01 Aralık 2008, Pazartesi 18:21:25

Doğuş Üniversitesi'nde bilim adamlarına tören

Isparta'daki uçak kazasında hayatını kaybeden 3 bilim adamı için görev yaptıkları Doğuş Ünivesitesi'nde bir anma töreni düzenlendi.
  • Bartın doğumlu Boydağ, Kandilli Kız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'nden mezun oldu. 1976'da İstanbul Üniversitesi'nde doktorasını tamamlayan Boydağ, 1982 yılında doçent ve 1989 yılında da Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeyken profesör oldu. 1 Eylül 2000'de Doğuş Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü'nde çalışmaya başlayan Boydağ, 2 yıldır Fen Bölüm Başkanlığı görevini yürütüyordu.Saygı değer diğer hocalarımızda Doğuş üniversitesinde eğitim veriyorlardı.Kaybettiğimiz canların ruhları şad olsun.Yaşanılan olay çok acı ve asla reklam malzemesi olamayacak bir konu. Ne fark eder ki anma törenini kimin yaptığı derdimiz bu mu?

Bir toplantı için Isparta'ya giderken 30 Kasım 2007 yılında meydana gelen uçak kazasında hayatlarını kaybeden Prof.Dr.Fatma Şenel Boydağ, Doç. Dr. İskender Hikmet ve Araştırma Görevlisi Mustafa Fidan için anma töreni düzenlendi. Doğuş Üniversitesi'nin tiyatro salonunda düzenlenen törene hayatlarını kaybeden bilim adamlarının yakınları, arkadaşları, bilimadamları ve öğrencileri katıldı.

Tören sırasında kazada hayatlarını kaybeden Boydağ, Hikmet ve Fidan'ı tanıyan arkadaşları çeşitli konuşmalar yaptı. Konuşmalar sırasında duygulu anlar da yaşandı. Prof. Fatma Şenel Boydağ ve Doç. Dr. İskender Hikmet'i yakından tanıdığını belirten arkadaşlarından Sönmek Çelik'in Prof.Dr. Boydağ için okuduğu şiir sırasında salondaki bazı öğrenciler ile arkadaşlarının gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Konuşmalardan sonra fotoğraf ve video gösterimi ile devam eden anma töreni Selin Ece Bozkurt, Elif Berşe Çetin ve Coşkun Irmak'ın mini konseriyle sona erdi

Doğuş Üniversitesi'nde bilim adamlarına tören

Yorumlar

songül ~ 15 yıl önce
Bartın doğumlu Boydağ, Kandilli Kız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'nden mezun oldu. 1976'da İstanbul Üniversitesi'nde doktorasını tamamlayan Boydağ, 1982 yılında doçent ve 1989 yılında da Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeyken profesör oldu. 1 Eylül 2000'de Doğuş Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü'nde çalışmaya başlayan Boydağ, 2 yıldır Fen Bölüm Başkanlığı görevini yürütüyordu.Saygı değer diğer hocalarımızda Doğuş üniversitesinde eğitim veriyorlardı.Kaybettiğimiz canların ruhları şad olsun.Yaşanılan olay çok acı ve asla reklam malzemesi olamayacak bir konu. Ne fark eder ki anma törenini kimin yaptığı derdimiz bu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000