02 Kasım 2012, Cuma 08:23:08

DÜNYANIN EN KÖTÜSÜ SEÇİLDİLER!

Ticari havayolları şirketlerini araştıran ve puanlayan Skytrax’e göre dünyanın en kötü havayolu şirketi olan Kuzey Koreli Air Koryo oldu.
  • Leonid Petrov - tam bir Kuzey Koreli uzman ismi :) Arkadaslar belki Kuzey Kore uzmani demek istemisler
  • Seneler once Rus yapimi kucuk bir ucaga binmistim. 30-40 kisilik falandi. Ucaga bindik havalandirma yok sanua gibi terledik ucak kalkti hala hava vermiyor herifler. Sonra iyice yukselince bir soguk hava bastilar titremeye basladik. Ve havalandirma cikislari buzlanma yapti. Neyse dedik buzdan zarar gelmez. Inerken buzlar erimeye basladi sipir sipir ustumuze akti. Cok enteresan bir deneyimdi. Ayni hatta bir yil sonra yine uctum ayni manzara vardi.
  • batıyla iyi geçinmez isen ne ekonomini toparlarsın ne de ticaret yapabilirsin....
  • Skytrax' e bir kaç milyon dolar para yedirseydi en kötü olur muydu?
  • Lutfen artik yorum yapmayi birakin daha ucak modellerinden haberiniz yok.Borajette varmis Anadolu Jette varmis, hayret bir sey.
  • Kuzey koreye ve Irana spotter denilen havacilik hastalari gidiyor. Yalniz bu iki ülkede ambargo yüzünden müzelik 40 senelik B707/727 Tupolev134/154 Ilyushin 18 ve Antonov 24 uçaklariyla uçabiliyorlar. Bence ambargo askeri uçaklara uygulanmali zavalli halkin ne suçu var ???? Zaten Amerikaya kafa kaldiran tüm ülkelere ambargo var. Venezuela,Suriye,Sudan,Iran,Kuzey kore,Küba. Libya Irak va Afganistana uygulanan ambargo kalkti bu 3 ülke Emperyalistlerin eline geçti.
  • Fotoğrafdaki uçak hala filodaysa sonuç normal.
  • Evet, o arkadaki uçağı hala kullanıyorlarsa başka bir unsurada gerek yok zaten. Gerçi Kuzey Kore'ye de kim giderki?

Avrupa hava sahasında uçuşu yasaklanan ve sadece Rusya ile Çin’e az sayıda uçuşu bulunan Air Koryo uçak filosunu da yenilemeye başladı. Şirket, sadece Sovyet döneminden kalma uçaklardan oluşan filosuna yakın zamanda iki yeni çift motorlu TU-204 jet de ekledi. Ayrıca Pyongyang’daki Sunan Havalimanı da yenilendi.

Öte yandan şirkete ait bir internet sitesinin açılması Skytrax’i puanını arttırmaya ikna etmedi. Siteyi kullananlar da bağlanma hızının yavaşlığından ve sitenin sürekli hata mesajı vermesinden şikayetçi oldu

Kuzey Koreli uzman Leonid Petrov, “Görünüşe bakılırsa şirketin internet sitesi bugüne kadar Pyongyang’a gelmeyi hiç düşünmemiş insanları etkilemek için kurulmuş” dedi.

DÜNYANIN EN KÖTÜSÜ SEÇİLDİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Leonid Petrov ~ 11 yıl önce
Leonid Petrov - tam bir Kuzey Koreli uzman ismi :) Arkadaslar belki Kuzey Kore uzmani demek istemisler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus yapimi ucak anim ~ 11 yıl önce
Seneler once Rus yapimi kucuk bir ucaga binmistim. 30-40 kisilik falandi. Ucaga bindik havalandirma yok sanua gibi terledik ucak kalkti hala hava vermiyor herifler. Sonra iyice yukselince bir soguk hava bastilar titremeye basladik. Ve havalandirma cikislari buzlanma yapti. Neyse dedik buzdan zarar gelmez. Inerken buzlar erimeye basladi sipir sipir ustumuze akti. Cok enteresan bir deneyimdi. Ayni hatta bir yil sonra yine uctum ayni manzara vardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batıyla iyi geçincen... ~ 11 yıl önce
batıyla iyi geçinmez isen ne ekonomini toparlarsın ne de ticaret yapabilirsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROMETHEUS ~ 11 yıl önce
Skytrax' e bir kaç milyon dolar para yedirseydi en kötü olur muydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ucaklardan Bora Jette var diyene ~ 11 yıl önce
Lutfen artik yorum yapmayi birakin daha ucak modellerinden haberiniz yok.Borajette varmis Anadolu Jette varmis, hayret bir sey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ILYUSHIN 18 ~ 11 yıl önce
Kuzey koreye ve Irana spotter denilen havacilik hastalari gidiyor. Yalniz bu iki ülkede ambargo yüzünden müzelik 40 senelik B707/727 Tupolev134/154 Ilyushin 18 ve Antonov 24 uçaklariyla uçabiliyorlar. Bence ambargo askeri uçaklara uygulanmali zavalli halkin ne suçu var ???? Zaten Amerikaya kafa kaldiran tüm ülkelere ambargo var. Venezuela,Suriye,Sudan,Iran,Kuzey kore,Küba. Libya Irak va Afganistana uygulanan ambargo kalkti bu 3 ülke Emperyalistlerin eline geçti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Fotoğrafdaki uçak hala filodaysa sonuç normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Evet, o arkadaki uçağı hala kullanıyorlarsa başka bir unsurada gerek yok zaten. Gerçi Kuzey Kore'ye de kim giderki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynısı bizde var... ~ 11 yıl önce
Arkadaşım yaklaşık 2 sene önce aynı uçaklar Anadolu Jet filosunun vazgecilmeziydi,Şu anda Bora jet'in filosu da bu tipe yakın uçaklardan oluşuyor.:) ayna'ya bakalım bi...
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bora Jet'tekiler böyle mi. Saçmalama lüften. Bora Jettekiler yeni uçaklar. Bilmeden sallamayın
Volvo ~ 11 yıl önce
Hoca'm sen n'aptın ya? Pırıl pırıl ATP'leri ve ATR-72'leri 50'lerden kalma Ilyushin il-18'le karıştırıyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000