27 Aralık 2011, Salı 07:57:23

BUGÜN İHALE GÜNÜ...

Kastamonu'da 5 ilçe merkezine yapılması planlanan heli­kopter pistlerinin yerlerinin belirlenmesinin ardından bugün tekrar ihaleye çıkılacak.
  • GEÇ OLMADAN CANLAR GİTMEDEN ARTIK ÇEKİŞMELERİ VE İÇ HESAPLAŞMALARI BİR YANA BIRAKALIM SHGM ARTIK ÇALIŞMAYA BAŞLASA İYİ OLUR YENİ YILDA YENİ İŞLER YAPARAK BAŞLARSA TAKDİR ALABİLİR HİÇ BİR ŞEY YAPMASINI BİLMİYORSAK ASKERİ HARİTALARDAN ÖRNEK ALALIM AYRICA ALÇAK UÇUŞ KONTROL NOKTALARI VE LOKAL HAVADURUMU VEREBİLECEK MERKEZLER OLUŞTURALIM TÜRKİYEMİZDE DAHA HELİKOPTER UÇUŞ YOL HARİTASI(RUTLAR) YOKKEN HELİKOPTER TAŞIMACILIĞI YAPMAK BENCE KÖR UÇUŞTUR SİVİLHAVACILAR BİLİR BİLMEYENLERE RAKIM(DENİZDEN YÜKSEKLİĞİ VERİR) KASTAMONU RAKIM 775M TOSYA RAKIM 1630M CİDE RAKIM 955-1420M AZDAVAY 830M BUNLAR ORTALAMA YÜKSEKLİKLER BİR HELİKOPTERİN UÇUŞ YÜKSEKLİĞİ 3000-3500M DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR ÇOK GÜZEL BİR ATILIM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
Kastamonu merkez başta olmak üzere Tosya, Cide ve Azdavay ilçelerine yapılacak heliportların yerlerinde yapılan inceleme sonunda, pistlerin oluşturulacağın bölgelerin meteorolojik verileri dahil her yönüyle helikopter­lerin iniş ve kalkışma uygun olduğunun tespit edilmesinden sonra çıkılan ihale iptal edilmişti.

İnebolu ilçesine ise uygulan alanın bulunamadığı belirtilerek, ihale kapsamına alınmadı. 3 Kasım 2011 Çarşamba günü yapılan ihalenin yeterli rekabet ortamının oluşmamasından dolayı iptal edildiği açıklanırken yeni ihalenin 27 Aralık 2011 Salı günü gerçekleştirileceği açıklandı.

Kastamonu İl Özel İdaresi İhale Toplantı Salonu'nda yapılacak ihale saat 10.00'da yapılacak. İhaleyi kazanan yüklenici firmanın 60 gün içersinde ise işi bitirmesi isteniyor.
BUGÜN İHALE GÜNÜ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
GEÇ OLMADAN CANLAR GİTMEDEN ARTIK ÇEKİŞMELERİ VE İÇ HESAPLAŞMALARI BİR YANA BIRAKALIM SHGM ARTIK ÇALIŞMAYA BAŞLASA İYİ OLUR YENİ YILDA YENİ İŞLER YAPARAK BAŞLARSA TAKDİR ALABİLİR HİÇ BİR ŞEY YAPMASINI BİLMİYORSAK ASKERİ HARİTALARDAN ÖRNEK ALALIM AYRICA ALÇAK UÇUŞ KONTROL NOKTALARI VE LOKAL HAVADURUMU VEREBİLECEK MERKEZLER OLUŞTURALIM TÜRKİYEMİZDE DAHA HELİKOPTER UÇUŞ YOL HARİTASI(RUTLAR) YOKKEN HELİKOPTER TAŞIMACILIĞI YAPMAK BENCE KÖR UÇUŞTUR SİVİLHAVACILAR BİLİR BİLMEYENLERE RAKIM(DENİZDEN YÜKSEKLİĞİ VERİR) KASTAMONU RAKIM 775M TOSYA RAKIM 1630M CİDE RAKIM 955-1420M AZDAVAY 830M BUNLAR ORTALAMA YÜKSEKLİKLER BİR HELİKOPTERİN UÇUŞ YÜKSEKLİĞİ 3000-3500M DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR ÇOK GÜZEL BİR ATILIM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000