27 Eylül 2016, Salı 12:07:59

DHMİ'den TARKİM açıklaması

DHMİ, Tarkim ile hangar sözleşmelerinin iptal edildiğini açıkladı.
  • Kanun Hükmündeki Kararnamelerin SHGM ye, ne zaman ulaşacağını çok merak ediyorum. Çünkü bu kurumların faaliyetlerine onay ve yetki veren kurumun temiz olduğunu iddia etmek kör olmayı gerektirecektir. Sektörde faaliyet gösteren kurumlar hakkında yürütülen FETÖ operasyonlarını duyarken, maalesef SHGM hakkında hiç bir soruşturma haberine ulaşamıyoruz. Hiç inandırıcı gelmiyor ama, tüm bu kurumlara yetki ve onay veren SHGM ak-pakmış meğer. Siyahın beyaza büründüğü otorite SHGM.
  • SHGM birdefada kendi milletinin haklari icin ugrasirsa anlayinkine SHGM e ayiklanmisdir.Simdi anlmadigim bazi arkadaslarinda yorumladigi gibi,suclu tum Tarkim calisanlarimi? Sonra soz konusu sahis yargi karsisina cikipda suclu bulunmadikca sucsuzdur,bu kadar onyargili ve insafsizca davranmayin lutfen.Orda calisan bazi pilotlari taniyorum ve sanmiomkine onlarin fetocu felan olduklarina,sadece islerini yapiolar,yazik gunah degilmi bu insanlara?
  • Helal olsun SHGMnin yapamadigini kudretli DHMI yapti
  • Faruk Bayındırın kankisi Melih Gökçektir...Haydi alın bakalm
  • Olan ogrencilere olacak,ve calisanlarina,insallah bir cozum bulunur egitimi bitirmeden buyuk borc altinda kalmak buyuk haksizlik olur.
  • Aferin DHMİ'ye; SHGM'nin aciz kaldığı pisliği temizliyor.MİT'te bile yapılan temizlikten muaf olacağını mı sandın SHGM?
  • Tarkimin eski sahibi aranıyorsa suçu varsa yakalayın,uçuş okulunun personelinin,öğrenci ve pilotlarının ne sucu var.kirasını ödüyor eğitime devam ediyorsa dhmi neye göre okulun hangarını fesh ediyor.bana göre dhmi suç işliyor.Yazık değilmi personeline öğrencilerine.yönetim değişsin,suçlu kimse devlet tutuklasın.okul içinde herkes vatanı için canını kanını verecek devletini,bayrağını seven TC vatandaşı.dhmi kime hangarı kapatıyor.gereksizce yorum yazanlar sizde Allah korkusu yokmu.ayıptır,günahtır.bir okulun uçuşlarını durdurmak (fetocu kapsamında)cinayettir.öğrenci arkadaşlar cumhurbaşkanına,başbakana,ulaştırma bakanına şikayette bulunun dilekçe verin,hakkınızı arayın.burda dhmi hangarı kapamakla uçuş okulunun öğrenci pilotlarını hapsetmiş onların haklarını gasp etmiştir.içimiz sızlıyor.ucanların günahı ne,siz vatanına ihanet edenlerle uğraşın lütfen.durumun en kısa sürede düzeltilmesini bekliyoruz.
  • Bu saatten sonra zor.. Parasını kurtarana sevinirim. Kendi işinizi yapın, ticarete falan aaılın. Üniversite okumuş olanlar , eğitimini aldıkları işi sabır ve sebatla yapsınlar. Varsın ayda 5-6 bin az olsun,huzurunuz olsun... Ekilmezsiniz ölmezsiniz.
  • Bu süreçte başlıktaki şirketin de katkıları olmuştur dense ne olur? Her zaman rakiplerinin düştüğü yerden bir avuç toprakla kalkan bu şirket oluyor.
  • sadece hangarlarmı teslim alındı ? yoksa tarkim e mi el kondu. Burada para verip pilot eğitimi alanlar ne olacak ? bu konu bence çok önemli buradaki talebeler de bizim vatandaşımız.

İlk olarak Airporthaber'in kamuoyuna duyurduğu Tarkim hangarlarına el konulma haberine iliştin DHMİ'Den açıklama geldi.

İşte DHMİ'den yapılan o açıklama:

"Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık Anonim Şirketine ait Atatürk ve Adana Havalimanlarında bulunan hangarlar için ilgili firma ile DHMİ Genel Müdürlüğümüz arasında akdedilen sözleşmeler iptal edilmiştir.  

667 sayılı KHK’nın 8. Maddesine istinaden DHMİ Genel Müdürlüğümüz ile Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık Anonim Şirketi arasında akdedilmiş bulunan tüm  sözleşmeler için resen iptal kararı alınmıştır. Bu karar 26 Eylül 2016 tarihinde anılan  şirkete tebliğ edilmiş ve  hangarlar teslim alınmıştır. 

