14 Ekim 2011, Cuma 11:54:28

EĞİTİM UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI (GÜNCELLENDİ)

Kırşehir'de eğitim uçağı acil iniş yaptı.
  • iki motorda durmuş...allah allah ne kadar büyük bir tesadüf değilmi?aynı anda iki motor haaa....hadi ağzınızdaki baklayı çıkarın bakalım nasıl olsa gerçekler ortaya çıkar yakında
  • gülüyorum halinize sadece...geri kimin olduğu ortada...kurbanda gelin şeker vereyim size :))
  • Ferdi hocayı yllardır tanırım, öğrencileri ondan ilk önce insan olmayı mütevazi olmayı öğreniyordur diye düşünüyorum. Çok iyi bir pilot olduğunuda onu tanıyan herkes bilir. İki motoruda duran bir uçağı indirmek her baba yiğidin harcıda değildir ayrıca. Eline yüreğine sağlık ferdi hoca. Daha çok pilot yetiştireceksin allahın izniyle. Geçmiş olsun.
  • THK .TÜRKKUŞU bünyesinde gelişen bu tip uçak kazalarını THK na isnat etmek çok yanlış. Nedenmi,ben 20 yıl o mübarek ocakta çalıştım,uçaklar uçuş öncesi kont.leri yapılır ve plt lar imza karşılığı karşılıklı olarak uçağı teslim alır,salimen uçuşa çıkarlar.Hiç bir uçak havada arıza yapmıyacak diye bir kanun yoktur,bu dünya havacılığındada böyledir.Tüm havacı kardeşlerime emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Merhaba arkadaşlar,zaman zaman siteye giriyorum uçuşum olmadığı zamanlarda,hatta mesajlarda yazıyorum. iki pilot arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum öncelikle,ALLAH onları bizlere bağışladı,onlar daha nice pilotlar yetiştirecekler bu camiaya. Şimdi gelelim ileri geri mesajlara;hiç gereği yok birbirimizi kırmaya ve de THK nu yıpratmaya,bu olay sadece bir uçağın eğt sırasında motorlarının durması ve sonuçta pilotun saniyelerde karar vererek inecek yerin tespiti olayıdır.iki kardeşimiz emercensileri uygulamış ve o araziye inmişler,Allaha şükür burunları dahi kanamadan kurtulmuşlar,Arkadaşlarıma tekrar geçmiş olsun diyorum,bundan sonraki uçuş hayatlarında başarılar dilerim.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • çok ayıp çook ayıp,günaha giriyorsun,madem yardım yaptın bunu söylemen günah biliyorsun.biz burada burnu dahi kanamadan 2 pilotumuza geçmiş olsun dileklerimizi yazıyoruz.Ama sizin gibi geriler THK ile uğraşıyor,THK ile bir problemin varsa onun sitesine yaz,pilotlarımızada geçmiş olsun de be geri,seninin gibi gerilerin geçmiş olsun dileklerinede ihtiyacımız yok bilesin.hadi ordan be geri.
  • valla bu sektörde çok maymuna döneni görüp,hocaya okutup yerine yerleştirdik...sen dalğa geç bakalım....ne olduda mecburi iniş gerçekleşti? cevap ..............yok...e hadiiiiiii uydurun kılıfına
  • cok komiksin.Allahim sen herkese akil fikir ihsan eyle.bir gun turkiye uzaya maymun gonderecek olursa sikinti cekmeyecegiz
  • herkazada sacma sapan yorum yapanları kınıyoruz.kaza yapanlar keyfimi yaptılar.allah o yersiz yorumları yapanların başına getirsinki düzmece yazılar yazarak başkalarını karalamak ayıp ve yanlış.pilot arkadaşlarıma ve thk kuraumumuza gecmiş olsun.
 Kırşehir'in Mucur ilçesine bağlı Büyükkayapa köyü yakınlarında Türk Hava Kurumu'na bağlı eğitim uçağı bu sabah saat 09.20'de toprak alana zorunlu iniş yaptı.

