06 Mayıs 2015, Çarşamba 11:00:02

ELİ MAŞALI KADIN HAVALİMANI MÜDÜRÜ İSYAN ETTİRDİ!

DHMİ Uşak Havalimanı Müdürü Uğur Yalvaç’ın emrinde çalışan memurlara sigara izmariti toplattırdığı ortaya çıktı. Airporthaber’e ulaşan görüntüler şoke edecek.
  • Haftada birgün uçak seferi olan meydan personelin çevre temizliğine azda olsa katkıda bulunmasını proplem haline getirmesini anlamadım. Yaptıkları bu hizmet karşılığı kazançlarının helal olmasını hemde sağlıklarını korurlar
  • Bazı şeyler haktır sabahtan akşama kadar orada memurum diyenler taşak keyfi yapıp hobi olarak domates salatalık yetiştiriyorlar buna ne demek lazım Uşak'a haftada bir gün uçak inecek personelde işini yapacak çok gülünç resmen arazi yeri yatış yeri bu işmi zorlarına gitmiş aldıkları paranın önce Hakkı'nı versinler
  • Orada bu kadar insan bu pisliği topladığına göre personelin ve müşterinin o bölgede SİGARA İÇMESİ yasaklansın.En doru çözüm......
  • Mudurenin gogus kili cekerek oynadigi toto 'yu taktir ettim. Boyle bir mudurum olsun, degil izmarit, ot toplarim.
  • çalışanların nedir bu hazımsız idarecilerden çektiği idareci olunca altında çalışan sanki onun kölesi yok böyle bir dünya ....!!!!
  • Keşke zafer havalimanı yerine uşak havalimanına bakım yapıp işletselerdi.çünkü konum olarak zaferden daha iyi ve ulaşımı kolay..
  • Herkes herkesin açığını aramaya çalışmasa herşey daha güzel olacaktı.
  • UŞAK HAVALİMANI ÇALIŞILMASI EN GÜZEL MEYDAN BENCE.BU ŞEKİLDE KARALANMASI ÇOK YANLIŞ..
  • uşak hava limanına müfettişin gelmesi yakındır. yeni genel müdür Serdar Hüseyin yıldırım bey gereğini yapacaktır.. temsil ettiği DHMİ gibi güzide bir kurumu uğur yalvaç gibi basiretsiz kendini bilmez ukala riyakar gibi müdür bozuntusu yüzünden kurumun ayaklar altına alınmasına izin vermeyecektir.
  • Ooo bu neyki. Müdür ve yandaşı su tesisatçısının; dün şirket personelini sinir krizine sokup acillik yaptığını unutmamak lazım. Su tesisatçısının bu ilk olayı değil, tesisatçı ne derse o olur havaalanında, müdürün bir hükmü yok...

DHMİ Uşak Havalimanı  Müdürü Uğur Yalvaç’ın emrinde çalışan memurlara sigara izmariti toplattırdığı ortaya çıktı. Airporthaber’e ulaşan görüntüler şoke edecek.

Uşak Havalimanı Müdürü Uğur Yalvaç, akıl almaz tavırlarıyla çalışanları isyan ettirdi. DHMİ eski Genel Müdürü Orhan Birdal zamanında memurluktan müdürlüğe terfi ettirilen Yalvaç’ın personele gün içinde çöp ve sigara izmariti toplattırması çalışanlar arasında huzursuzluğa neden oldu.

Çalışanların şikayeti ile iki kez soruşturma geçirmesine rağmen hakkında herhangi bir işlem yapılmayan müdür Yalvaç’ın eski genel müdür Birdal tarafından korunduğu iddia edilirken akıl almaz uygulamalarına ara vermeden devam eden kadın müdürün yaptıkları yeni genel müdür Serdar Hüseyin Yıldırım’a da iletildi.

Uğur Yalvaç’ın uygulamalarından rahatsızlık duyan ve bunu yüksek sesle dile getiren çalışanların başka havaalanlarına sürüldüğü kaydedildi.