Daha sonra kapatılan İstanbul ve Adana'daki hangar ve ofisler güvenlik görevlilerince emniyete alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

DHMİ'den TARKİM açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

SHGM ~ 8 yıl önce
Kanun Hükmündeki Kararnamelerin SHGM ye, ne zaman ulaşacağını çok merak ediyorum. Çünkü bu kurumların faaliyetlerine onay ve yetki veren kurumun temiz olduğunu iddia etmek kör olmayı gerektirecektir. Sektörde faaliyet gösteren kurumlar hakkında yürütülen FETÖ operasyonlarını duyarken, maalesef SHGM hakkında hiç bir soruşturma haberine ulaşamıyoruz. Hiç inandırıcı gelmiyor ama, tüm bu kurumlara yetki ve onay veren SHGM ak-pakmış meğer. Siyahın beyaza büründüğü otorite SHGM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CcC ~ 8 yıl önce
SHGM birdefada kendi milletinin haklari icin ugrasirsa anlayinkine SHGM e ayiklanmisdir.Simdi anlmadigim bazi arkadaslarinda yorumladigi gibi,suclu tum Tarkim calisanlarimi? Sonra soz konusu sahis yargi karsisina cikipda suclu bulunmadikca sucsuzdur,bu kadar onyargili ve insafsizca davranmayin lutfen.Orda calisan bazi pilotlari taniyorum ve sanmiomkine onlarin fetocu felan olduklarina,sadece islerini yapiolar,yazik gunah degilmi bu insanlara?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanmiomkine ~ 8 yıl önce
den sonrasını okumadım
helal ~ 8 yıl önce
Helal olsun SHGMnin yapamadigini kudretli DHMI yapti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Faruk Bayındırın kankisi Melih Gökçektir...Haydi alın bakalm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush pilot ~ 8 yıl önce
Olan ogrencilere olacak,ve calisanlarina,insallah bir cozum bulunur egitimi bitirmeden buyuk borc altinda kalmak buyuk haksizlik olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 8 yıl önce
Aferin DHMİ'ye; SHGM'nin aciz kaldığı pisliği temizliyor.MİT'te bile yapılan temizlikten muaf olacağını mı sandın SHGM?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi...Genel müdürüne... ~ 8 yıl önce
Tarkimin eski sahibi aranıyorsa suçu varsa yakalayın,uçuş okulunun personelinin,öğrenci ve pilotlarının ne sucu var.kirasını ödüyor eğitime devam ediyorsa dhmi neye göre okulun hangarını fesh ediyor.bana göre dhmi suç işliyor.Yazık değilmi personeline öğrencilerine.yönetim değişsin,suçlu kimse devlet tutuklasın.okul içinde herkes vatanı için canını kanını verecek devletini,bayrağını seven TC vatandaşı.dhmi kime hangarı kapatıyor.gereksizce yorum yazanlar sizde Allah korkusu yokmu.ayıptır,günahtır.bir okulun uçuşlarını durdurmak (fetocu kapsamında)cinayettir.öğrenci arkadaşlar cumhurbaşkanına,başbakana,ulaştırma bakanına şikayette bulunun dilekçe verin,hakkınızı arayın.burda dhmi hangarı kapamakla uçuş okulunun öğrenci pilotlarını hapsetmiş onların haklarını gasp etmiştir.içimiz sızlıyor.ucanların günahı ne,siz vatanına ihanet edenlerle uğraşın lütfen.durumun en kısa sürede düzeltilmesini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 8 yıl önce
Bu saatten sonra zor.. Parasını kurtarana sevinirim. Kendi işinizi yapın, ticarete falan aaılın. Üniversite okumuş olanlar , eğitimini aldıkları işi sabır ve sebatla yapsınlar. Varsın ayda 5-6 bin az olsun,huzurunuz olsun... Ekilmezsiniz ölmezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genel Havacılık A.Ş ~ 8 yıl önce
Bu süreçte başlıktaki şirketin de katkıları olmuştur dense ne olur? Her zaman rakiplerinin düştüğü yerden bir avuç toprakla kalkan bu şirket oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ya sen ~ 8 yıl önce
Senin şu an yapmaya çalıstığı nedir peki?
Helikopterci ~ 8 yıl önce
Genel havacılık a.ş. Nin konuyla ne alakası var? Tarkim' in sahibinin şaibeli ilişkileri yüzünden yaşanan bu üzücü durumu sektörün diğer bir köklü firmasını üzerinden yorumlamak ne kadar dürüst bir yaklaşım acaba? Konu hakkında aytıntılı bilginiz varsa bizimle paylaşın en azından
Ricardo ~ 8 yıl önce
Sevgili dostum bu tarkim denen fetöcü şirket sayın cem uzanın rumeli havacılığa ait hangarına çökerken iyiydi değil mi ?
talebe ? ~ 8 yıl önce
sadece hangarlarmı teslim alındı ? yoksa tarkim e mi el kondu. Burada para verip pilot eğitimi alanlar ne olacak ? bu konu bence çok önemli buradaki talebeler de bizim vatandaşımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000