14 Ekim 2015, Çarşamba 08:50:53

Çıldır Havalimanı için çalışmalar sürüyor

AK Parti Aydın milletvekili adayları, meslek odaları temsilcileriyle bir araya geldi.
  • Aydın İzmir arası hızlı tren yapılması mantıklı bir çözümdür.
  • Erzincan-Erzurum-ağrı-kars-Iğdır yanyana 5 şehir hepsindede havalimanı var. Erzurum hariç diğer yerlerin hepsi Türkiyenin GSMG katkısı neredeyse hiç olmayan hiç bir özelliği olmayan sıradan yerler. Koskoca Bursanın aktif işleyen bir havalimanı yok. Doğuya her şehire havalimanı yapılacağına ülkeye katkısı olan Bursa gibi Aydın Gibi Eskişehir gibi yerlerdeki havalimanları aktif hale getirilmeli
  • bu isteğe karşı çıkanlar. Elektriği suyu kaçak bedava kullanıp hiç vergi vermeyen, üstüne devlet bize baksın diye tonla yardım alan, bunlara karşılık devletin polisini askerini şerefsizce karısının çocuğunun yanında yolda çarşıda pazarda öldüren hain güneydoğuya, yarım saatlik bir saatlik mesafedeki şehirlere adım başı havaalanı yapılıp sefer konuyor da devlete vergisini veren, faturalarını ödeyen güzel Aydın'a neden sefer konulmayacakmış.
  • bu nasıl bir üslup dostum bana da versene?
  • iyi de aydın tarım şehri ve tarımsal ürünlerini iç ve dış pazarlara satmaktan başka bir alternatifi yok
  • evet Almanyaya İngiltereye incir karpuz götürmeliyiz

Meslek odalarıtTemsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür eden AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, "Çok kritik bir süreçte böyle kapsamlı bir istişare için biraraya gelmek, toplumsal sorumluluğun bir gereğiydi. Çok daha sık bir araya gelmeliyiz. Ortak akıl üretmemiz ortak vicdanla hareket etmemiz geleceğimizi belirlememiz açısından oldukça önem taşımakta. Bu noktada ortak vicdanımızın en temel sembolleri sizlersiniz" dedi.

Savaş, Aydın'da havaalanının olmasının çok büyük bir prestij olduğuna değinerek, "Aydın’da son yıllarda gelişen meyvecilik ve artan meyve-sebze üretimine rağmen çiftçimiz emeğinin karşılığını yeteri kadar alamadı. Aydın’ın mutlaka dış piyasaya açılması gerekiyor. Aydın genelinde her tarafta incir, zeytin, kestane ve pamuk üretiminin yanında; çilek, şeftali, sofralık taze incir, üzüm, domates, karpuz üretimi ciddi oranda arttı. Pamuk üreticisi genellikle sebze ve meyve üretimine yöneldi. Aydın’dan yola çıkan bir aracın Almanya’ya, İngiltere'ye ulaşabilmesi çok uzun sürüyor. Bu ürünleri topladığımız gün dış pazarlara ulaştırabildiğimizde taze taze çok iyi fiyata satılacak. Bu nedenle Aydın’da alt yapısı hazır olan ve yıllardır amacına uygun hizmeti bir türlü gerçekleştiremeyen Çıldır Havaalanı’nın yolcu ve kargo taşımacılığına açılması için gerekli çalışmalarımızı başlattık. En kısa süreçte de faaliyete geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Çıldır Havalimanı için çalışmalar sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

uzman ~ 9 yıl önce
Aydın İzmir arası hızlı tren yapılması mantıklı bir çözümdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fazeyi ~ 9 yıl önce
Erzincan-Erzurum-ağrı-kars-Iğdır yanyana 5 şehir hepsindede havalimanı var. Erzurum hariç diğer yerlerin hepsi Türkiyenin GSMG katkısı neredeyse hiç olmayan hiç bir özelliği olmayan sıradan yerler. Koskoca Bursanın aktif işleyen bir havalimanı yok. Doğuya her şehire havalimanı yapılacağına ülkeye katkısı olan Bursa gibi Aydın Gibi Eskişehir gibi yerlerdeki havalimanları aktif hale getirilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıldır'tacak ~ 9 yıl önce
bu isteğe karşı çıkanlar. Elektriği suyu kaçak bedava kullanıp hiç vergi vermeyen, üstüne devlet bize baksın diye tonla yardım alan, bunlara karşılık devletin polisini askerini şerefsizce karısının çocuğunun yanında yolda çarşıda pazarda öldüren hain güneydoğuya, yarım saatlik bir saatlik mesafedeki şehirlere adım başı havaalanı yapılıp sefer konuyor da devlete vergisini veren, faturalarını ödeyen güzel Aydın'a neden sefer konulmayacakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çıldırdık ~ 9 yıl önce
yapılsın 150 tane havalimanı yapılsın asgari ücretliler var nasılsa !!!
herşey bitti ~ 9 yıl önce
bu nasıl bir üslup dostum bana da versene?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
parcuda ~ 9 yıl önce
iyi de aydın tarım şehri ve tarımsal ürünlerini iç ve dış pazarlara satmaktan başka bir alternatifi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baracuda ~ 9 yıl önce
izmir ve denizli havalimanları neden var ?
Herşey bitti ~ 9 yıl önce
evet Almanyaya İngiltereye incir karpuz götürmeliyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 9 yıl önce
Bu kafa bir harika dostum. Bana da versene

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000