Çalışanlar üzerindeki baskısını her geçen gün artıran Uğur Yalvaç’ın çalışanlara çöp ve izmarit toplattırırkenki görüntüleri bir personel tarafından kaydedildi. Kamera kaydında, takım elbiseli ve içlerinde kadınların da bulunduğu çalışanlar havalimanı çevresinde izmarit ve çöp topladı. Yerdeki çöpleri ellerindeki mavi renkli poşetlere dolduran çalışanlardan bazıları, görüntülerin alındığı sırada yüzlerini gizlemeye çalıştı.

Öte yandan Uğur Yalvaç’ın havalimanında çalışan güvenlik görevlisi Mesut Kördemirci’nin de göğsündeki kılları çekerek, “ Tek mi, çift mi” diye sorarak kendince eğlendiği, kuruma ait resmi aracı da özel işlerinde kullandığı  öne sürüldü.

©AirportHaber

ELİ MAŞALI KADIN HAVALİMANI MÜDÜRÜ İSYAN ETTİRDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

Hamit Altınmakas ~ 8 yıl önce
Haftada birgün uçak seferi olan meydan personelin çevre temizliğine azda olsa katkıda bulunmasını proplem haline getirmesini anlamadım. Yaptıkları bu hizmet karşılığı kazançlarının helal olmasını hemde sağlıklarını korurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grand father ~ 8 yıl önce
Bazı şeyler haktır sabahtan akşama kadar orada memurum diyenler taşak keyfi yapıp hobi olarak domates salatalık yetiştiriyorlar buna ne demek lazım Uşak'a haftada bir gün uçak inecek personelde işini yapacak çok gülünç resmen arazi yeri yatış yeri bu işmi zorlarına gitmiş aldıkları paranın önce Hakkı'nı versinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 8 yıl önce
Orada bu kadar insan bu pisliği topladığına göre personelin ve müşterinin o bölgede SİGARA İÇMESİ yasaklansın.En doru çözüm......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gogus kili Toto ~ 9 yıl önce
Mudurenin gogus kili cekerek oynadigi toto 'yu taktir ettim. Boyle bir mudurum olsun, degil izmarit, ot toplarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blue sky ~ 9 yıl önce
çalışanların nedir bu hazımsız idarecilerden çektiği idareci olunca altında çalışan sanki onun kölesi yok böyle bir dünya ....!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
covanni ~ 9 yıl önce
Keşke zafer havalimanı yerine uşak havalimanına bakım yapıp işletselerdi.çünkü konum olarak zaferden daha iyi ve ulaşımı kolay..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeyno ~ 9 yıl önce
Herkes herkesin açığını aramaya çalışmasa herşey daha güzel olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DESTAN ~ 9 yıl önce
UŞAK HAVALİMANI ÇALIŞILMASI EN GÜZEL MEYDAN BENCE.BU ŞEKİLDE KARALANMASI ÇOK YANLIŞ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara murat ~ 9 yıl önce
uşak hava limanına müfettişin gelmesi yakındır. yeni genel müdür Serdar Hüseyin yıldırım bey gereğini yapacaktır.. temsil ettiği DHMİ gibi güzide bir kurumu uğur yalvaç gibi basiretsiz kendini bilmez ukala riyakar gibi müdür bozuntusu yüzünden kurumun ayaklar altına alınmasına izin vermeyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
angry birds ~ 9 yıl önce
müdür yardımcısıda ondan aşağı kalmaz onada bir el atı versinler bir zahmet büyük sevap alırlar
DHM'li ~ 9 yıl önce
Ooo bu neyki. Müdür ve yandaşı su tesisatçısının; dün şirket personelini sinir krizine sokup acillik yaptığını unutmamak lazım. Su tesisatçısının bu ilk olayı değil, tesisatçı ne derse o olur havaalanında, müdürün bir hükmü yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000