14 Haziran 2012, Perşembe 08:19:04

BURSA'DA YAMAÇ PARAŞÜTÜ MÜCADELESİ...

17 Haziran tarihlerinde Orhangazi Gürle Dağı’nda bir araya gelerek ‘Yamaç Paraşütü Mesafe Uçuşu Bursa Kupası’ için mücadele edecek.
  • Yolunuz acik olsun kardesim. Herseyin farkindayiz. Tirnaklarinizla take-off kaziyorsunuz. Senlik yapiyorsunuz, yarisma duzenliyorsunuz. Gidip yurtdisinda ucuyorsunuz bize yakisir sekilde davraniyorsunuz. Hepsi kendi cebinizden. Sizlerle gurur duymamak mumkun mu? Turkiye YP mesafe rekoru olmus 250 kusur kilometre. O mesefayi henuz ucmamis PPL pilotu var yaw! :) Popoya takmissin bir parasut gidiyorsun! :) Tutabilene askolsun. Sizin yaptiklarinizi gormek bilmek istemeyen kurumlara kapak olsun. Asil Sivil Havacilik budur. Sportif Pilotluk budur. Iyiki varsiniz. Aynen devam. Yolunuzdan samayin daha cok genci saflariniza katin.
  • Yorumunuza kesinlikle katiliyorum,bir YP pilotu olarak bugune kadar ne SHGM'den ne de her yerde boburlenip sov yapan thk'dan bir fayda gorduk,ne yaptiysak kendi imkanlarimiz dahilinde yaptik.Bu saatten sonra da sahip cikmasinlar zaten,disi balon gibi gorunen kurumun ici tamamen bos...
  • iste Turk havaciliginin yeniden dogusu. YP pilotlarini izleyin! Bu cocuklar harciklariyla ucuyor, calisanlari kendi alinteriyle gokyuzune cikiyor. Gercek pilotlar bunlar gercek havacilar bunlar!! Klupler kuruyorlar yp pilotu yetistiriyorlar. Tek engelleri THK ve SHGM. Olsun BIN KERE HELAL OLSUN. Yinede yapiyorlar.

Orhangazi Belediyesi, Bursa Kent Konseyi Havacılık Çalışma Grubu, Yeni Sölöz Belediyesi, Türkiye Hava Sporları Federasyonu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Gökyüzü Hava Sporları Kulübü ve BESAŞ işbirliğiyle düzenlenen yarışma, 16-17 Haziran tarihlerinde Gürle Dağı’nda yapılacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen organizasyona Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya, Mersin, Eskişehir, Adana ve Balıkesir’den 100’ü aşkın pilot katılarak yeteneklerini sergileyecek. Bursalı pilotların yarışma uçuşları konusunda eğitilmesi ve Bursa’nın doğa sporları ve sportif havacılık potansiyelinin tanıtılması için hayata geçirilen faaliyetin renkli ve heyecanlı anlara sahne olması bekleniyor.

Yarışmacılar, Orhangazi Belediyesi göl kenarı kamp alanında konaklayarak, yarışma için her gün saat 09.00’da Gürle Dağı’na hareket edecek. Yarışma uçuşlarının o günkü meteorolojik şartlara göre şekillendirileceğini söyleyen yetkililer, görev komitesi tarafından hazırlanan uçuş rotasının, havadaki dönüş noktalarının ve uçuşun bittiği gol noktasının yamaçta sporculara verilecek brifingde anlatılacağını belirtti. Daha sonra belirlenen saatte uçuşa başlayacak pilotların yaklaşık 2-3 saat uçarak zorlu rotayı tamamlayacağını ifade eden yetkililer, iki gün boyunca görev uçuşlarındaki rotaları en fazla ve en hızlı şekilde tamamlayan sporcuların kupa ve madalya ile ödüllendirileceğini belirtti. 

BURSA'DA YAMAÇ PARAŞÜTÜ MÜCADELESİ...

Yorumlar

Aslanlar'a'a :) ~ 12 yıl önce
Yolunuz acik olsun kardesim. Herseyin farkindayiz. Tirnaklarinizla take-off kaziyorsunuz. Senlik yapiyorsunuz, yarisma duzenliyorsunuz. Gidip yurtdisinda ucuyorsunuz bize yakisir sekilde davraniyorsunuz. Hepsi kendi cebinizden. Sizlerle gurur duymamak mumkun mu? Turkiye YP mesafe rekoru olmus 250 kusur kilometre. O mesefayi henuz ucmamis PPL pilotu var yaw! :) Popoya takmissin bir parasut gidiyorsun! :) Tutabilene askolsun. Sizin yaptiklarinizi gormek bilmek istemeyen kurumlara kapak olsun. Asil Sivil Havacilik budur. Sportif Pilotluk budur. Iyiki varsiniz. Aynen devam. Yolunuzdan samayin daha cok genci saflariniza katin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslanlar'a ~ 12 yıl önce
Yorumunuza kesinlikle katiliyorum,bir YP pilotu olarak bugune kadar ne SHGM'den ne de her yerde boburlenip sov yapan thk'dan bir fayda gorduk,ne yaptiysak kendi imkanlarimiz dahilinde yaptik.Bu saatten sonra da sahip cikmasinlar zaten,disi balon gibi gorunen kurumun ici tamamen bos...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aslanlar ~ 12 yıl önce
iste Turk havaciliginin yeniden dogusu. YP pilotlarini izleyin! Bu cocuklar harciklariyla ucuyor, calisanlari kendi alinteriyle gokyuzune cikiyor. Gercek pilotlar bunlar gercek havacilar bunlar!! Klupler kuruyorlar yp pilotu yetistiriyorlar. Tek engelleri THK ve SHGM. Olsun BIN KERE HELAL OLSUN. Yinede yapiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000