27 Nisan 2015, Pazartesi 17:22:33

DEVLET BAHÇELİ YILLAR SONRA UÇAĞA BİNDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lider Devlet Bahçeli, yıllar sonra uçağa bindi ve Almanya seyahatinde Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle uçtu.
  • Ülkeyi yönetmek öyle kolay değil, artık Say'ın bahçeli Ömrü billah iktidara gelemez halkın onayile, bu kadar yanlış yaptığı politika Yüzünden, eli kana bulaşmış Eski PKK Militanı ile konuşup Anlaşan bir başkanlığı artık hayalinde bile göremez, uçsada kaçsada bile!!!.
  • Adanalı degil,Osmaniye lidir ve varlıklı bir aileden gelir,doğrudur.
  • Kaleme alınan yazı adeta Bahçeli beyi uçağa binmek istemiyormuş gibi gösteriyor. Uçağa binmek, uçmak gelişmişliğin göstergesidir. Yaklaşım Bahçeliye uçmayı değil de arabayla gitmeyi uygun görüyorsa sebebini bilmek gerekir. Siyasal alitler yoğun programlarını yetiştirebilmek için bu aracı kullanmak zorundadırlar. Uçmak, havada olmak yukardan bakmak, havalara girmek anlamına gelmez. Kişi kendini tutamiyorsa zaten yönetici olamaz.
  • Helal olsun Liderimize .
  • "ZATEN" yorumcu yolsuzluklari kabullenmissiniz ve hatta öyle anliyorum ki sizin elinize firsat gecse sizde "imkanlari" kendiniz icin degerlendirirsiniz. Bu memlekette ahlak diye birsey kalmamis. Dinimizde hak/haram diye birsey var. Müslümaniz diyoruz ama dinimizin temel kurallarini uygulamiyoruz. Iktidar halk icin calismasi gerekir, cünkü onun vergilerinden besleniyor ve vergileri nereye harcadigini halk'a hesap vermesi gerekir. Kendi ceplerini doldurmak, zengin olmak icin iktidara secilmiyorlar. Yanliz halk bunu kavrayamadikca ve yolsuzluklari normal olarak kabul etmekle daha cok siyasal zenginler olusturacak ve en kötüsü halk'in durumu daha da kötülesecek ve fakirlik cogalacak. Türkiye icinden cürütülüyor ve bunda hepimizin payi var, cünkü futbol takimi gibi siyaset partisi tutuyoruz.
  • Selam beyler ; herkes güzel güzel konuşuyor, bende bir iki şey söyleyeyim bari .. Uçaktan korkma son derece normal bir olay , sırf bu yüzden pilotluktan istifa eden insanlar tanıyorum, sonradan da oluşa biliyor uçak fobisi .. 15000 ESB-TZX E GELİNCE sendemi onlarla beraberdin ? yoksa tahminlerinimi soyluyorsun, bu ülkede yolsuzluk yapmayan kim var ? bütün partiler yaptı yapıyor ve yapacaklar .. senin babanda başkan olsa elindeki imkanları değerlendirmezmisin .. Konuşun ama ne konuştuğunuzu biilerek saygılar .
  • Adana'nın mahçup delikanlısı, yiğidi.. Ağa çocuğudur zenginlik içerisinde büyümüştür, Hükümeti döneminde dahi tarifeli uçakla uçardı. Göz gönlü toktur, paraya hırsızlığa israfa tamah etmez. Adam gibi adamdır, Atatürkçüdür, milliyetçidir, üniter devlet yapısını savunur, koftiden değil özde müslümandır. Bunları savunan bir parti ya da parti yöneticisi kaldımı bir dönüp bakın etrafınıza. O yüzden oylar Atatürk'ün Türkiye'si için MHP'ye beyler, şimdi dağılın..
  • Yaa sacmalamasinlar ne yillar sonrası en fazla 1 yil olmustur adami almanyaya goturen ekipteydim ve bizzat kendisine servis yaptim ictigi sadece suydu ve yol boyunca uyudu :)
  • Devlet Bahçeli nin uçaktan falan korktuğu yok.Sizin ağa babalarınız gibi demdebeyi sevmiyor.İsrafı sevmiyor.Başbakan Yardımcısı ikende THY nin tarifeli seferini kullanırdı.Sizinkiler Bakanından tutta milletvekiline kadar özel uçakla uçuyor.Ne yaptığı belli olmayan malum insanların malum çocukları ise tek kalkışı ANKARA-TRABZON 15000dolardan başlayan jetlerden inmiyor.Bakanlar zaten hep özel uçaklarla uçuyor.Artık karşılaştırın aradaki farkı ve fark edin.Uyanın uyumayın
  • Sayin genel baskanim cok iyi Bir insandir. Kulturlu, efendi, saygin bir kisilige sahiptir. Sayin Bahceli ve diger dunyadaki butun ucaklarla seyahat eden herkese iyi yolculuklar dilerim. Sayin Bahceliye karsi bos bos konusan kisilere soyluyorum, eger kendilerine guvenleri varsa, Sayin Bahceli'nin karsisina cikip, ben bu sozleri sizin icin sarfettim diye konussun da gorelim. Kendisi baskalari gibi hirsiz degildir. Sayin Bahceli yalakalardan hoslanmaz. Herkes mert ve erkek olsun. Herkese Saygilarimla.

