21 Eylül 2012, Cuma 08:39:42

BU TUTKUNUN TARİFİ YOK

Antalya’da adrenalin tutkunu grup, uçakla 35 saniyede saatte 250 kilometrelik sürate ulaşıp gökyüzünde adeta oyun oynuyor...
  • Tamamen bireysel özverileri ile kurdukları bu takım, Türkiyenin en iyi sivil serbest düşüş takımı olmuştur. Bu başarıyı kendi imkanları ile elde ettiler. Takım üyelerinin çalışma hayatları birbirlerinden çok farklı olmasına rağmen bir araya gelmek için büyük çaba harcadıklarını iyi biliyorum. Haksızlıklarla uğraşmaları ise bambaşka zorlukları. Başarılar diliyorum.
  • gectıgımız hafta selcuk efeste parasut sampıyonası vardı neden kıralamıslar anlamadım ama thk medenıyetlestımı dıyen arkadas artık susun ya bıktık artık sızın bu yorumlarınızdan thk parasut cessna caravanı da kıralıyor hava taksı ucagını da ozel jetını de bılıp bılmeden konusup daraltmayın artık ınsanları
  • Biraz takip ederseniz bu kadar komik ve boş yorumlar yapmak zorunda kalmazsınız
  • thk sivil bir gruba ucak kiralayacak kaadar medenilesti yani? Hah ha

Adrenalin tutkunu 5 kişiden oluşan 'Keçim' grubu, yerçekimine karşı direniyor. İzmir Selçuk Havaalanı’ndan Türk Hava Kurumu’na ait kiraladıkları uçakla 4 bin metreye yükselen adrenalin tutkunları, gökyüzünde çeşitli figürler sergiliyor. Gökyüzünde saatte 250 kilometrelik hıza ulaşın ve aralarından pilot, turizmci ve tıbbi mümessilin bulunduğu grup üyeleri, bugüne kadar yaklaşık 5 bin atlayış yaptı. Heyecanı ve adrenalini doruklarda yaşayan grup üyeleri adeta gökyüzünde yüzüyor.

Grup üyelerinden Kürşat Bilgin, atlayışından teknik ekipmana neredeyse servet harcadığını belirterek, “Rüzgar tünellerinde çalışmak için yurtdışına gidiyoruz. Ve defalarca idman yapıyoruz" dedi.

Türkiye’de kendilerinden başka gökyüzünde çeşitli figür yapan sivil bir grubun olmadığını söyleyen İrfan Eşsiz ise, “Yarışmalarda kim daha çok doğru şekil yaptıysa o birinci oluyor. 35 saniye içinde saatte 250 kilometre sürate ulaşabiliyoruz. Havada belki birbirimizi duyamıyoruz ama o gözler, bakışlar çok şey ifade ediyor inanamazsınız” diye konuştu. 

BU TUTKUNUN TARİFİ YOK

Yorumlar

STD ~ 12 yıl önce
Tamamen bireysel özverileri ile kurdukları bu takım, Türkiyenin en iyi sivil serbest düşüş takımı olmuştur. Bu başarıyı kendi imkanları ile elde ettiler. Takım üyelerinin çalışma hayatları birbirlerinden çok farklı olmasına rağmen bir araya gelmek için büyük çaba harcadıklarını iyi biliyorum. Haksızlıklarla uğraşmaları ise bambaşka zorlukları. Başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
gectıgımız hafta selcuk efeste parasut sampıyonası vardı neden kıralamıslar anlamadım ama thk medenıyetlestımı dıyen arkadas artık susun ya bıktık artık sızın bu yorumlarınızdan thk parasut cessna caravanı da kıralıyor hava taksı ucagını da ozel jetını de bılıp bılmeden konusup daraltmayın artık ınsanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Biraz takip ederseniz bu kadar komik ve boş yorumlar yapmak zorunda kalmazsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo thk'ye ~ 12 yıl önce
thk sivil bir gruba ucak kiralayacak kaadar medenilesti yani? Hah ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000