13 Mayıs 2011, Cuma 13:01:05

EMZİKLİ BEBEĞİ ELLE ARADILAR

El Kaide lideri Usame bin Ladin’in öldürülmesinin ardından terör korkusu yaşayan ABD’de havaalanında 8 aylık bebek bile aranmaya başladı.
  • el kaide kimseye acımıyor,8aylık bebeği mi canlı bomba yapmicak...ki en çok onlara odaklanırlar çünkü bebeklerden kimse şüphelenmez..arama şekli normaldir....keşke türkiye de de uygulama yapılsa,güvenlik görevlieri çocukları es geçiyor
  • ben havalimanındaki güvenliğe bişey demiyorum sınırsız olmazı gerektiğini savunuyorum fakat bence burda artık amerikalıların uyurken bile kendi horultularından korkmaları benide bitarafımla gülmeme sebeb oluyorrr
  • Arkadaşım bu hırs ve kin neden ? Bu yaşadığımız ülkede değil tüm dünyanın uymakla zorunlu olduğu kurallar yokmu ? Kiracı isen aybaşında kira verecen, gelirin varsa vergi verecen, doğalgaz kullanıyorsan harcadığını ödeyeceksin,uçağa bineceksen herkes gibi sende yada çocuğun da aranacak ne var bunda ? Biraz daha sakin düşün her kural bizler için , kızmaya inan gerek yok.
  • ahirette ne yapıcaksınız... hepiniz cehenneme...
  • Kesinlikle herkes kanunlara kurallara uymak zorundadır, bu kural 85 yaşındaki bir yaşlı amca teyze de olabilir veya 8 aylık bebek de olabilir ne malum bir şeyin saklı olmadığı yaygaraya gerek yok herkes kanunlara uyduğunda sistem daha düzenli işler ama insanlar ne kadar kural ve kanunlara uymamakta direnirlerse işde o zaman sorun çıkar sonuçlarına katlanırlar..
  • her yapılan uygulamayı tenkit etmeye başladık ama çoğumuz o işin başına geçsek aman her detayı atlamayın talimatı veririz ama o görevle alakamız olmayınca da yapılanı eleştiririz. Hayırlısı olsun.
  • O ZAMAN BEBEKLERİ HİÇ ARAMAYALIM BU SORUNDA ORTADAN KALKSIN. PEKİ SORUMLULUĞU KİM ALACAK!......
  • O zaman ne amacı var butun bu presdürün ? Bebegin herhangibir tarafına yerlestirilecek patlayıcı ucagı dusurmeye yeter ? Anlamadım bu haberi ben..

Kansas Havaalanı’nda 8 aylık bir bebeğin aranması tartışmalara yol açtı.
 
Ağzında emzik olan bebek, X-Ray cihazından geçirildikten sonra polis tarafından elle arandı.
 
Bir papaz tarafından çekilen görüntülerin internette yayınlanması, gelinen son noktayı gözler önüne serdi.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan ABD’li yetkililer, bunun normal bir prosedür olduğunu savundular.
 
El Kaide lideri Usame bin Ladin’in Pakistan’da öldürülmesinin ardından terör paniği yaşayan ABD’de güvenlik önlemleri artırılmıştı. (Ntvmsnbc)

 

EMZİKLİ BEBEĞİ ELLE ARADILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
el kaide kimseye acımıyor,8aylık bebeği mi canlı bomba yapmicak...ki en çok onlara odaklanırlar çünkü bebeklerden kimse şüphelenmez..arama şekli normaldir....keşke türkiye de de uygulama yapılsa,güvenlik görevlieri çocukları es geçiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben havalimanındaki güvenliğe bişey demiyorum sınırsız olmazı gerektiğini savunuyorum fakat bence burda artık amerikalıların uyurken bile kendi horultularından korkmaları benide bitarafımla gülmeme sebeb oluyorrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım bu hırs ve kin neden ? Bu yaşadığımız ülkede değil tüm dünyanın uymakla zorunlu olduğu kurallar yokmu ? Kiracı isen aybaşında kira verecen, gelirin varsa vergi verecen, doğalgaz kullanıyorsan harcadığını ödeyeceksin,uçağa bineceksen herkes gibi sende yada çocuğun da aranacak ne var bunda ? Biraz daha sakin düşün her kural bizler için , kızmaya inan gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ahirette ne yapıcaksınız... hepiniz cehenneme...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kesinlikle herkes kanunlara kurallara uymak zorundadır, bu kural 85 yaşındaki bir yaşlı amca teyze de olabilir veya 8 aylık bebek de olabilir ne malum bir şeyin saklı olmadığı yaygaraya gerek yok herkes kanunlara uyduğunda sistem daha düzenli işler ama insanlar ne kadar kural ve kanunlara uymamakta direnirlerse işde o zaman sorun çıkar sonuçlarına katlanırlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her yapılan uygulamayı tenkit etmeye başladık ama çoğumuz o işin başına geçsek aman her detayı atlamayın talimatı veririz ama o görevle alakamız olmayınca da yapılanı eleştiririz. Hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O ZAMAN BEBEKLERİ HİÇ ARAMAYALIM BU SORUNDA ORTADAN KALKSIN. PEKİ SORUMLULUĞU KİM ALACAK!......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O zaman ne amacı var butun bu presdürün ? Bebegin herhangibir tarafına yerlestirilecek patlayıcı ucagı dusurmeye yeter ? Anlamadım bu haberi ben..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000