16 Aralık 2012, Pazar 08:51:52

BU UÇAK BAŞKA UÇAK!

Katar Havayolları'nın jet lag'i önleyen Boing 787 Dreamliner uçağı Londra'ya indi.
  • Bu yaziyi yazanlarin Qatar havayollarindan bir cikari mi var?
  • ilk önce bu boeing 787 uçağının en az 5 yıl havada uçması lazım değişik havayollarında ondan sonra da bakılır uygun mudur değil midir,, zaman herşeyin ilacı derler aynen. bakın airbus 380 uçaklarında bir takım teknik problemler oldu havada quantas havayollarının yaşadığı mesela bunlar olabilir ama ciddi bir problem yaşadılar havada oldu kalkıştan sonra geri döndü uçak her neyse diğer konuda da maliyet tabi her şekilde düşünmek lazım. şimdi qatar gibi dünyanın en zengin ülkesi nüfusuna göre paranın 1. planda olmadığı bir hesapta tabiki de olacaktır alacaktır adam en yeni uçağı her yönüyle düşünmek zorundalar
  • bu haber mı sımdı :D:D:D
  • THY'de business class konfigürasyonu (B777) 2-3-2 olarak belirleyen dahi lere ödül verilmesi lazım. Hiç mi ARGE yapılmıyor? Binlerce TL para verip 2 yolcunun arasına sıkış. Dikkat ederseniz reklamlarda 2-2-2 olan A330 kullanılıyor.5 yıldız olmak için kabin icine gercek profesyonel danışman lazım.

Uçakta zaman dilimleri geçilirken insan vücudunun değişime adapte olamama durumunu önleyen teknoloji bulunduğu belirtildi.

Sabah'ta yer alan habere göre doğa dostu uçakta azaltılmış emisyon, daha az kabin sesi ve daha temiz kabin havası sunulduğu kaydedildi. Tavanı diğer uçaklardan daha yüksek olan 787'nin pencereleri de daha geniş.

BU UÇAK BAŞKA UÇAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

qatari ~ 11 yıl önce
Bu yaziyi yazanlarin Qatar havayollarindan bir cikari mi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
ilk önce bu boeing 787 uçağının en az 5 yıl havada uçması lazım değişik havayollarında ondan sonra da bakılır uygun mudur değil midir,, zaman herşeyin ilacı derler aynen. bakın airbus 380 uçaklarında bir takım teknik problemler oldu havada quantas havayollarının yaşadığı mesela bunlar olabilir ama ciddi bir problem yaşadılar havada oldu kalkıştan sonra geri döndü uçak her neyse diğer konuda da maliyet tabi her şekilde düşünmek lazım. şimdi qatar gibi dünyanın en zengin ülkesi nüfusuna göre paranın 1. planda olmadığı bir hesapta tabiki de olacaktır alacaktır adam en yeni uçağı her yönüyle düşünmek zorundalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!!! ~ 11 yıl önce
bu haber mı sımdı :D:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2-3-2 ~ 11 yıl önce
THY'de business class konfigürasyonu (B777) 2-3-2 olarak belirleyen dahi lere ödül verilmesi lazım. Hiç mi ARGE yapılmıyor? Binlerce TL para verip 2 yolcunun arasına sıkış. Dikkat ederseniz reklamlarda 2-2-2 olan A330 kullanılıyor.5 yıldız olmak için kabin icine gercek profesyonel danışman lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
%100 sana katılıyorum. COk haklısın
Comfort Class ~ 11 yıl önce
Sizin Bahsettiğiniz sınıf, 777lerde bulunan comfort class. Ayrıca business class da mevcut 777 lerde.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000