02 Aralık 2017, Cumartesi 14:33:06

Cumhurbaşkanı'ndan Kars'a uçak bileti müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kars'ta halka hitap etti. Erdoğan vatandaşlara da uçak bileti müjdesi verirken THY Yönetim Kurulu Başkanıyla yaptığı konuşmayı aktardı..
  • Ocağın ilk haftası sabah gidip akşam uçağıyla dönmek üzere bilet almıştım. ESB-KSY akşamki seferi iptal oldu diye mesaj geldi. Dönüşümü de gittiğim uçağın döndüğü sefere almışlar. Bravo çok güzel bi düşünce. Tebrikler Anadolujet.
  • Halk yavaştan uyanmaya başladı, öyle eskisi gibi her yalana kanmıyorlar. Sonuçta seni de sıcak para nedeni ile seviyorlardı(gerçekten değil yani) Şimdi paralar da suyunu çekmeye başladı. Noolcak şimdi?
  • Makarna dağıtmaktan vazgeçtiler artık
  • 10 euro uçmak istiyoruz
  • karsın tek ihtiyacı bu kalmıştı oda tamamlandı büyüklerimize teşekkürler
  • Bir zamanlar askerimizin başına çuval geçiren,fetoyu,pkkyı destekleyen,koruyan,besleyen abd'ye nota verilsin diyen muhalefete 'müzik notası mı veriyorsunuz öyle herşey için nota mı verilir' deyip sonra kerameti ortada olan reza efendi için iki nota verildiği bir ülkenin icadıyla onu bunu tehdit etmek ya da gövde gösterisi yapmak hangi akla,mantığa,izana sığar ?
  • Fiyatlar inecek, hemen indirin Nokta
  • Kardesim Isine geldimi siyasi karar veriyor sirket, Isine gelmedimi ozel sektör tavri yapiyor. Bu şekilde zararina siyasi iş yapip zarar ediyorlar. Yil sonu geldimi çalusana zam zamani eee zarar etttik bisey vermeyecwgiz vs. Diyorlar. Siyasi zararina is yapiyorsan durust olacaksin ve yilsonunda kar zarar hesabi yapmayacaksin.
  • bir işçi maaşı bile enaz 3 4 bin lira başı boş şeflerde 15 20 bin lira para alıyor normal zamanda bıde 3 ayda bı tam maaş ıkramıye var yani gıder o kdar fazlakı az bile vala
  • Şikayet en tepeden geldiyse artık gelir yönetimi yanlışları ortaya çıkmıştır.Gereken yapılır ilgili başkan’a herhalde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kars'ta halka hitap etti. Erdoğan vatandaşlara da uçak bileti müjdesi verirken THY Yönetim Kurulu Başkanıyla yaptığı konuşmayı aktardı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan; 'Kongremiz için buradayız ve burada sizleri görünce dışarıda önce bir selam, sonra da içeride şöyle bir kelam... Sizlerden bir ricam var. 2019 farklı bir yıl. Öyle mi? Mart'ta yerel, Kasım'da Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bir reformla değişimini yapacağız. Buna hazır mıyız? Tabi hazırız demek yetmiyor. Şimdiden başlayıp Mart ve Kasım'a kadar inşallah yoğun bir çalışma yapacağız. Rabiamızı unutmuyoruz.

"KİMSE ZANNETMESİN Kİ BU ÜLKE BÖLÜNECEK"

Kimse paçavralarla, farklı şeylerle ülkemizi bölebileceğini, bayrağımızı indirebileceğini düşünmesin. Eğer bu ülkeyi bölmeye gayrete, bunu zannetmeye devam ederelerse F-16 olur üzerlerine yağarız. Kimse birliğimize kastetmeye kalkamaz. İşte 100 tanesi öldürüldü 1 haftada. Buna gayret etmeye devam ederlerse bu 100, bin olacak, 10 bin olacak.

"UÇAK BİLETİ FİYATLARI DÜŞECEK"

Az önce sayın Vali de söyledi. Ben de THY Yönetim Kurulu Başkanına "Bakın burada uçak fiyatları pahalıymış. Yaz kış değişiyormuş dedim. Seferleri bir artırın. Fiyatları da gözden geçirin" dedik. Sağ olsun Başkan da yönetimi toplayıp değerlendirmesini yapacağını söyledi. Biz de İnşallah bunu takip edeceğiz"

Cumhurbaşkanı'ndan Kars'a uçak bileti müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

AJ ~ 6 yıl önce
Ocağın ilk haftası sabah gidip akşam uçağıyla dönmek üzere bilet almıştım. ESB-KSY akşamki seferi iptal oldu diye mesaj geldi. Dönüşümü de gittiğim uçağın döndüğü sefere almışlar. Bravo çok güzel bi düşünce. Tebrikler Anadolujet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reisçik ~ 6 yıl önce
Halk yavaştan uyanmaya başladı, öyle eskisi gibi her yalana kanmıyorlar. Sonuçta seni de sıcak para nedeni ile seviyorlardı(gerçekten değil yani) Şimdi paralar da suyunu çekmeye başladı. Noolcak şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makaron ~ 6 yıl önce
Makarna dağıtmaktan vazgeçtiler artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
10 euro uçmak istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkış ~ 6 yıl önce
karsın tek ihtiyacı bu kalmıştı oda tamamlandı büyüklerimize teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f 16 ~ 6 yıl önce
Bir zamanlar askerimizin başına çuval geçiren,fetoyu,pkkyı destekleyen,koruyan,besleyen abd'ye nota verilsin diyen muhalefete 'müzik notası mı veriyorsunuz öyle herşey için nota mı verilir' deyip sonra kerameti ortada olan reza efendi için iki nota verildiği bir ülkenin icadıyla onu bunu tehdit etmek ya da gövde gösterisi yapmak hangi akla,mantığa,izana sığar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek adam ~ 6 yıl önce
Fiyatlar inecek, hemen indirin Nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAKİYEDEN BIKTIK. ~ 6 yıl önce
Kardesim Isine geldimi siyasi karar veriyor sirket, Isine gelmedimi ozel sektör tavri yapiyor. Bu şekilde zararina siyasi iş yapip zarar ediyorlar. Yil sonu geldimi çalusana zam zamani eee zarar etttik bisey vermeyecwgiz vs. Diyorlar. Siyasi zararina is yapiyorsan durust olacaksin ve yilsonunda kar zarar hesabi yapmayacaksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
08 ~ 6 yıl önce
bir işçi maaşı bile enaz 3 4 bin lira başı boş şeflerde 15 20 bin lira para alıyor normal zamanda bıde 3 ayda bı tam maaş ıkramıye var yani gıder o kdar fazlakı az bile vala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmudhoca ~ 6 yıl önce
Olm adam lise mezunu mudur yurtdısında sen neden bahsediyosun.
Gelir Yönetimi değişir artık ~ 6 yıl önce
Şikayet en tepeden geldiyse artık gelir yönetimi yanlışları ortaya çıkmıştır.Gereken yapılır ilgili başkan’a herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000