20 Eylül 2012, Perşembe 11:16:58

DİYARBAKIR HAVALİMANI TRAFİĞİ DURDU

Diyarbakır'ın Çarıklı Köyü girişindeki köprüye PKK'lıların tahrip gücü çok yüksek bomba koyduğunun saptanması üzerine güvenlik birimleri alarma geçti. Diyarbakır Havaalanı ve 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı, sivil ve askeri uçakların güzergahındaki yola yerleştirilen bombanın imhası sırasında uçak iniş ve kalkışı yapmaması konusunda uyarıldı.
  • okuyucuya cevap verene..günde 10 tane vatan evladı toprağa girereken sen bu beceriksiz hükümeti tutmaya ona övgüler düzmeye hiç utanmıyormusun?? beceriksizliği nasıl savunursun??.yazıklar olsun senin viçdanına ve o kafa yapına.OKUYUCU.
  • Kendi topraklarında misafir gibi yaşayan devlet... Mahallede nara atan ama evdeki hanımından korkan çakma kabadayı gibidir...
  • D.H.M.İ'den gelen açıklama sonrası hükümete attığın iftira karşısında hiç utanmıyorsun değil mi?
  • haklısın arkadaş, ne avrupası? bal gibi orta doğu işte, kan gövdeyi götürüyor
  • Ülke tehlikede.bu hükümetle bu iş olmuyor hergün cenaze vatan evlatları ölüyor.hükümet beceriksizliğini gazetelere gazetecilere sadırmakla örtmeye çalışıyor.adam gibi bir hükümet gerek..yazık bu ülkeye..
  • ya şaka gibi... tutmuslar AB'den bahsediyorlar. arkadaş senin ülkende dk bası bomba patlıyor ne AB'si.. durum kötü,çok kötü

 

Diyarbakır'ın Mardin karayolu üzerinde 20'inci kilomteresinde bulunan Çarıklı Köyü girişinde bulunan bir köprünün altına tahrip gücü çok yüksek patlayıcı tuzaklandığı ihbarı alan polis alarma geçti.

Bugün saat 09.00 sıralarında Diyarbakır- Mardin karayolu trafiğe kapatılıp, karayoluna çıkan tüm ara yollar tutuldu. Bomba uzmanları, frekans karıştırıcı Jammerli araçlarla çok sayıda polisin sevk edildiği bölgede, Özel Harekat polisleri de hakim tepelerde güvenlik önlemleri aldı. Bir polis helikopterleri sürekli uçarak, köprü çevresini gözetim altında aldı.

Tahrip gücü çok yüksek olduğu belirtilen patlayıcı nedeniyle, bölgede tüm güvenlik birimleri çok dikkatli olmaları konusunda uyarılıp, çelik yelek giymeleri talimatı verildi.

UÇAKLAR İÇİN UYARI

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır Havaalanı'na iniş ve kalkış yapan uçakların güzergahında bulunan bombanın imha edilmesi sırasında, askeri ve sivil uçakların iniş ve kalkışlarının bir süre durdurulması için Diyarbakır Havaalanı ve 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı, 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nı uyardı.

DİYARBAKIR HAVALİMANI TRAFİĞİ DURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

okuyucu ~ 12 yıl önce
okuyucuya cevap verene..günde 10 tane vatan evladı toprağa girereken sen bu beceriksiz hükümeti tutmaya ona övgüler düzmeye hiç utanmıyormusun?? beceriksizliği nasıl savunursun??.yazıklar olsun senin viçdanına ve o kafa yapına.OKUYUCU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik... ~ 12 yıl önce
Kendi topraklarında misafir gibi yaşayan devlet... Mahallede nara atan ama evdeki hanımından korkan çakma kabadayı gibidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucuya ~ 12 yıl önce
D.H.M.İ'den gelen açıklama sonrası hükümete attığın iftira karşısında hiç utanmıyorsun değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
haklısın arkadaş, ne avrupası? bal gibi orta doğu işte, kan gövdeyi götürüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 12 yıl önce
Ülke tehlikede.bu hükümetle bu iş olmuyor hergün cenaze vatan evlatları ölüyor.hükümet beceriksizliğini gazetelere gazetecilere sadırmakla örtmeye çalışıyor.adam gibi bir hükümet gerek..yazık bu ülkeye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ülkeye bak ya ~ 12 yıl önce
ya şaka gibi... tutmuslar AB'den bahsediyorlar. arkadaş senin ülkende dk bası bomba patlıyor ne AB'si.. durum kötü,çok kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000