Yurtiçi gezilerinde uçak kullanmamayı tercih eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, yurtdışı gezilerinde ise bu kuralı bozuyor.

Bahçeli, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında yurt dışında yaşayan Türklere hitap etmek için uçakla Almanya’ya gitti.

Almanya'ya giden Bahçeli'nin ender olarak bindiği uçaktaki bir fotoğrafı, MHP'nin resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

Başbakan Yardımcılığı döneminde başta Çin ve Türkmenistan olmak üzere, pek çok ziyarete uçakla giden, hatta Başbakanlığa ait, küçük ANA ve GAP uçaklarıyla da seyahat eden Bahçeli, 2009 yılında da parti lideri olarak Hollanda ve Almanya ziyaretlerini de yine THY tarifeli seferleri ile yapmıştı.

DEVLET BAHÇELİ YILLAR SONRA UÇAĞA BİNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ülkeyi yönetmek öyle kolay değil, artık Say'ın bahçeli Ömrü billah iktidara gelemez halkın onayile, bu kadar yanlış yaptığı politika Yüzünden, eli kana bulaşmış Eski PKK Militanı ile konuşup Anlaşan bir başkanlığı artık hayalinde bile göremez, uçsada kaçsada bile!!!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn bahceli ~ 9 yıl önce
Adanalı degil,Osmaniye lidir ve varlıklı bir aileden gelir,doğrudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçağa binilir mi? ~ 9 yıl önce
Kaleme alınan yazı adeta Bahçeli beyi uçağa binmek istemiyormuş gibi gösteriyor. Uçağa binmek, uçmak gelişmişliğin göstergesidir. Yaklaşım Bahçeliye uçmayı değil de arabayla gitmeyi uygun görüyorsa sebebini bilmek gerekir. Siyasal alitler yoğun programlarını yetiştirebilmek için bu aracı kullanmak zorundadırlar. Uçmak, havada olmak yukardan bakmak, havalara girmek anlamına gelmez. Kişi kendini tutamiyorsa zaten yönetici olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulkucuuu ~ 9 yıl önce
Helal olsun Liderimize .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
"ZATEN" yorumcu yolsuzluklari kabullenmissiniz ve hatta öyle anliyorum ki sizin elinize firsat gecse sizde "imkanlari" kendiniz icin degerlendirirsiniz. Bu memlekette ahlak diye birsey kalmamis. Dinimizde hak/haram diye birsey var. Müslümaniz diyoruz ama dinimizin temel kurallarini uygulamiyoruz. Iktidar halk icin calismasi gerekir, cünkü onun vergilerinden besleniyor ve vergileri nereye harcadigini halk'a hesap vermesi gerekir. Kendi ceplerini doldurmak, zengin olmak icin iktidara secilmiyorlar. Yanliz halk bunu kavrayamadikca ve yolsuzluklari normal olarak kabul etmekle daha cok siyasal zenginler olusturacak ve en kötüsü halk'in durumu daha da kötülesecek ve fakirlik cogalacak. Türkiye icinden cürütülüyor ve bunda hepimizin payi var, cünkü futbol takimi gibi siyaset partisi tutuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZATEN ~ 9 yıl önce
