26 Eylül 2016, Pazartesi 09:27:37

Çin zirveye yürüyor

22. Dünya Havacılık Gelişme Konferansı Çin'in Sichuan eyaletinin merkezi Chengdu kentinde düzenlendi.
  • Neyi beğenirsiniz arkadaş siz?! Herkes kendi için sormalı ben ne yapıp bu memleketi daha iyi bir yer yaparım diye... Eleştirmeyi herkes bilir, sen daha iyisini yap!
  • Fakat Cin THY'ye gunde sadece bur ucus hakki veriyor.THY istemesine ragmen,gerek Beijing gerek Shanghai'a gunde bir ucustan fazlasina izin vermiyorlar.
  • Çin bizim üçüncü havalimanı,nı cekemiyor kıskanıyor
  • haklılar bizden sonra ikinci geliyorlar:)

22. Dünya Havacılık Gelişme Konferansı Çin'in Sichuan eyaletinin merkezi Chengdu kentinde düzenlendi.

Çin Sivil Havacılık İdaresi Başkan Yardımcısı Dong Zhiyi konferansta yaptığı konuşmada, Çin'in uluslararası yolcu taşımacılığı ve uçuşa yeni açılan hatlar alanında yüzde 30'luk artış kaydettiğini, böylece tarihi bir rekor kırıldığını söyledi. Çin, bu gelişmeyle dünyanın ikinci hava ulaşım sistemine sahip hale geldi.

Toplantıya dünya genelinde 350'den fazla havayolu şirketi, bin 200'ü aşkın havalimanı, 200'ü aşkın hükümet kuruluşu ve uluslararası örgütlerden yaklaşık 3 bin 500 temsilci katıldı.

Dong Zhiyi, geçen yılın sonuna kadar Çin'in 118 ülkeyle ikili taşımacılık anlaşmaları imzaladığı, 20 Çin havayolu şirketinin Çin'den dünyanın 53 ülkesindeki 138 kente uçuş gerçekleştirdiği, 129 yabancı havayolu şirketinin 126 kentten Çin'in 57 kentine uçuş yaptığı bilgisini verdi. (turkish cri)

Çin zirveye yürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Anlamak zor ~ 8 yıl önce
Neyi beğenirsiniz arkadaş siz?! Herkes kendi için sormalı ben ne yapıp bu memleketi daha iyi bir yer yaparım diye... Eleştirmeyi herkes bilir, sen daha iyisini yap!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuel Tank ~ 8 yıl önce
Fakat Cin THY'ye gunde sadece bur ucus hakki veriyor.THY istemesine ragmen,gerek Beijing gerek Shanghai'a gunde bir ucustan fazlasina izin vermiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peh ~ 8 yıl önce
Çin bizim üçüncü havalimanı,nı cekemiyor kıskanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
bizdeki köprü ve havalimanını görünce kafayı yemişler çıldırmışlar tv leri kırmışlar:)
haklılar ~ 8 yıl önce
haklılar bizden sonra ikinci geliyorlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000