23 Temmuz 2011, Cumartesi 08:20:53

DALAMAN'DAN KATE MOSS GEÇTİ...

Dünyanın en ünlü modellerinden biri olan İngiliz model Kate Moss'un, tatilinin bir bölümünü Muğla'da geçirdiği ortaya çıktı...
  • ya bırakın böyle aşağılık kompleksi dolu saçma sapan haberleri....dalaman havalanına hayran kalmışmış..yok ya..bana da hayran kaldı ona bakarsan....nerden uyduruyorsunuz bunları???
  • :))
  • Başka nelerimizden hoşlanmış?
Kate Moss, tek başına geldiği tatil dönüşünde ATM Dalaman Dış Hatlar Terminalinden çıkış yaparak Londra'ya uçtu.
  
ATM Dalaman Dış Hatlar Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, İngiltere'ye Dalaman Havalimanı'ndan hareket eden Moss, Dalaman'a ve Dalaman Havalimanı'nın mimarisine hayran kaldığını belirtti. 
 
ATM Dalaman Dış Hatlarından akşam saatlerindeki uçuş öncesinde Dalaman Havalimanı'nın CIP Lounge'ında ağırlanan ünlü manken, Dalaman'da geçirdiği güzel tatilin ardından Dalaman Havalimanında kendisine sunulan hizmet ve ağırlamanın yanı sıra çevreci yapısıyla 2006 yılında ödüle layık görülen Dalaman Havalimanının mimarisine hayran kaldığını iletti. Kate Moss bundan sonra Dalaman bölgesini ve Dalaman Havalimanını Türkiye tatillerinde öncelikli olarak tercih edeceğini ayrıca belirtti. 
DALAMAN'DAN KATE MOSS GEÇTİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ya bırakın böyle aşağılık kompleksi dolu saçma sapan haberleri....dalaman havalanına hayran kalmışmış..yok ya..bana da hayran kaldı ona bakarsan....nerden uyduruyorsunuz bunları???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başka nelerimizden hoşlanmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000