Selam beyler ; herkes güzel güzel konuşuyor, bende bir iki şey söyleyeyim bari .. Uçaktan korkma son derece normal bir olay , sırf bu yüzden pilotluktan istifa eden insanlar tanıyorum, sonradan da oluşa biliyor uçak fobisi .. 15000 ESB-TZX E GELİNCE sendemi onlarla beraberdin ? yoksa tahminlerinimi soyluyorsun, bu ülkede yolsuzluk yapmayan kim var ? bütün partiler yaptı yapıyor ve yapacaklar .. senin babanda başkan olsa elindeki imkanları değerlendirmezmisin .. Konuşun ama ne konuştuğunuzu biilerek saygılar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MHP!! ~ 9 yıl önce
Adana'nın mahçup delikanlısı, yiğidi.. Ağa çocuğudur zenginlik içerisinde büyümüştür, Hükümeti döneminde dahi tarifeli uçakla uçardı. Göz gönlü toktur, paraya hırsızlığa israfa tamah etmez. Adam gibi adamdır, Atatürkçüdür, milliyetçidir, üniter devlet yapısını savunur, koftiden değil özde müslümandır. Bunları savunan bir parti ya da parti yöneticisi kaldımı bir dönüp bakın etrafınıza. O yüzden oylar Atatürk'ün Türkiye'si için MHP'ye beyler, şimdi dağılın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökçen ~ 9 yıl önce
ülkücü pilotlar sizi selamlıyor
ASENALAR ~ 9 yıl önce
Sozleriniz icin tebrik ediyorum ne guzel soylediniz . MILIYETCI TURKIYEEEE
yalaannnn ~ 9 yıl önce
Yaa sacmalamasinlar ne yillar sonrası en fazla 1 yil olmustur adami almanyaya goturen ekipteydim ve bizzat kendisine servis yaptim ictigi sadece suydu ve yol boyunca uyudu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TROLLERE ~ 9 yıl önce
Devlet Bahçeli nin uçaktan falan korktuğu yok.Sizin ağa babalarınız gibi demdebeyi sevmiyor.İsrafı sevmiyor.Başbakan Yardımcısı ikende THY nin tarifeli seferini kullanırdı.Sizinkiler Bakanından tutta milletvekiline kadar özel uçakla uçuyor.Ne yaptığı belli olmayan malum insanların malum çocukları ise tek kalkışı ANKARA-TRABZON 15000dolardan başlayan jetlerden inmiyor.Bakanlar zaten hep özel uçaklarla uçuyor.Artık karşılaştırın aradaki farkı ve fark edin.Uyanın uyumayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. Devlet Bahceli ~ 9 yıl önce
Sayin genel baskanim cok iyi Bir insandir. Kulturlu, efendi, saygin bir kisilige sahiptir. Sayin Bahceli ve diger dunyadaki butun ucaklarla seyahat eden herkese iyi yolculuklar dilerim. Sayin Bahceliye karsi bos bos konusan kisilere soyluyorum, eger kendilerine guvenleri varsa, Sayin Bahceli'nin karsisina cikip, ben bu sozleri sizin icin sarfettim diye konussun da gorelim. Kendisi baskalari gibi hirsiz degildir. Sayin Bahceli yalakalardan hoslanmaz. Herkes mert ve erkek olsun. Herkese Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000