15 Ağustos 2008, Cuma 09:36:45

DİKKAT! ÇİLEDE İKİNCİ GÜN

İran Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinejad’ın İstanbul’a gelişinde yaşanan trafik çilesi dönüşünde de yaşanacak. Trafik yine saç baş yolduracak, uçaklar rötara girecek.
  • madem bu kadar çok ölmekten korkuyosun gelme türkiyeye gelipde insanları madur etmeye ne hakkın var dünuyanın neresinde bu tür olaylar oluyor türkiye hariç yollar kapatılıyor korumalar polisler 5 bin polis görev almış ya bu ülke nasıl kalkınsın suç bizim hükümetimizde ama ist gibi bi şehrin yollarını trafiğe kapatıyorlar olacak gibi değil yaaa bu kadar olur ancakkk
  • sevgili harbiman,koruma zorluğundan bahstmiş.ABD Başkanı ülke içinde sürekli helikopterle geziyor o zor olmuyoda bumu zor oluyo.Ayrıca adamın burdan uçakla ayrılacağını düşündüğünüzde koskoca uçağı korumak dahamı kolay.kalkışta 50-60 mtrelik dev bir hedef.yapılmak istendikten sonra helikopterdede olur uçaktada arabadada.Bakınız Selimiye Kışlası ve havan saldırısı!!!!!!!!!!!!
  • Eğer helikopter seçeneği seçilmiş olsa en kolay savaş çıkarma seçeneğine değinilmiş olurdu ki Helikopter korunması zor bir ulaşım aracı en güzeli budur ki Ahmedinejad'a bir şey olması demek dünya savaşına davetiye demektir.
  • Çağdaş olur mu?Helikopter seçeneği dünyanın tüm ülkelerinde kullanılan mantıklı bir seçenek.Bizim sözde idarecileri kesmez.Hiçbir ülkenin yapmadığı eziyeti vatandaşlarına çektirecekler ki,diğerlerinden farkları olacak.Yolları boş görünce nasıl da sevinip kasılmıştır sözde idareciler...
  • Eğer konuğun güvenliğini sağlamaksa amaç, neden helikopterle alana getirilip götürülmüyor? Böylelikle yolları kapamaya gerek kalmaz ve binlerce insan da zor duruma düşmez.

İstanbul’a gelişinden önce alınan olağanüstü güvenlik önlemleri yüzünden tüm İstanbul trafiğiyle birlikte Atatürk Havalimanı’nı da felce uğratan İran Devlet Başkanı Ahmedinejad, akşam saatlerinde Türkiye’den ayrılacak.

Uçağı, Atatürk Havalimanı’ndan 21.30’da hareket edecek olan Ahmedinejad için yine havalimanı ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınacak. Atatürk Havalimanı’na giden yollar kapatılacak.

Dün konuk Cumhurbaşkanı’nın İstanbul’a gelişinde hiç olmadığı kadar üst düzey önlemler alınmış, Ahmedinejad korunmak istenirken İstanbullular adeta işkenceye maruz bırakılmıştı. Özel uçakla dün saat 13.25’te Atatürk Havalimanı’na gelen Ahmedinejad’ın uçağı alana inmeden, havaalanına giden yollar trafiğe kapatılmıştı. Polis ve keskin nişancı özel harekat timleri yoğun güvenlik önlemleri almış, trafiğe kapalı olan yollarda dakikalarca bekleyen İstanbullular adeta saç baş yolmuştu.  

BU YOLLARA DİKKAT!

Çırağan Sarayı’nda 8.30’da yapacağı kahvaltıyla bugünkü programı başlayacak olan Ahmedinejad, 12.00’de Cuma namazını kılmak için Sultanahmet Camii’ne hareket edecek. Namazın ardından Topkapı Sarayı’nı da gezecek olan Ahmedinejad’ın yine hareket güzergahındaki yollar trafiğe kapatılacak. Ahmedinejad, bir günlük İstanbul ziyaretini Atatürk Havalimanı’nda noktalayacak. İran Devlet Başkanı Ahmedinejad, saat 21.30’da Türkiye’den ayrılacak, İstanbullular da rahat bir nefes alacak.

 

DİKKAT! ÇİLEDE İKİNCİ GÜN

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

özgür ~ 16 yıl önce
madem bu kadar çok ölmekten korkuyosun gelme türkiyeye gelipde insanları madur etmeye ne hakkın var dünuyanın neresinde bu tür olaylar oluyor türkiye hariç yollar kapatılıyor korumalar polisler 5 bin polis görev almış ya bu ülke nasıl kalkınsın suç bizim hükümetimizde ama ist gibi bi şehrin yollarını trafiğe kapatıyorlar olacak gibi değil yaaa bu kadar olur ancakkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peturian ~ 16 yıl önce
sevgili harbiman,koruma zorluğundan bahstmiş.ABD Başkanı ülke içinde sürekli helikopterle geziyor o zor olmuyoda bumu zor oluyo.Ayrıca adamın burdan uçakla ayrılacağını düşündüğünüzde koskoca uçağı korumak dahamı kolay.kalkışta 50-60 mtrelik dev bir hedef.yapılmak istendikten sonra helikopterdede olur uçaktada arabadada.Bakınız Selimiye Kışlası ve havan saldırısı!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harbiman ~ 16 yıl önce
Eğer helikopter seçeneği seçilmiş olsa en kolay savaş çıkarma seçeneğine değinilmiş olurdu ki Helikopter korunması zor bir ulaşım aracı en güzeli budur ki Ahmedinejad'a bir şey olması demek dünya savaşına davetiye demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
legend ~ 16 yıl önce
Çağdaş olur mu?Helikopter seçeneği dünyanın tüm ülkelerinde kullanılan mantıklı bir seçenek.Bizim sözde idarecileri kesmez.Hiçbir ülkenin yapmadığı eziyeti vatandaşlarına çektirecekler ki,diğerlerinden farkları olacak.Yolları boş görünce nasıl da sevinip kasılmıştır sözde idareciler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Eğer konuğun güvenliğini sağlamaksa amaç, neden helikopterle alana getirilip götürülmüyor? Böylelikle yolları kapamaya gerek kalmaz ve binlerce insan da zor duruma düşmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000