Cessna 402 tipi uçakta iki kişinin bulunduğu öğrenildi. Uçakta bulunan pilot Ferdi Tombul ve pilot adayı Fatih Mehmet Balık'ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bu arada, uçaktaki arızanın motora yakıt gitmemesinden kaynaklandığı iddia edildi.

 
EĞİTİM UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Misafir ~ 13 yıl önce
iki motorda durmuş...allah allah ne kadar büyük bir tesadüf değilmi?aynı anda iki motor haaa....hadi ağzınızdaki baklayı çıkarın bakalım nasıl olsa gerçekler ortaya çıkar yakında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gülüyorum halinize sadece...geri kimin olduğu ortada...kurbanda gelin şeker vereyim size :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ferdi hocayı yllardır tanırım, öğrencileri ondan ilk önce insan olmayı mütevazi olmayı öğreniyordur diye düşünüyorum. Çok iyi bir pilot olduğunuda onu tanıyan herkes bilir. İki motoruda duran bir uçağı indirmek her baba yiğidin harcıda değildir ayrıca. Eline yüreğine sağlık ferdi hoca. Daha çok pilot yetiştireceksin allahın izniyle. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK .TÜRKKUŞU bünyesinde gelişen bu tip uçak kazalarını THK na isnat etmek çok yanlış. Nedenmi,ben 20 yıl o mübarek ocakta çalıştım,uçaklar uçuş öncesi kont.leri yapılır ve plt lar imza karşılığı karşılıklı olarak uçağı teslim alır,salimen uçuşa çıkarlar.Hiç bir uçak havada arıza yapmıyacak diye bir kanun yoktur,bu dünya havacılığındada böyledir.Tüm havacı kardeşlerime emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,zaman zaman siteye giriyorum uçuşum olmadığı zamanlarda,hatta mesajlarda yazıyorum. iki pilot arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum öncelikle,ALLAH onları bizlere bağışladı,onlar daha nice pilotlar yetiştirecekler bu camiaya. Şimdi gelelim ileri geri mesajlara;hiç gereği yok birbirimizi kırmaya ve de THK nu yıpratmaya,bu olay sadece bir uçağın eğt sırasında motorlarının durması ve sonuçta pilotun saniyelerde karar vererek inecek yerin tespiti olayıdır.iki kardeşimiz emercensileri uygulamış ve o araziye inmişler,Allaha şükür burunları dahi kanamadan kurtulmuşlar,Arkadaşlarıma tekrar geçmiş olsun diyorum,bundan sonraki uçuş hayatlarında başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok ayıp çook ayıp,günaha giriyorsun,madem yardım yaptın bunu söylemen günah biliyorsun.biz burada burnu dahi kanamadan 2 pilotumuza geçmiş olsun dileklerimizi yazıyoruz.Ama sizin gibi geriler THK ile uğraşıyor,THK ile bir problemin varsa onun sitesine yaz,pilotlarımızada geçmiş olsun de be geri,seninin gibi gerilerin geçmiş olsun dileklerinede ihtiyacımız yok bilesin.hadi ordan be geri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
valla bu sektörde çok maymuna döneni görüp,hocaya okutup yerine yerleştirdik...sen dalğa geç bakalım....ne olduda mecburi iniş gerçekleşti? cevap ..............yok...e hadiiiiiii uydurun kılıfına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok komiksin.Allahim sen herkese akil fikir ihsan eyle.bir gun turkiye uzaya maymun gonderecek olursa sikinti cekmeyecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkazada sacma sapan yorum yapanları kınıyoruz.kaza yapanlar keyfimi yaptılar.allah o yersiz yorumları yapanların başına getirsinki düzmece yazılar yazarak başkalarını karalamak ayıp ve yanlış.pilot arkadaşlarıma ve thk kuraumumuza gecmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000