10 Mayıs 2016, Salı 09:17:07

Cumhurbaşkanı 3. havalimanını inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 3. Havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.
  • Öncelikle siyasi önyargıların bir tarafa bırakıp objektif bakılabilirse Recep Tayyip Erdoğan gerçekten bu memleketin çıkarları için bir şanstır. Oy vermeseniz bile saygı duymalısınız. Adamın yaptığı hangi icraat, söylediği hangi söz ülkenin zararına. Dünya 5ten büyüktür diyerek mafya babası 5liye meydan okuyabilecek kaç ülke çıktı? Bu tartışmadaki duruma gelirsek:Bir dönem birilerinin anne ve babalarının itibar görüp diğerlerinin anne ve babalarının itildiği ülkede; Hakları yenmiş o anne ve babaların çocukları bugün itibar görüyor. Bu demokrasi açısından insanların ders alması ve kavgasız savaşsız olarak kendi içinde dengeye gelmesi için gerek şarttır.
  • İyi ki varsın Büyük Usta, sen hayallerime ulaşmamı sağladın. Allah inşaallah karşılaştırsın bizi.
  • Almanların sadece 4 firmasının yıllık net kazancı 700 milyar euro civarında ve 1000'den fazla uluslararası büyük ölçekte firmaları var ya bizde durum ne? Arabadan,elektroniğe,spor malzemesinden,tıp aletlerine patentli olarak üretmediği ve dünyada satmadığı yer yok bir havaalanı yapıyoruz diye bizi mi kıskanacaklar??? Ne zaman ki sanayiye,teknolojiye,bilim,ilime,eğitime,kaliteli insan ve işgücüne gerçekten önem veririz,yatırım yaparız,torpili,haksızlığı,adaletsizliği kaldırırız,kul hakkı yemeyiz,çıkarcılıktan,sahtekarlıktan,yogurda margarin,süte su,zeytine demir pası vs katmaktan,yalan,dolandan,paraya ve güce tapmaktan vazgeçeriz o zaman belki bir şeyler yaparız ama tübitak'ın başına hayvanat bahçesi müdürünü getiren zihniyetle inşaattan ki onu da hep dış destekli yapabiliyoruz,krediyi ruslardan,teknolojiyi,malzemeyi alman,japon,koreliden vs alıyoruz, başka bir şey yapamayız o kadar net!!!
  • HELAL OLSUN rumuzlu arkadaş almanlar bizi neden kıskansın sen araba yapamazsın onlar en iyisini yapar sen uçak yapamazsın onlar yapar sen havaalanı köprü vs yaparsın ama iş makinalarını almanlardan mühendisleri japonyadan alırsın bir havaalanı yapmakla yada körü yada yol herneyse ancak adamların makinelerini para edersin ONLAR SENİ NEDEN KISKANSIN EY GÜZEL KARDEŞİM kurarsın ağır sanayiyi o zaman bak kıskanıyorlarmı görürsün
  • merkepin ses edip engellemeye çalışmasına rağmen bu büyük hizmet ve yatırım yapılıyor. allah razı olsun. bu yatırımın ve hizmetin her santimini eleştirip yerle bir etmek için dışarıda ve bu sitede nefret ve yıkıcı söylemleri hep duyarsınız. bıraksanız biri bu işe girişemez. o zaman, size rağmen olacak inşallah. ve siz de ileride yaptığınız tüm engellemeleri yapmamışsınız gibi davranıp yararlanacaksınız bu hizmetten. insanoğlu ne garip..
  • Metronun atlandığı farkedilmiş olacak ki, rota keşfi için uçuş yapılmış. Bir kaç aya ihaleye çıkılır. Merak etmeyin, alanla birlikte açılışı yapılır. En uygun birinci route Kabataş - Mecidiyeköy - Tayakadın. İkinci route Atatürk Airport - Başakşehir - Tayakadın.
  • Devlette işe girememiş angutlar siz kim reisi eleştirmek kim,işe girseydiniz reisdem büyüğü yoktu,yalak köpekler,edirneden dışarı çıkamamış ezikler kulaktan dolma laflarla adam olunmuyor
  • ceocuk soyleyebildin mi sayin cumhurbaskanina o havalimaninin en az 4 sene daha bitmeyecegini ? yoksa patronlarinin toplantiya almadigi gibi, O` da kale almadi mi? fotografa bile almamislar. viskiye ve puroya devam....
  • Bu Havalimanı gerek içerden gerekse de dışardan gelen her türlü engellemeye rağmen inşa ediliyor ve vatandaşın hizmetine açılacak. .sorarım size neden engelliyorsun bu Havalimanı istanbulun kalkınması için türkiyenin kalkınması için yapılıyor. .Atatürk havalimaninin kapasitesi yeterli değil uçaklar sırada bekliyor, kalkmak için sonra indiklerinde de Körükler de yer yok bekliyoruz hep..Dubai de, Tokyo'da, Hong Kong da, Newyork da Londra'da, Frankfurt'ta büyük havalimanlarını var ve büyütüyor yenileri yapılıyor. Istanbulda ki en büyük olacak..Sizde kına yapacaksınız bir yerlerinize. .kullanmayın yeni yapılan havalimanini...
  • sayin cumhurbaskanim , yaninizdaki isadami muhterem arkadas bizim bir yerimize koyacakti, teftis edebildiniz mi iyi koymus mu??

