09 Şubat 2016, Salı 09:07:59

Bukavel-Gazipaşa seferleri başlıyor

Welcome Tur, Ukrayna'nın İvanofrankoska bölgesi Bukavel Kayak Merkezinden Gazipaşa Alanya havalimanına uçuş için hazırlanıyor.
  • Kim o? Konuyla çok alakasız gözüküyor.

Welcome Tur, Ukrayna'nın İvanofrankoska bölgesi Bukavel Kayak Merkezinden Gazipaşa Alanya havalimanına uçuş için hazırlanıyor.

Ukrayna ve Alanya'da ofisleri bulunan Welcome Tur Genel Müdürü Alparslan Ünsal, Ukraynalı ortaklarıyla birlikte Alanya'ya gelerek Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. Alanya ve Kiev'de ofisleri bulunan Ünsal, Başkan Yücel'e Ukrayna'nın İvanofrankoska bölgesi Bukavel Kayak Merkezinden Gazipaşa Alanya havalimanına haftada bir kez charter uçuş hazırlığında olduklarını, lisans için işlemlerin devam ettiğini ve biter bitmez uçuşlara başlayacakları bilgisini verdi.
Bu amaçla Ukraynalı ortaklarını da Alanya'ya getirdiğini ifade eden Ünsal, bölgede inceleme ziyaretleri yaptıklarını ancak ilk olarak Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret ederek bu güzel haberi kendisiyle paylaşmak istediklerini söyledi. Ukrayna'da çeşitli görüşmeler yapan Welcome Tur Ukrayna ve Türkiye yöneticileri, THY'yi de ikna ederek 24 Mart itibari ile Bukavel'e İstanbul bağlantılı direkt uçuşların başlayacağını belirtti.

"ALTAV OLARAK KİEV FUARINA KATILACAĞIZ"

Welcome Tur Genel Müdürü Alparslan Ünsal ve Ukraynalı ortaklarına ziyaretleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başarılar diledi. Welcome Tur Genel Müdürü Alparslan Ünsal'ın davetini de değerlendireceğini belirten Başkan Yücel, ALTAV olarak da Kiev'deki fuara katılacaklarını ifade ederek fuardan sonra da Alanya'dan bir heyetle birlikte Ukrayna'ya giderek tanıtım ve destek faaliyetlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaretin anısına misafirlere Alanya'yı tanıtıcı hediyeler verdi.

Bukavel-Gazipaşa seferleri başlıyor

Yorumlar

soldaki abi ~ 8 yıl önce
Kim o? Konuyla çok alakasız gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000