13 Aralık 2012, Perşembe 16:35:03

ÇALIŞANLAR KARARDAN VAZGEÇİRDİ!

Avrupalı havalimanlarını daha da liberalleştirmek isteyen Avrupa Parlamentosu (AP), binlerce liman çalışanının Strasbourg'daki protesto eylemleri üzerine geri adım attı.
  • Allahtan benim ülkem avrupa gibi ÇAĞDIŞI değil,eylem-protesto vs. olmuyor.olursa da hemen kapının önüne koyuyor,sorgusuz sualsiz..yaşasın ileri demokarsi ülkesi TÜRKİYEM..
  • Türkiyem !

Parlamento, AB Komisyonunun hazırladığı ve havalimanlarındaki yer hizmeti veren şirket sayısını ikiden en az üçe çıkarma planını Ulaştırma Komisyonu'na geri gönderdi.

Münih Havalimanı şefi Dr. Michael Kerkloh, planın doğrudan AB Komisyonu'na gönderilmesinin Alman Havalimanları ve çalışanları için daha güçlü bir sinyal olacağını, fakat bu başarıdan da memnun olduklarını söyledi. Kerkloh, komisyona geri gönderme kararının planlarda değişiklik yapılması anlamına geldiğini ve şimdi eksiklikleri giderme şansı doğduğunu ifade etti.

Salı günü Starsbourg'da yapılan protesto gösterilerine yaklaşık 200 Münih Havalimanı çalışanı da destek vermişti. Çok sayıda Türk vatandaşının da çalıştığı Münih Havalimanı yetkilileri, söz konusu uygulama ile çalışanların işten çıkarılacağını ve ücretlerin düşeceğini savunuyor. (Bugün)

ÇALIŞANLAR KARARDAN VAZGEÇİRDİ!

Yorumlar

ÇAĞDIŞI AVRUPA ~ 11 yıl önce
Allahtan benim ülkem avrupa gibi ÇAĞDIŞI değil,eylem-protesto vs. olmuyor.olursa da hemen kapının önüne koyuyor,sorgusuz sualsiz..yaşasın ileri demokarsi ülkesi TÜRKİYEM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzülme boşuna!! ~ 11 yıl önce
bizim anlı şanlı insanımız kendisini ezen,sömüren,hakkını yiyen zihniyeti icat eden,yaşatan iktidarlara kayıtsız şartsız biat etmeyi,boyun eğmeyi,hakkını aramamayı marifet sayıp bunlara oy veriyor.O yüzden bu millete herşey müstehak üzülme boşuna!!!
Ayni ~ 11 yıl önce
Türkiyem !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000