08 Eylül 2014, Pazartesi 08:07:55

DÜŞEN UÇAKTA ÜNLÜ EMLAK MİLYONERİ VARDI

Jamaika Port Antonio Limanı açıklarında denize düşen uçağın ABD'li emlak milyoneri Glazer çiftine ait olduğu ortaya çıktı.
  • aman allahim, dünya ne tesadüflerle doludur. bilincli düsürülmüstür kesin...

New Yorklu emlak milyoneri işadamı Larry Glazer ve eşi Jane'in bulunduğu uçak, önceki gün New York’tan Florida'ya gitmek üzere havalandıktan sonra Jamaika'nın Port Antonio Limanı açıklarında denize düştü. Uçağın pilotunun bölgedeki hava kulelerinden iki kez acil iniş izni istediği öğrenildi. Ancak iniş izni gelmesinden önce kabin basıncındaki düşme nedeniyle uçaktaki herkesin bayıldığı bu yüzden telsize cevap veremedikleri sanılıyor.

Öte yandan uçağın Küba hava sahasına girmesi de sıcak saatler yaşanmasına neden oldu. ABD ile diplomatik temas kurmayan Kübalılar bu olayda Amerikan havacılık yetkilileriyle tam koordineli çalışarak uçağı kontrol etmek için havalanan F-15'ler tarafından vurulmasını engelledi.

New York'un Rochester bölgesinde sahip olduğu gayrimenkullerle ve yaptığı hayır işleriyle adından söz ettiren, halk tarafından kendilerine 'şampiyon' lakabı takılan Larry Glazer'in usta bir pilot olduğu, daha önce de çok sayıda başarılı uçuş gerçekleştirdiği kaydedildi. Her ikisi de 68 yaşında olan Larry-Jane Glazer çiftinin 3 çocuğu bulunuyordu.

DÜŞEN UÇAKTA ÜNLÜ EMLAK MİLYONERİ VARDI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
aman allahim, dünya ne tesadüflerle doludur. bilincli düsürülmüstür kesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000