrıca, en uzun süreli vizenin 1 yıl olması da karara bağlandı. 1 yıldan fazla bir süre bir ülkede kalmak isteyen yabancıya ise bu süreden sonra oturma izni verilecek.(hürriyet)

En uzun süreli vize 1 yıllık olacak!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
KEŞKE TÜRKİYEDE SCHENGEN VİSESİ UYGULASA VE ZORLUKLA VERSE FİYATTA TABİİKİ TAVAN OLMALI BİZLERE NASIL İŞKENCE YAPIYOLARSA AYNILARINI BİZDE ONLARA YAŞATALIM İSTERİM AMA NERDE BİZDE BÖYLE DİŞLİ HÜKÜMET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ee zaten bu boyleydi 1 ulkenin vizesiyle br cok avrupa ulkesini dolastik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vize gelirleri düşeceği için, farklı zorlamalara başvuracakları kesin. Yahudilere ödedikleri tazminatları, yine Türklerden çıkarırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000