06 Şubat 2009, Cuma 08:14:45

ÇİN'DEN MÜTHİŞ HAVACILIK HAMLESİ

Çin Halk Cumhuriyeti Başbakanı Wen Jiao Bao, Avrupa gezisinden karlı bir anlaşmayla döndü. Havacılık alanında, geleceğin uçağı için önemli bir anlaşma imzalandı.
  • çince öğrenin arkadaşlar 5 yıl sonra dünyada herkes iş yapabilmek için çince öğrenmek zorunda kalacak.adamlar çok ucuza kaliteli tecrübeler üretmeye,kalitesiz iş yapanları da kendileri yok etmeye başladılar. 4 senedir Shenzhen'de iş yapıyorm.Ortaklıklarımız olan şirketler acayip toparladılar.Kalite güvencelerinde en ufak sapmalarda tüm şirketi işten atıyorlar,o kadar ciddi oldular.Lütfen Çin'ce öğrenin Çin'i kazanın derim.

Çin için Avrupa gezinin en kazançlı ayaklarından biri İspanya oldu... Wen, hem İspanya kralı Juan Carlos hem de İspanya Başbakanı Luis Rodriguez Zapatero ile ayrı ayrı gerçekleştirdiği toplantılarda ikili ilişkilerin hızla geliştirileceğini ve 2010 senesinde iki ülke arasındaki ticaret hacminin 4 Milyar $’a ulaşacağını belirtti.

İspanya ayağında Çin Havacılık Endüstrisi (The Aviation Industry Corporation of China) Avrupalı Airbus firması ile büyük bir antlaşma da yaptı. Bu antlaşmaya göre iki taraf Çin’in kuzeydoğusunda ortaklaşa bir üretim tesisi kurulması konusunda antlaşmaya varıldı.

Böylece önümüzdeki birkaç yıl içerisinde A350’lerin gövde kısımları ve karışık parçaları burada üretilecek. Harbin şehrinde kurulacak olan üretim tesisinin % 80’lik kısmı Çin’e ait olurken % 20’lik kısmı da Airbus şirketine bırakılacak.

Antlaşmaya göre bu dev tesisin 2010 yılından önce bitirilmesi öngörülüyor.

Airbus A320 family Airbus S.A.S. (EADS) tarafından tasarlanan orta ve uzun menzilli uçağın ilk uçuşunu 2012 yılında yapması planlanıyor.

ÇİN'DEN MÜTHİŞ HAVACILIK HAMLESİ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
çince öğrenin arkadaşlar 5 yıl sonra dünyada herkes iş yapabilmek için çince öğrenmek zorunda kalacak.adamlar çok ucuza kaliteli tecrübeler üretmeye,kalitesiz iş yapanları da kendileri yok etmeye başladılar. 4 senedir Shenzhen'de iş yapıyorm.Ortaklıklarımız olan şirketler acayip toparladılar.Kalite güvencelerinde en ufak sapmalarda tüm şirketi işten atıyorlar,o kadar ciddi oldular.Lütfen Çin'ce öğrenin Çin'i kazanın derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000