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 3. Havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan'ın inşaat alanına yaptığı ziyarette, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da hazır bulundu.

Ziyarette, 3. Havalimanı inşaat çalışmalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a brifing verildi.

Bakanların, havalimanı inşaatını yapan 5'li konsorsiyumun yanı sıra THY ve DHMİ yetkililerinin de katıldıkları brifingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım ile Konsorsiyum üyesi Limak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, ilk etabı 2018'in Şubat ayında hizmete girecek olan projeye ilişkin çalışmaların yüzde 20'sinin halihazırda tamamlandığını ve tüm işlerin belirlenen takvime göre yürüdüğünü belirtti. Özdemir, inşaatta halen bin 500'ü beyaz yakalı olmak üzere toplam 15 bin kişinin çalıştığına dikkati çekti.

Yetkililer, projenin tamamlanmasıyla dünyanın en büyük havalimanına kavuşacak olan İstanbul'un, tam bir buluşma noktasına dönüşeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise yetkililere, havalimanının yapımında kullanılan malzemelerin yerli firmalardan teminine azami ölçüde özen göstermekte fayda bulunduğunu hatırlattığı öğrenildi.

Erdoğan, brifing sonrasında, beraberindeki bakanlarla, inşaatı devam eden terminal binasında da incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 3 saat süren ziyaret sırasında kendisine tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulunan işçilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.













