12 Temmuz 2014, Cumartesi 16:41:54

DÜŞEN UÇAKLA İLGİLİ ŞOK İDDİA

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde 17 yolcu ve biri Belçika, biri İngiliz vatandaşı iki pilotun ölmesine neden olan uçak kazasının bir timsahın kabinde serbest kalmasından kaynaklanmış olabileceği ortaya çıktı.
  • Su yapdiginiz yorumlara dunyanin en cahil insani bile guler.haberin aslini bilmiorsaniz veya pilotun gecmisini bilmiorsaniz agzinizi kapatin.
  • Dispatch/pilot: arkadaslar ne alakasi var ekip tecrubesizmis ucagin agirlik merkezi(cg) one kayar ve trim out olur (MOST FW CG)
  • ben biliyorum o pilotu benim bi arkadasimin arkadasi kendisi.. 61 yasinda basladi pilotluga o yuzden deneyizsiz demisler.. töbe töbeee...
  • Vay be kedidir kedi diyorduk hep ama timsah cikti...
  • Tipte az tecrübesi olmuş olabilir.
  • Olur 55 yaşında pilot olmaya karar verdiyse olur.
  • Kaç saatten sonra "Deneyimli Pilot" olunuyor?Kim karar veriyor bir pilotun "Deneyimli" yada " Deneyimsiz" olduğuna.Son olarak hiçbir otorite bir pilota bu yakıştırmayı yapmaz.Adamın lisansı varsa uçar kardeşim yeterki lisansına uygun uçakla,uygun şartlarda uçsun.
  • 62 yasında deneyimsiz pilotmu olur

2010 yılında yaşanan kaza ile ilgili olarak İngiltere’nin Glauchester kentinde başlatılan soruşturmada kazadan yaralı olarak kurtulan bir yolcu “Yolculardan birinin uçağa spor çantasında yaklaşık bir metre uzunluğundaki bir timsah ile birlikte bindiğini, timsahın uçuş sırasında çantadan kaçması ile yaşanan panik sonucu tüm yolcuların kokpite doğru koştuğunu ve uçağın kontrolden çıkıp düştüğünü” söyledi.

İngiliz araştırmacılar timsah ile ilgili iddiaları daha önce de duyduklarını ancak Kongolu yetkililer kendilerine uçağın kara kutusunu teslim etmediği için kazanın nedeni ile ilgili kesin bir sonuca varamadıklarını söyledi.

Soruşturmada kazada ölen 62 yaşındaki Belçikalı pilot Danny Philemotte ve 39 yaşındaki İngiliz pilot Chris Wilson’ın da “deneyimsiz” pilotlar oldukları dile getirildi.

Soruşturmanın başında bulunan Timothy Atkinson, kazanın gerçek nedenlerinin hiç bir zaman tam olarak anlaşılamayacağını ifade etti.

DÜŞEN UÇAKLA İLGİLİ ŞOK İDDİA

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

african ~ 10 yıl önce
Su yapdiginiz yorumlara dunyanin en cahil insani bile guler.haberin aslini bilmiorsaniz veya pilotun gecmisini bilmiorsaniz agzinizi kapatin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dispatch/pilot: arkadaslar ne alakasi var ekip tecrubesizmis ucagin agirlik merkezi(cg) one kayar ve trim out olur (MOST FW CG)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuzsuz ~ 10 yıl önce
ben biliyorum o pilotu benim bi arkadasimin arkadasi kendisi.. 61 yasinda basladi pilotluga o yuzden deneyizsiz demisler.. töbe töbeee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kongo ~ 10 yıl önce
Vay be kedidir kedi diyorduk hep ama timsah cikti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tipte az tecrübesi olmuş olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olur ~ 10 yıl önce
Olur 55 yaşında pilot olmaya karar verdiyse olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fabgio ~ 10 yıl önce
Kaç saatten sonra "Deneyimli Pilot" olunuyor?Kim karar veriyor bir pilotun "Deneyimli" yada " Deneyimsiz" olduğuna.Son olarak hiçbir otorite bir pilota bu yakıştırmayı yapmaz.Adamın lisansı varsa uçar kardeşim yeterki lisansına uygun uçakla,uygun şartlarda uçsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
62 yasında deneyimsiz pilotmu olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
non type ~ 10 yıl önce
tipte olabilir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000