22 Mart 2016, Salı 23:41:09

Denver Havalimanı da boşaltıldı

ABD'de Denver Havalimanı'nın bazı bölümleri güvenlik gerekçesiyle boşaltıldı.
  • German shepherd polis kopegi Vietnam'dan gelen bir yolcunun bavulda ki baharatlari ve yaglari koklayinca deliye donmus. Simdi local haberlerde soyledi. Onemli bir durum degil. Denver kendini her zaman onemli sehirler listesine sokmak icin herseyi yapar. Havaalani dunya'da gordugum (islevligi bakimindan) en iyi havaalanidir, dort yone uzanan alti runway ile, genis apronu ile ve genis concorslari ile. Gumrugude beklemesiz ve rahattir. Bildigime gore sadece London, Frankfurt, Tokyo ve Keflavik'e direk international ucuslar var. Evet, Keflavik icelandic air'in 757'leri ile. THY'i de bekleriz diyecegim ama biliyorum ki bu konuda fazla sansim yok.

Brüksel'deki havalimanı saldırısı sonrası bir panik de ABD'deki Denver Havalimanı'nda yaşandı. Saldırı olasılığı üzerine Denver Havalimanı'nın 5 ve 6'ncı terminalleri kapatıldı.

Uçuşların devam ettiği ancak güvenlik ekiplerinin terminallerde bir tehdide karşı araştırma sürdürdüğü öğrenildi.

Terminalin boşaltılmasına ilişkin detaylı bilgi verilmedi.

 

Denver Havalimanı da boşaltıldı

Yorumlar

Vietnam ~ 8 yıl önce
German shepherd polis kopegi Vietnam'dan gelen bir yolcunun bavulda ki baharatlari ve yaglari koklayinca deliye donmus. Simdi local haberlerde soyledi. Onemli bir durum degil. Denver kendini her zaman onemli sehirler listesine sokmak icin herseyi yapar. Havaalani dunya'da gordugum (islevligi bakimindan) en iyi havaalanidir, dort yone uzanan alti runway ile, genis apronu ile ve genis concorslari ile. Gumrugude beklemesiz ve rahattir. Bildigime gore sadece London, Frankfurt, Tokyo ve Keflavik'e direk international ucuslar var. Evet, Keflavik icelandic air'in 757'leri ile. THY'i de bekleriz diyecegim ama biliyorum ki bu konuda fazla sansim yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000