13 Kasım 2011, Pazar 12:30:14

CENGİZ TOPEL'E OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi, Cengiz Topel Havaalanına otobüs seferleri başlattı.
  • İsterseniz Ankaradan ve Karstan da konsun. Böylece Türkiyenin diğer yerlerindeki insanlarda izmitten uçabilme imkanı sağlamış olurlar :)))
  • istanbuldan da konulmalı.kadıköy mesela yada sabiha gökçen ile bağlatılı bir hat açılmalı..
Cengiz Topel Havaalanı'na yolcuları taşıyacak olan büyükşehirin belediye otobüsü, saat 13.00'te Kirazlıyalı'dan kalkıyor. Otobüsler, D-100 karayolundan devam ederek, Tütünçiftlik, Körfez, 95 Evler, Derince, Çenesuyu, Seka Devlet Hastanesi, Orduevi, Halkevi, Vilayet Durağı, 42 Evler, Kandıra Sapağı, Kavakçılık, Yahyakaptan, Goodyear ışıklar, Köseköy ve Uzunçiftlik güzergahlarından Cengiz Topel Havaalanına yolcuları taşıyor. Uçak ile Kocaeli'ye gelen yolcular için de aynı güzergahları kullanan belediye otobüsü, Bolu, Bursa ve Yalova istikametine gidecekler için İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne girip yolcuları indiriyor.

Otobüs ücreti ise Derince'ye kadar 2 lira, Havaalanı'ndan Kirazlıyalı'ya kadar ise 3 lira olarak fiyatlandırılıyor.

Cevre illerden gelen yolcular için de kolaylık sağlayan belediye otobüs seferleri, yolcuları otogardan alıp tekrar otogara bırakıyor.
CENGİZ TOPEL'E OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
İsterseniz Ankaradan ve Karstan da konsun. Böylece Türkiyenin diğer yerlerindeki insanlarda izmitten uçabilme imkanı sağlamış olurlar :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
istanbuldan da konulmalı.kadıköy mesela yada sabiha gökçen ile bağlatılı bir hat açılmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000