23 Ocak 2016, Cumartesi 11:25:10

DETUYAP: "Batı Antalya Havalimanı'na talibiz"

DETUYAB (Demre Turizm Yatırımcıları Birliği), Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a seslenerek Batı Antalya Havalimanı projesine talibiz dedi.
  • Yazık ya. Havalimanına talip olmuşlar. Sosyal konut değil havalimanı bu. Sen abilerinle boy ölçüşebilir misin ?
  • Demre Yatırımcıları İnşaat Turizm Ortak Girişimi Ticaret ve Sanayi AŞ (DETUYAB), kimdir bu firma ''' A.Ş. '''' Ortakları kimdir varmıdır bir web adresi , ofis adresi , firma sahibi bilgisi , kimdir ortakları, kimdir üyeleri ,kimdir bu havalimanı yapabilecek kadar ufku ve kapasitesi yüksek inşaat firmaları Sayın başkan ( Hasan Y. AKINCIOGLU DETUYAB Yönetim Kurulu Başkanı ‎) çok gizli ilerliyor sanırım bu proje gazetelere demeç verilmekle olsaydı bu işler .....:)))
  • '''Yapılan tahsiste ilk yatırımı şirketimiz tamamladı. Neilson Andriake Beach Club'da faaliyete geçti''' Hava limanı yapmak zor iştir başkan Beach Clup yapmaya benzemez :)))) Biraz Deme reden çıksanız da Antalya merkeze filan veya dünya ülkelerini şehirlerini bi gezseniz de hava limanı nasıl bir şey görsenizde Birliğiniz konuyu '''' fizibıl ''''bulsa da açıklamalar da bulunsanız :)))
  • Birliğinizde yer alan Turizm ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren konusunda deneyim sahibi yatırımcı kuruluşlar / şirketlerden 2 insaat kökenli firma, Türkiye'de yer alan 2 havalimanı inşaatını gerçekleştirme tecrübesine sahip olan firma hangi firmalar acaba yazsaydınız bide bi bilseydik sayın başkan :) Sallama Olmuş gibi Biraz ?? :))
  • bunlar otel için 2 kat dikmeyle havaalanı inşaatını yapmak bir sanıyor

DETUYAB (Demre Turizm Yatırımcıları Birliği), Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a seslenerek Batı Antalya Havalimanı projesine talibiz dedi.

DETUYAP’dan yapılan açıklama şöyle:

Sayın Bakanım,
DETUYAB (Demre Turizm Yatırımcıları Birliği), Demre Turizm Merkezi'nde yer alan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsisi yapılmış olan ilk 9 parsel üzerinde takriben 7500 yatak kapasiteli konaklama tesis yatırımcıları tarafından, tahsis şartı gereği kurulmuştur. 
‎Demre Turizm Merkezi'nde yatırımlar başlamış, bu kapsamda 1 otelin inşaatı 2014 yılında tamamlanarak hizmete girmiş ve diğer 3 otelin inşaatları da halihazırda sürmektedir. Bölgede 1ci faz yatırımların 2 sene içerisinde tamamlanması öngörülmektedir.
‎Ancak bölgenin ulaşım güçlükleri ve havalimanlarına olan uzaklık, bizler için de çok önemli bir sorun mahiyetindedir.
Birliğimizde yer alan yatırımcı şirketler Turizm ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren konusunda deneyim sahibi kuruluşlar olup, 2 insaat kökenli firmamız ise Türkiye'de yer alan 2 havalimanı inşaatını  gerçekleştirme tecrübesine sahiptir.
Birliğimiz, Bati Antalya Havalimanı yatırımını, bölge potansiyelini kapsamında son derece fizibıl bulmakta olup, YAP İŞLET DEVRET modeli ile ihaleye çıkarılması halinde, yatırıma taliptir.   

Gereğini arz ederiz.
Saygılarımızla

Hasan Y. AKINCIOGLU
DETUYAB Yönetim Kurulu Başkanı ‎

DETUYAP: "Batı Antalya Havalimanı'na talibiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yazık ~ 8 yıl önce
Yazık ya. Havalimanına talip olmuşlar. Sosyal konut değil havalimanı bu. Sen abilerinle boy ölçüşebilir misin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DETUYAB ? ~ 8 yıl önce
Demre Yatırımcıları İnşaat Turizm Ortak Girişimi Ticaret ve Sanayi AŞ (DETUYAB), kimdir bu firma ''' A.Ş. '''' Ortakları kimdir varmıdır bir web adresi , ofis adresi , firma sahibi bilgisi , kimdir ortakları, kimdir üyeleri ,kimdir bu havalimanı yapabilecek kadar ufku ve kapasitesi yüksek inşaat firmaları Sayın başkan ( Hasan Y. AKINCIOGLU DETUYAB Yönetim Kurulu Başkanı ‎) çok gizli ilerliyor sanırım bu proje gazetelere demeç verilmekle olsaydı bu işler .....:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beach Club ~ 8 yıl önce
'''Yapılan tahsiste ilk yatırımı şirketimiz tamamladı. Neilson Andriake Beach Club'da faaliyete geçti''' Hava limanı yapmak zor iştir başkan Beach Clup yapmaya benzemez :)))) Biraz Deme reden çıksanız da Antalya merkeze filan veya dünya ülkelerini şehirlerini bi gezseniz de hava limanı nasıl bir şey görsenizde Birliğiniz konuyu '''' fizibıl ''''bulsa da açıklamalar da bulunsanız :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birlik ~ 8 yıl önce
Birliğinizde yer alan Turizm ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren konusunda deneyim sahibi yatırımcı kuruluşlar / şirketlerden 2 insaat kökenli firma, Türkiye'de yer alan 2 havalimanı inşaatını gerçekleştirme tecrübesine sahip olan firma hangi firmalar acaba yazsaydınız bide bi bilseydik sayın başkan :) Sallama Olmuş gibi Biraz ?? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
bunlar otel için 2 kat dikmeyle havaalanı inşaatını yapmak bir sanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
knk ~ 8 yıl önce
aynen knk

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000