Cumhurbaşkanı 3. havalimanını inceledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Alternatifi söyleyin eleştirirken ~ 8 yıl önce
Öncelikle siyasi önyargıların bir tarafa bırakıp objektif bakılabilirse Recep Tayyip Erdoğan gerçekten bu memleketin çıkarları için bir şanstır. Oy vermeseniz bile saygı duymalısınız. Adamın yaptığı hangi icraat, söylediği hangi söz ülkenin zararına. Dünya 5ten büyüktür diyerek mafya babası 5liye meydan okuyabilecek kaç ülke çıktı? Bu tartışmadaki duruma gelirsek:Bir dönem birilerinin anne ve babalarının itibar görüp diğerlerinin anne ve babalarının itildiği ülkede; Hakları yenmiş o anne ve babaların çocukları bugün itibar görüyor. Bu demokrasi açısından insanların ders alması ve kavgasız savaşsız olarak kendi içinde dengeye gelmesi için gerek şarttır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alternatif ! ~ 8 yıl önce
şakşakladığın kişinin tapelerde paraları sıfırlarken, terörist destekçisi şivan perver ile diyarbakırda elele şarkı söylerken, açılım ve oy ayağına yollara mayın döşeyenleri,şehirleri silah deposu haline getirenleri görmezden geldiğinde, millete ananı da al git derken de adamına işçi tekmeletirken oğluna askerlik yapmasın diye testis kanseri raporu alırken,yahudilere laf söyleyip sonra onları nasıl agırladıgını ve daha birçok acaiplikte gördük ülkemiz için ne kadar büyük şans olduğunu! ayrıca haklarının yendiğini söylediklerin sözüm ona dindarlar da bugun başkalarının haklarını yiyor ona ne diyorsun yalaka çıkarcı !
THY Uzman ~ 8 yıl önce
İyi ki varsın Büyük Usta, sen hayallerime ulaşmamı sağladın. Allah inşaallah karşılaştırsın bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
küçük usta ~ 8 yıl önce
hayallerine, torpille,kul hakkı yiyerek thy'na girip,uzman olarak mı ulaştın yoksa? eğer öyleyse sana da sana bu imkanı verene de hakkım helal değil !
gerçekler ~ 8 yıl önce
Almanların sadece 4 firmasının yıllık net kazancı 700 milyar euro civarında ve 1000'den fazla uluslararası büyük ölçekte firmaları var ya bizde durum ne? Arabadan,elektroniğe,spor malzemesinden,tıp aletlerine patentli olarak üretmediği ve dünyada satmadığı yer yok bir havaalanı yapıyoruz diye bizi mi kıskanacaklar??? Ne zaman ki sanayiye,teknolojiye,bilim,ilime,eğitime,kaliteli insan ve işgücüne gerçekten önem veririz,yatırım yaparız,torpili,haksızlığı,adaletsizliği kaldırırız,kul hakkı yemeyiz,çıkarcılıktan,sahtekarlıktan,yogurda margarin,süte su,zeytine demir pası vs katmaktan,yalan,dolandan,paraya ve güce tapmaktan vazgeçeriz o zaman belki bir şeyler yaparız ama tübitak'ın başına hayvanat bahçesi müdürünü getiren zihniyetle inşaattan ki onu da hep dış destekli yapabiliyoruz,krediyi ruslardan,teknolojiyi,malzemeyi alman,japon,koreliden vs alıyoruz, başka bir şey yapamayız o kadar net!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hvsrmp ~ 8 yıl önce
HELAL OLSUN rumuzlu arkadaş almanlar bizi neden kıskansın sen araba yapamazsın onlar en iyisini yapar sen uçak yapamazsın onlar yapar sen havaalanı köprü vs yaparsın ama iş makinalarını almanlardan mühendisleri japonyadan alırsın bir havaalanı yapmakla yada körü yada yol herneyse ancak adamların makinelerini para edersin ONLAR SENİ NEDEN KISKANSIN EY GÜZEL KARDEŞİM kurarsın ağır sanayiyi o zaman bak kıskanıyorlarmı görürsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bunca ~ 8 yıl önce
merkepin ses edip engellemeye çalışmasına rağmen bu büyük hizmet ve yatırım yapılıyor. allah razı olsun. bu yatırımın ve hizmetin her santimini eleştirip yerle bir etmek için dışarıda ve bu sitede nefret ve yıkıcı söylemleri hep duyarsınız. bıraksanız biri bu işe girişemez. o zaman, size rağmen olacak inşallah. ve siz de ileride yaptığınız tüm engellemeleri yapmamışsınız gibi davranıp yararlanacaksınız bu hizmetten. insanoğlu ne garip..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metro connection ~ 8 yıl önce
