03 Eylül 2010, Cuma 08:07:52

Eğitim dönemi Aksay'ın uçuşuyla başladı

Hava Kuvvetlerinde “2010-2011 Uçuş Eğitim Yılı”, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay'ın yaptığı uçuş ile başladı.
  • yakindan tanidigim, once insan, sonra eski tabirle tam bir tayyareci olan sayin orgeneral hasan AKSAY komutasindaki hava kuvvetlerimize yeni egitim doneminde basarili ve emniyetli ucuslar temenni ediyorum. maksut DEMiR

Komutanlığın internet sitesinde yer alan duyuruda, Orgeneral Aksay'ın yeni eğitim yılının açılışı dolayısıyla yayımladığı mesaja yer verildi.

Orgeneral Aksay mesajında, Türk Hava Kuvvetlerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çağıyla yarışan bir hava kuvveti olarak, asil milletinin bin bir güçlükle kendisine verdiği silah, araç gereç ile malzemenin, etkinlik ve emniyetle kullanılacağını ifade etti.

Hava Kuvvetleri personelinin kendisine verilen her türlü görevi en üst seviyede yerine getireceğine, Türkiye'nin milli kaynaklarını uygun kullanarak yerde ve havada uçuş ve yer emniyet kurallarına azami dikkat sarf edeceğine yürekten inandığını belirten Orgeneral Aksay, Ulu Önder Atatürk'ün “İstikbal Göklerdedir” parolasının yüz yıldır olduğu gibi gelecek yüzyıllarda da Türk Havacılarının en büyük rehberi olacağını kaydetti.

Duyuruda, Orgeneral Aksay'ın yaptığı, “2010-2011 Uçuş Eğitim Yılı” ilk uçuşuna ilişkin fotoğraflara da yer verildi. (Hürriyet)

Eğitim dönemi Aksay'ın uçuşuyla başladı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yakindan tanidigim, once insan, sonra eski tabirle tam bir tayyareci olan sayin orgeneral hasan AKSAY komutasindaki hava kuvvetlerimize yeni egitim doneminde basarili ve emniyetli ucuslar temenni ediyorum. maksut DEMiR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000