12 Mayıs 2012, Cumartesi 09:46:28

CEO AÇIKLADI

Suchoi CEO'su Mikhail Pogosyan, Endonezya'da Rus yolcu uçağının düşmesiyle ilgili olarak, "Uçağın mürettebatı herhangi bir teknik arıza rapor etmedi" dedi...
  • Her agizdan bir pirt cikar su önümüzdeki dönemlerde. Yok ucak, yok pilot hatasi, yok sabotaj zart zurt. Akillica düsünen insan, pilotlarin toplamda 10 bini geckin tecrübesi oldugunu, bu yeni gercekten teknik kapasiteye sahib ucagin bircok ucak sirketinin gözüne battigini anlayacaktir. Bence Milyarlar kazanan boeing yani Amerika, ve Airbus yani Avrupanin isi dir bu kaza. Ucagi uzaktan el deymeden düsürme teknolojisi mevcut zaten.
  • yerli uçak üretimi ile ne alakası var bu kazanın..?
  • sukhoi super jet projesi bu kazayla büyük bir darbe almıştır.bu projenin devamı ve yeni uçak satışı çok zor görünüyor.yazık oldu.maddi manevi büyük kayıp var....
  • ya airbus kazası gibi suça pilota atıp devam edicekler yada boeing airbusun baskısıyla bu işe son verecekler.2 büyük şirkette sukhoi nin varolmasını istemez.
  • yerli uçak işi güme gitti

Rusya'ya ait Suchoi Superjet-100 tipi yolcu uçağının 3 gün önce deneme yaptığı sırada radardan kaybolmuş ve arama çalışmaları başlatılmıştı. Kaybolan uçağın arama çalışmaları esnasında Salak Dağı'na çarparak düştüğü belirtilmişti.

Mürettebatla birlikte 45 yolcusu bulunan uçaktan kimsenin kurtulmadığı belirtilirken Rusya Birleşik Uçak Şirketi CEO'su Mikhail Pogosyan dün bir basın toplantısı düzenledi. Deneme uçuşunda herhangi bir teknik arızanın olmadığını belirten Pogosyan, "Düşen uçağın mürettebatı herhangi bir teknik arıza rapor etmedi" dedi.

CEO AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Mustafa M ~ 12 yıl önce
Her agizdan bir pirt cikar su önümüzdeki dönemlerde. Yok ucak, yok pilot hatasi, yok sabotaj zart zurt. Akillica düsünen insan, pilotlarin toplamda 10 bini geckin tecrübesi oldugunu, bu yeni gercekten teknik kapasiteye sahib ucagin bircok ucak sirketinin gözüne battigini anlayacaktir. Bence Milyarlar kazanan boeing yani Amerika, ve Airbus yani Avrupanin isi dir bu kaza. Ucagi uzaktan el deymeden düsürme teknolojisi mevcut zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
yerli uçak üretimi ile ne alakası var bu kazanın..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SUKHOI ~ 12 yıl önce
sukhoi super jet projesi bu kazayla büyük bir darbe almıştır.bu projenin devamı ve yeni uçak satışı çok zor görünüyor.yazık oldu.maddi manevi büyük kayıp var....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belli olmaz ~ 12 yıl önce
ya airbus kazası gibi suça pilota atıp devam edicekler yada boeing airbusun baskısıyla bu işe son verecekler.2 büyük şirkette sukhoi nin varolmasını istemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yatırımcı ~ 12 yıl önce
yerli uçak işi güme gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000