Metronun atlandığı farkedilmiş olacak ki, rota keşfi için uçuş yapılmış. Bir kaç aya ihaleye çıkılır. Merak etmeyin, alanla birlikte açılışı yapılır. En uygun birinci route Kabataş - Mecidiyeköy - Tayakadın. İkinci route Atatürk Airport - Başakşehir - Tayakadın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhsin ~ 8 yıl önce
Devlette işe girememiş angutlar siz kim reisi eleştirmek kim,işe girseydiniz reisdem büyüğü yoktu,yalak köpekler,edirneden dışarı çıkamamış ezikler kulaktan dolma laflarla adam olunmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saygılar ~ 8 yıl önce
çok güzel yazmışsın abi fakat altyazı verilmediği için anlayamadık
ceocuk ~ 8 yıl önce
ceocuk soyleyebildin mi sayin cumhurbaskanina o havalimaninin en az 4 sene daha bitmeyecegini ? yoksa patronlarinin toplantiya almadigi gibi, O` da kale almadi mi? fotografa bile almamislar. viskiye ve puroya devam....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en hakiki mürşit turşucu hurşit ~ 8 yıl önce
bu artık havalimanı olmaktan çıktı. o artık bir mihenk taşıdır; haini ve vatanseveri şak diye ayırt eden bir mihenk taşı. çatlasanız da bitecek hoplasanız da. hak edilen bir ismi olacaktır be kalleşler.
camarothy ~ 8 yıl önce
Bu Havalimanı gerek içerden gerekse de dışardan gelen her türlü engellemeye rağmen inşa ediliyor ve vatandaşın hizmetine açılacak. .sorarım size neden engelliyorsun bu Havalimanı istanbulun kalkınması için türkiyenin kalkınması için yapılıyor. .Atatürk havalimaninin kapasitesi yeterli değil uçaklar sırada bekliyor, kalkmak için sonra indiklerinde de Körükler de yer yok bekliyoruz hep..Dubai de, Tokyo'da, Hong Kong da, Newyork da Londra'da, Frankfurt'ta büyük havalimanlarını var ve büyütüyor yenileri yapılıyor. Istanbulda ki en büyük olacak..Sizde kına yapacaksınız bir yerlerinize. .kullanmayın yeni yapılan havalimanini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi uykular ~ 8 yıl önce
Bu saydığınız hiçbir şehirde yeni havalimanı yapılmıyor. Sadece 2 tanesindekilerin kapasitesi arttırılması düşünülüyor. Fakat doğa zarar göreceği için kapasite arttırım çalışmaları cebini doldurmanın peşinde olmayan insanlar tarafından istenmiyor. Frankfurt Havalimanı'nın 4.cü pistin yapımı için yıllarca halkın izni alınmaya çalışıldı. Ve halka 'doğaya en az seviyede zarar verileceği' kanıtlanınca halk birkaç yıl önce yapımına onay verdi. Aynı şey 3.cü terminali içinde geçerli. Ve Londra Heatrow Havalimanı'na 3.cü pist yapımına izin verilmediği için pist yapılmıyor. Bunun için Londra'nın dışında çorakbir bölgeye yeni bir havalimanı yapılması düşünülüyor. Ayrıca İstanbul'da doğa katliamı yapılarak inşaatı devam eden havalimanına açta bir araştır bitince en büyük mü olacak yoksa ilk 10'a bile giremeyecek mi!!
HELAL OLSUN BU GÜZEL ACIKLAMAYA ~ 8 yıl önce
Ayaktakimi troller hizmet diye yanıp tutusuyorlar ama 3 é mâl olacak şeyi 13 é mal edip bunuda hizmet sayıyorlar ve yerine yenisi konamayacak tabiatı yok ederek
YANLIŞ ~ 8 yıl önce
Bu yorumu iyi uykular başlıklı yoruma yazmıştım yanlış yerde görünüyor
ztk ~ 8 yıl önce
evlat ben sana havalimani yapamazsin demedim, calmadan birsey yapamazsin dedim.
Yavrucum ~ 8 yıl önce
Kalkınma havalimanı ile olmaz. Samanı, sığırı bile üretmiyor ithal ediyoruz neyin kalkınması. Ama milletin totosuna giyecek donu olmaz yine de havalimanı büyük diye mutlu olur orası ayrı. Böyle bi toplum oluştu, çobanı sağolsun
millet orasi ~ 8 yıl önce
sayin cumhurbaskanim , yaninizdaki isadami muhterem arkadas bizim bir yerimize koyacakti, teftis edebildiniz mi iyi koymus mu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koyuş... ~ 8 yıl önce
bu millet hazmettiğine göre, koymuş demek ki.
helal olsun ~ 8 yıl önce
Helal olsun cumhurbaşkanım. Almanlar catlasın. Hüloooooooooooo
ne var ~ 8 yıl önce
ne olacak o koymuş başkası koymuş gelen koysun giden koyuyor zaten:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000