06 Mayıs 2016, Cuma 15:25:12

Çelik İş'ten prim açıklaması

Çelik İş Sendikası, 5 bin Lira'ya çıkarılan prim konusunda bilgilendirdi.
  • THY çalısanı olarak AO'YA VE AŞ'YE veriliyor fakat arkada gözükmeyen aynı firmanın catısını yukselten fakat görünmeyen taşeronlarada biraz iyileştirme yapılmalıydı.Böyle ayrımcılık görülmemiştir.Konunun hassasiyeti acısından yazıyorum.İlgililerin görmesi ve birşeyler yapması umuduyla.
  • Yav arkadaslar adamlae agziyla kus tutsa elestiriyorsunuz madem begenmiyonuz cikin sendikadan hayret bisi.
  • Dunde yazdim buradan bugunde yaziyorum. Biz nafaka istemiyoruz. Bizim tek istedigimiz 10.0 olmamak. Ayrica 10.0 ise alinanlarinda 10.1 e getirilmesi ve haklarinin verilmesi. Teknikte baris ortami adalet ilk olarak boyle saglanir. Yapabiliyorsaniz altina bizden habersiz TİS te okumadan attiginiz imzayi geri aldirin. Yoksa baris bir daha saglanamaz sizde tarihin tozlu raflarina kalkarsiniz. saygilarimla
  • Ben üye değilim ve aldım dayanışma aidatı oduyorum sadece üyede asla olmam biraz okuyun yasal haklarımızı laf ebeligi yapmayın üye değilim Asla da olmam parada hesabıma yattı çelik çomak bişey almadı sirket verdi prim yapmakicin reklam yapiyolar...iş yapında üye kazanın yönetimin sahte sarı sendikası azkaldi sizde gideceksiniz nasilsa..
  • Oncelikle Ilker Bey e tesekkurler. Ama eklemeden edemeyecegim,THY TEKNIK AS farkli bir kurumsa ve THY AO musterimiz ise neden diger musterilere kestigimiz faturayi THY AO ya kesmiyoruz."X" bir isi musteriye 100 liraya yaparken ayni isi THY AO ya 50 liraya yapiyoruz. Musteriyle ayni tutardan faturalandiralim AO yu bakin bakalim AO nun kari nekadar dusecek TEKNIK AS nasil kar edecek.
  • Arkadaş, sen 3500 liralık adam mıyız biz? Parası önemli değil. Para vermesinler. Ben tezgahtarlık yapar namusumla para kazanırım sorun para değil. Mesele onur meselesi, eşitlik meselesi , ama bunları herkes anlayamaz... Herkes bilemez. Olmayan şeyi bilemez normal...
  • Sendika üyesi olup hiç alamayanların ses çıkarmaya hakkı da yok zaten
  • Birincisi bu primin Çelik İş'le hiçbir alakası yok. Bu konu hakkında kimlerin ne kadar çok uğraştığını biliyoruz. İkincisi de 3450 Brüt değil 4000 net yatması gerekiyordu. İdareciler bu konuda da ceplerinden çıkıyormuş gibi fakirlik yaptılar. Ufak bir hesapla personel başına 1500 tl eksik yatırarak 7.5 milyon liracık kar etti koskoca Teknik A.Ş. Son olarak yine Birlikte, Birlikle KAZANAÇAGIZ :)
  • İlker bey size teşekkürlerimi iletiyorum biz çalışanlar için sendikadan daha çok uğraşıyorsunuz bunu biliyoruz sizi bulduğumuz kadar sendikayı samimi bulmuyorum. Teşekkürler
  • Nete brüte takılmayın bir seferde şükredin allah bereket versin diyin ne doyumsuz insanlarla aynı yerde çalişiyıruz

Çelik İş Sendikası, 5 bin Lira'ya çıkarılan prim konusunda üyelerini bilgilendirdi. Daha önce 1550 Lira olan primin 5 bin liraya çıkarıldığı ve bu ücretlerin halen THY Teknik'te çalışan ve üyelikleri devam eden personele Nisan maaşları ile birlikte yatırılacağı açıklandı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Değerli Üyelerimiz…..

Daha önce sizlerle paylaşmış olduğumuz Prim konusuda yaşanan son gelişmeler hakkında siz değerli üyelerimizi bilgilendirmek, bu konuda kısa süreçte başarıya ulaşmanın verdiği huzuru siz değerli üyelerimizle paylaşmak istedik.

THY Teknik 5.dönem toplu iş sözleşmesi ile tarafımıza ödenmiş olan Brüt 1550 TL prim taraflar arasında yapılan ek ile toplam Brüt 5000 TL ye çıkartılmıştır. 30 Kasım 2015 tarihi itibarı ile Brüt 1550 TL alan ve halen THY Teknik AŞ de çalışmakta olan ve üyelikleri devam eden Çelik-İş Sendikası üyelerine Nisan maaşları ile birlikte yatırılacaktır. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.

Bu konuda sonuca ulaşmanın verdiği mutlulukla başta Sayın THY AO Yönetim Kurulu Başkanımız İlker AYCI Bey olmak üzere Hak İş Konfederasyonu, Çelik-İş Sendikası yöneticilerine ve bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza Çelik-İş Sendikası Havacılık Şubesi yönetim kurulu adına sizlerin huzurunda şükranlarımızı bildirmek isteriz.
Bundan sonrada siz değerli üyelerimizin bizlere göstermiş olduğu güven ile birlikte THY Teknik AŞ deki sorunların çözümü konusunda HAVACILIK ŞUBE YÖNETİMİ olarak hareket edeceğimizi bildiririz. ‘’ EMEK EN YÜCE DEĞERDİR ‘’ ilkesini de unutmadan bundan sonrada yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.

