14 Nisan 2011, Perşembe 16:40:06

ÇEKYATIN İÇİNDEN JET-A1 SERVİSİ!

Küçükçekmece'de bir eve baskın düzenleyen Asayiş Büro polisleri, evde bulunan çekyatın içinde NATO boru hattına düzenekle bağlanmış uçak yakıtı vanası buldu.
  • sevgili arkadaşlar bu yakıtı tiner yanmış yağ vb. maddeler katarak araç benzini veya mazot haline getiryorlar, sonra da bunları çeşitli garaj ve otoparklarda özellikle ticari nakliye araçlarına pazarlıyorlar tutuklananlardan biri de bunu pazarlayan minibüsçüymüş
  • HADİ ANLADIK,HIRSIZLAR YAKITI ÇALDI AMA HERHALDE İÇMEDİLER. PEKİ BUNU KİME PAZARLADILAR.KULLANICILAR BELLİ.
  • yorum yanlış anlaşılmaya açık olmuş. sevgili editörden yayınlanmamasını rica ederim. iğneyi kendimize batırdık ancak dediğim gibi diğer insanları incitmemek açısından yayınlamamak daha doğru olacaktır.teşekkür ederim.
  • Hırsızlıkta sınır yok.Bu konuda her türlü fikir, yaratıcılık mevcut.Hamdolsun %95 müslümanız.Kalan %5 ne işler yapıyor yahu??
  • nereye satıyorlar bu yakıtı peki?
  • 3 gün sonra çıkarlar kimse merak etmesin...insanımız zekasını böyle işlere kullanmaya ne kadar da meraklı...

Gözaltına alınan 4 kişinin evden kazdıkları tünelle NATO boru hattından uçak yakıtı çalarak sattıkları belirlendi. Mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO Tesisleri görevlileri, Küçükçekmece'den geçen boru hattının basıncındaki düşüşü polise bildirdi. Borunun geçtiği İnönü Mahallesi Çınar Yolu Ayamama Deresi çevresinde inceleme yapan Küçükçekmece Asayiş Büro ekipleri, Ayamama Deresi içinden geçen mavi renkteki bir hortumu fark etti. Hortumu takip eden dedektifler, hortumun belli bir noktadan sonra toprak altına girerek 3 katlı bir apartmana kadar uzandığını tespit etti.

Çekyatın içinden uçak yakıtı servisi

Savcılıktan aldığı izinle harekete geçen Küçükçekmece Asayiş Büro polisleri, apartmanın giriş katındaki daireye baskın düzenledi. Baskında, evin içinde yakıt kokusu alan polis, evi didik didik aradı. Evin salonunda bulunan çekyatı açan polisler gözlerine inanamadı. Nato boru hattını delerek düzenek kuran yakıt hırsızlarının, salondan kazdığı 11 metrelik tünelle döşedikleri boruyu çekyatın altını kırarak içine gizlediklerini ortaya çıkarttı.

Görevlilerce, düzenek iptal edilirken, gözaltına alınan 4 kişi mahkemece tutuklandı. (HaberTürk)

ÇEKYATIN İÇİNDEN JET-A1 SERVİSİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
sevgili arkadaşlar bu yakıtı tiner yanmış yağ vb. maddeler katarak araç benzini veya mazot haline getiryorlar, sonra da bunları çeşitli garaj ve otoparklarda özellikle ticari nakliye araçlarına pazarlıyorlar tutuklananlardan biri de bunu pazarlayan minibüsçüymüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HADİ ANLADIK,HIRSIZLAR YAKITI ÇALDI AMA HERHALDE İÇMEDİLER. PEKİ BUNU KİME PAZARLADILAR.KULLANICILAR BELLİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yorum yanlış anlaşılmaya açık olmuş. sevgili editörden yayınlanmamasını rica ederim. iğneyi kendimize batırdık ancak dediğim gibi diğer insanları incitmemek açısından yayınlamamak daha doğru olacaktır.teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hırsızlıkta sınır yok.Bu konuda her türlü fikir, yaratıcılık mevcut.Hamdolsun %95 müslümanız.Kalan %5 ne işler yapıyor yahu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nereye satıyorlar bu yakıtı peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3 gün sonra çıkarlar kimse merak etmesin...insanımız zekasını böyle işlere kullanmaya ne kadar da meraklı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000