09 Ekim 2012, Salı 08:05:33

DİYARBAKIR'A SAVAŞ UÇAĞI TAKVİYESİ

Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü’ne takviye amaçlı 40 savaş uçağı gönderildiği belirtildi.
  • F16 konuşlandırmışız Suriye' nin elinde sağlam bir hava savunma sistemi olduğu söyleniyor keza bizim düşmanımız Suriye' de değil K.Irak' ta. Amerika 1 hafta boyunca belli bir alanı bombalıyor biz 2-3 sorti yaparak terörist kamplara zarar verdiğimizi sanıyoruz. ( sanan halk,tabi asker farkında ) 7 bomba sınıra düştü diye savaş çıkaran hükümet, askerlerimizi şehit eden, devlet görevlilerini ve vatandaşları kaçıran bir örgütün nerede barındığını kimlerin barındırdığını biliyor. Barınana güya anlık istihbaratla onların deyimiyle bomba yağdırıyor, barındıranı kongresine çağırıp alkışlatıyor. Yanlışların doğru olduğu bir ülkede F16' lar bir üssten bir başka üsse geldiği zaman çok yaşa padişahım diyen bir halk topluluğu çıkarak gösteriler yaparsa kimse şaşırmasın.
  • Suriyeyi vurmak için Diyarbakır'a uçak kaydırmaya gerek yok ki, Bandırma'dan bile vurulabilir. Türkiyenin menzili Suriyenin çok ötesindedir. Bölgedeki 2 Üs bile fazla, sanırım "karacı" mantığı ile "ileri mevziye" gidilmiş. O kadar uçağın emniyetini sağlamak problem olabilir. "Gaz almak" için "seyirci etabı" yapılıyor. Kullanmadığın güç güç değildir. Tapu Kadastro uçağı hakkında da, Raki Phantom hakkında da kamuoyu tatmin edilmedi. Hadi bakalım, verelim gözdağını, alacak mı?

TBMM'den geçen ve ihtiyaç halinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) yabancı ülkelere görevlendirilmesini öngören tezkerenin kabul edilmesinin ardından Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü’ne takviye amaçlı 40 savaş uçağı gönderildiği belirtildi.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine düşen top mermisiyle 5 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından TSK’nın sınır ötesi operasyon konusunda hükümete 1 yıl süreyle yetki verilmesini öngören Başbakanlık Tezkeresi’nin kabul edilmesi sonrasında dünden itibaren Diyarbakır’a takviye amaçlı savaş uçakları gönderildiği bildirildi. Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü’ne inen F-16 savaş uçaklarının sorunsuz iniş yaptığı belirtildi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın değişik üslerinden Diyarbakır’a inen savaş uçaklarının Suriye’deki gelişmeler ve Kuzey Irak operasyonları için hazır bekletildiği kaydedildi.

DİYARBAKIR'A SAVAŞ UÇAĞI TAKVİYESİ

Yorumlar

Emre ~ 11 yıl önce
F16 konuşlandırmışız Suriye' nin elinde sağlam bir hava savunma sistemi olduğu söyleniyor keza bizim düşmanımız Suriye' de değil K.Irak' ta. Amerika 1 hafta boyunca belli bir alanı bombalıyor biz 2-3 sorti yaparak terörist kamplara zarar verdiğimizi sanıyoruz. ( sanan halk,tabi asker farkında ) 7 bomba sınıra düştü diye savaş çıkaran hükümet, askerlerimizi şehit eden, devlet görevlilerini ve vatandaşları kaçıran bir örgütün nerede barındığını kimlerin barındırdığını biliyor. Barınana güya anlık istihbaratla onların deyimiyle bomba yağdırıyor, barındıranı kongresine çağırıp alkışlatıyor. Yanlışların doğru olduğu bir ülkede F16' lar bir üssten bir başka üsse geldiği zaman çok yaşa padişahım diyen bir halk topluluğu çıkarak gösteriler yaparsa kimse şaşırmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maksatlı ~ 11 yıl önce
Suriyeyi vurmak için Diyarbakır'a uçak kaydırmaya gerek yok ki, Bandırma'dan bile vurulabilir. Türkiyenin menzili Suriyenin çok ötesindedir. Bölgedeki 2 Üs bile fazla, sanırım "karacı" mantığı ile "ileri mevziye" gidilmiş. O kadar uçağın emniyetini sağlamak problem olabilir. "Gaz almak" için "seyirci etabı" yapılıyor. Kullanmadığın güç güç değildir. Tapu Kadastro uçağı hakkında da, Raki Phantom hakkında da kamuoyu tatmin edilmedi. Hadi bakalım, verelim gözdağını, alacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000