BİRLİKTE, BİRLİKLE KAZANAÇAGIZ

ÇELİK-İŞ SENDİKASI
HAVACILIK ŞUBE YÖNETİMİ

Çelik İş'ten prim açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Hani bizeeeee?????? ~ 8 yıl önce
THY çalısanı olarak AO'YA VE AŞ'YE veriliyor fakat arkada gözükmeyen aynı firmanın catısını yukselten fakat görünmeyen taşeronlarada biraz iyileştirme yapılmalıydı.Böyle ayrımcılık görülmemiştir.Konunun hassasiyeti acısından yazıyorum.İlgililerin görmesi ve birşeyler yapması umuduyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cekil Is ~ 8 yıl önce
Yav arkadaslar adamlae agziyla kus tutsa elestiriyorsunuz madem begenmiyonuz cikin sendikadan hayret bisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 8 yıl önce
Dunde yazdim buradan bugunde yaziyorum. Biz nafaka istemiyoruz. Bizim tek istedigimiz 10.0 olmamak. Ayrica 10.0 ise alinanlarinda 10.1 e getirilmesi ve haklarinin verilmesi. Teknikte baris ortami adalet ilk olarak boyle saglanir. Yapabiliyorsaniz altina bizden habersiz TİS te okumadan attiginiz imzayi geri aldirin. Yoksa baris bir daha saglanamaz sizde tarihin tozlu raflarina kalkarsiniz. saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aldim ~ 8 yıl önce
Ben üye değilim ve aldım dayanışma aidatı oduyorum sadece üyede asla olmam biraz okuyun yasal haklarımızı laf ebeligi yapmayın üye değilim Asla da olmam parada hesabıma yattı çelik çomak bişey almadı sirket verdi prim yapmakicin reklam yapiyolar...iş yapında üye kazanın yönetimin sahte sarı sendikası azkaldi sizde gideceksiniz nasilsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 8 yıl önce
Aynen sirketin verdiği bir primi nasıl olurda bu basit sendika verdiğini idda eder ao hava iş değil mi neler oluyor böyle ya
tech. ~ 8 yıl önce
verdiğin dayanışma aidatıda sendikaya gittiği için bişey değişmiyo kardeşim. Adamlar üye sayısına değil işçiden topladığı paraya bakıyor.
Technician ~ 8 yıl önce
Oncelikle Ilker Bey e tesekkurler. Ama eklemeden edemeyecegim,THY TEKNIK AS farkli bir kurumsa ve THY AO musterimiz ise neden diger musterilere kestigimiz faturayi THY AO ya kesmiyoruz."X" bir isi musteriye 100 liraya yaparken ayni isi THY AO ya 50 liraya yapiyoruz. Musteriyle ayni tutardan faturalandiralim AO yu bakin bakalim AO nun kari nekadar dusecek TEKNIK AS nasil kar edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doyumsuz diyene ~ 8 yıl önce
Arkadaş, sen 3500 liralık adam mıyız biz? Parası önemli değil. Para vermesinler. Ben tezgahtarlık yapar namusumla para kazanırım sorun para değil. Mesele onur meselesi, eşitlik meselesi , ama bunları herkes anlayamaz... Herkes bilemez. Olmayan şeyi bilemez normal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamirci ~ 8 yıl önce
Sendika üyesi olup hiç alamayanların ses çıkarmaya hakkı da yok zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletsizlik ~ 8 yıl önce
Üye olmayanlar sussun demek senin haddine değil! Dün yorum yazdım ancak yayınlanmadı hakaret yoktu gerçekler vardı! Sendikanın üye olmayan alamaz deme hakkı yok hukuk yerler altında,sen kendi insiyatifinlemi üye oldun?ayni durum eskiden olsa idi ne yapardınız?
CSS ~ 8 yıl önce
Birincisi bu primin Çelik İş'le hiçbir alakası yok. Bu konu hakkında kimlerin ne kadar çok uğraştığını biliyoruz. İkincisi de 3450 Brüt değil 4000 net yatması gerekiyordu. İdareciler bu konuda da ceplerinden çıkıyormuş gibi fakirlik yaptılar. Ufak bir hesapla personel başına 1500 tl eksik yatırarak 7.5 milyon liracık kar etti koskoca Teknik A.Ş. Son olarak yine Birlikte, Birlikle KAZANAÇAGIZ :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 8 yıl önce
İlker bey size teşekkürlerimi iletiyorum biz çalışanlar için sendikadan daha çok uğraşıyorsunuz bunu biliyoruz sizi bulduğumuz kadar sendikayı samimi bulmuyorum. Teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 8 yıl önce
Nete brüte takılmayın bir seferde şükredin allah bereket versin diyin ne doyumsuz insanlarla aynı yerde çalişiyıruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nereden bakıyorsun ~ 8 yıl önce
Mesele doyum meselesi değil, değer meselesi ao personeline verilen değer saygı tekniğe layık görülmüyor, sende şükrediyorsun devam bu kafayla o zaman...
kral ~ 8 yıl önce
Birader AO da is alim ilanlarina basvur AO olda kafan rahatlasin.Alinamiyosan da kaderine razi ol.Bu nedir ya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000