27 Ağustos 2013, Salı 11:54:14

ÇANAKKALE HAVALİMANI'NDA PİST YENİLENİYOR

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar yenilenme çalışmaları devam eden Çanakkale Havalimanı pist inşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde görerek Havalimanı Müdürü ve müteahhit firma yetkililerinden yürütülen işlerle ilgili bilgi aldı.
  • Başarılar sizinle olsun. Gurur duydum demekkigüvenli limanlara iniş yapacağız.
  • Ihaleyi yapan DHMI parayi veren ayni kurum. Manialarla ugrasan dhmi ve dz k k. Bu durumda valilik nasil bir destek vermis acaba?
  • Bir asfalt dökme makinası, birkaç çalışan, bazılarının ellerinde tahtadan malzemeler olaya müdahale ediyorlar. Vali de denetliyor. Manzara bu ve bunun adı uluslararası standartlarda pist inşaatı öyle mi?
  • Dünyanın en basit işi inşaat diyen arkadaş; buyrun sizi piste alalım...
  • YAKIŞIR ÇANAKKALEME.AÇILDIĞI GÜN UÇUCAM.
  • Dünyanın en basit işi inşaat

Pist inşaat çalışmalarının planlanan şekilde işlediğini ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşanmadığını kaydeden Vali Çınar, "Çalışmaların öngörülenden daha hızlı ilerlediğini ve belirlenen takvimin önünde gidildiğini kaydederek; burada çok hassas ve gayretli bir çalışma sergilenmektedir, uçuşların 2014 yılı başında tekrar başlamasını ümit ediyorum" dedi.

Vali Çınar, "Çanakkale Havalimanı’ndaki çalışmaların tamamlanmasıyla 2350x45 m boyutlarında Uluslararası Standartlara sahip yeni pistin hizmete gireceğini ve böylece orta gövdeli uçakların da burayı rahatlıkla kullanabileceğini belirterek bunun da Çanakkale ve Ülke turizmine büyük bir katkı sağlayacağını” sözlerine ekledi.

2013 yılı başında "Engelsiz Havalimanı" unvanı da alan Çanakkale Havalimanı’nda son yıllarda görülen uçuş ve yolcu sayılarındaki artışların süreceğini, buna paralel olarak da yapılan yatırımların devam edeceğini kaydederek halkımızın rahat, güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmesi için Ulaştırma Bakanlığı’nca yürütülen çalışmalara Çanakkale Valiliği olarak da tüm desteğin verildiğini kaydetti.



ÇANAKKALE HAVALİMANI'NDA PİST YENİLENİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ayşen ~ 10 yıl önce
Başarılar sizinle olsun. Gurur duydum demekkigüvenli limanlara iniş yapacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
destek ~ 11 yıl önce
Ihaleyi yapan DHMI parayi veren ayni kurum. Manialarla ugrasan dhmi ve dz k k. Bu durumda valilik nasil bir destek vermis acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Bir asfalt dökme makinası, birkaç çalışan, bazılarının ellerinde tahtadan malzemeler olaya müdahale ediyorlar. Vali de denetliyor. Manzara bu ve bunun adı uluslararası standartlarda pist inşaatı öyle mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökhan ~ 11 yıl önce
yukardada görüldüğü gibi bu beton zayıf beton diye adlandırılır asfalt makinesiylede serilebilir bu beton dökülürken fazla bir kişi olmasına gerek yok 2 kürekçi 1 alet operatörü 1de kotları kontrol eden kişi yeterlidir.Bunun üzerine Kaliteli beton dediğimiz beton serilecektir. Uluslararası standarttan kasıt pistin uzunluğu genişliği ve beton olması vs. ile alakalı
''a''ya cevap ~ 11 yıl önce
Dünyanın en basit işi inşaat diyen arkadaş; buyrun sizi piste alalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
geliyorum iletişim bilgilerinizi yazın lütfen
okuyucu ~ 11 yıl önce
YAKIŞIR ÇANAKKALEME.AÇILDIĞI GÜN UÇUCAM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
Dünyanın en basit işi inşaat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000