21 Haziran 2012, Perşembe 15:03:44

BU İNİŞ ÇOK KONUŞULUR

All Nippon Havayolları’na ait yolcu uçağı Narita Havalimanı’na sert iniş yaptı. Uçak iniş esnasında hasar gördü.
  • arkadaşlar insanlar ne kadar değişik(!) yorumlar yaparlarsa siz çok bilen uzmanların değeri ancak o şekilde ortaya çıkar(!!!)Ayrıca sitenin girişinde pilot olmayan giremez,teknisyen belgenizi taratıp yükleyin falan da yazmıyor.BU SİTEDE YORUM YAPMAK İÇİN ASGARİ ŞART OKUR YAZAR OLMAKTIR.Hiçbir yerde zeka testi yapılmaz,ahlaka aykırı olmadıktan sonra akıllı ,saçma,iyi, kötü, çirkin her yorumu yayınlıyorlar ki buna büyük saygı duyuyorumAyrıca bir insanın airport haber sitesine girmesi demek ,asgari de olsa bu konuya ilgi duyuyor demektir (en azından bitki yetiştirme ya da dikiş konuları size ne ifade ediyorsa havacılık denilince çoğu kişi aynı şeyi düşünüyor)Eğer bir konuda uzmansanız ve konuyu biliyorsanız,lütfen kimseyi rencide etmeden açıklayın,belki bir kişinin bilinçlenmesine katkıda bulunursunuz
  • pilotaj hatası çok parayla oluyorda teknisyen az para alıyor diyemi hata yapıyor emniyet teli bağlayamayan teknisyenler var hoş geldin kaptan güle güle kaptan diyen teknisyenler var onlardamı az para alıyor..her ke kendi statüsüne göre yazıcak pilot pilotluğunu teknisyen teknisyenliğini yardımcı yardımcılığını hostes hostesliğini yapıcak..
  • şu yorumları okudum da birisi de adam akıllı bir yorum yapsın arkadaş burası gırgır şamata yeri mi? işiniz gücünüz yok burada dalga geçiyorsunuz yok thy imiş yok bilmemne imiş... "pilotlar çok para alıyor" başlıklı arkadaş konuyla ilgili bir yorum yapmış tebrikler geri kalanınız fasa fiso.
  • Pilotlar çok para alıyor diyenlere KAPAK olacak bir video,en küçük olumsuzluğun/aksaklığın bile sadece maddi açıdan bile ne kadar büyük sonuçları olduğunu görün. (Umarım pilot fazla alıyor diyenler birgün böyle bir uçakta uçuyor olur) Allah korusun bir kaza/kırım olsa sonuçları siz düşünün hele sevdiklerinizde o uçaktaysa. Zaten o uçak değilse burdan "durmak yok sallamaya devam" türü yazılarınıza/yorumlarınıza devam edeceğinize eminim.
  • arkadaslarımız kendilerince yorum yapmaya çalışmışlar.Ya havacılıkla bi bağlantısı yok yada ne izlediğinin veya okuduğunun farkında değil.Ama şu bir gerçek Allah bizi kazadan beladan korur.
  • Kimse BEN OLDUM demesin. Ne tecrübeli insanlar vardı Ölümü yakıştıramadığımız. Basit hatalarla kendileriyle beraber nice aileleri de yaktı. Allah kaza bela vermesi. Hep uyanık olmak lazımdır. Sistemlere tamamen güvenmek olmaz.
  • Konu nereden açıldı bende bilmiyorum ama Hz Muhammed zamanında onun gelecek ile ilgili sözlerine böyle şey olur mu diye inkar eden kafirler günümüzde sözleri aynen gerçekleşince bunları bilemeyecek ne vardı diyor. O güruhta değişen bir şey yok yani.
  • Türkiyede böyle bir şey yooook bizim pilotlar drift yapa yapa indiriyor uçakları Tanrı Thy'yi korusun ve kollasın
  • thy olsa böyle mi olurdu. arı gibi uçuyo bizim uçaklar maşallah. daha ne istiyoruz. thy çalışanlarıda eyleme gidiyo. bırakın bu işleri gençler. yaşınız kaç başınız kaç. başbakan önderliğindeki ülkemiz süper güç olma yolunda. köstek olmayın. thy en iyisi. THY KEYİFLİ UÇUŞLAR DİLER =)
  • vallaha ben daha çok kuşları ve tek boynuzlu atları tercıh edıyorum ucmak ıcın hem havadar ustu falan açık..uçak sakat şey günah bı kere hz muammed zamanında ucak mı var mıs ?

All Nippon Havayolları’na ait JA610A kuyruk tescilli B767 tipi yolcu uçağı Beijing- Tokyo seferinin ardından Narita Havalimanı 16 sağ pistine sert iniş yaptı.

Sağ iniş takımının üzerinde zıplayan uçak ardından ön dikmesini sert şekilde piste çarptı.

193 yolcusu bulunan uçak gövdesinde iniş nedeniyle hasar meydana gelirken, Japon Sivil Havacılık yetkilileri kaza hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

İşte saniye saniye uçağın inişi:

BU İNİŞ ÇOK KONUŞULUR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

x ~ 12 yıl önce
arkadaşlar insanlar ne kadar değişik(!) yorumlar yaparlarsa siz çok bilen uzmanların değeri ancak o şekilde ortaya çıkar(!!!)Ayrıca sitenin girişinde pilot olmayan giremez,teknisyen belgenizi taratıp yükleyin falan da yazmıyor.BU SİTEDE YORUM YAPMAK İÇİN ASGARİ ŞART OKUR YAZAR OLMAKTIR.Hiçbir yerde zeka testi yapılmaz,ahlaka aykırı olmadıktan sonra akıllı ,saçma,iyi, kötü, çirkin her yorumu yayınlıyorlar ki buna büyük saygı duyuyorumAyrıca bir insanın airport haber sitesine girmesi demek ,asgari de olsa bu konuya ilgi duyuyor demektir (en azından bitki yetiştirme ya da dikiş konuları size ne ifade ediyorsa havacılık denilince çoğu kişi aynı şeyi düşünüyor)Eğer bir konuda uzmansanız ve konuyu biliyorsanız,lütfen kimseyi rencide etmeden açıklayın,belki bir kişinin bilinçlenmesine katkıda bulunursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi... ~ 12 yıl önce
pilotaj hatası çok parayla oluyorda teknisyen az para alıyor diyemi hata yapıyor emniyet teli bağlayamayan teknisyenler var hoş geldin kaptan güle güle kaptan diyen teknisyenler var onlardamı az para alıyor..her ke kendi statüsüne göre yazıcak pilot pilotluğunu teknisyen teknisyenliğini yardımcı yardımcılığını hostes hostesliğini yapıcak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenk ~ 12 yıl önce
şu yorumları okudum da birisi de adam akıllı bir yorum yapsın arkadaş burası gırgır şamata yeri mi? işiniz gücünüz yok burada dalga geçiyorsunuz yok thy imiş yok bilmemne imiş... "pilotlar çok para alıyor" başlıklı arkadaş konuyla ilgili bir yorum yapmış tebrikler geri kalanınız fasa fiso.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar Çok Para Alıyor ~ 12 yıl önce
Pilotlar çok para alıyor diyenlere KAPAK olacak bir video,en küçük olumsuzluğun/aksaklığın bile sadece maddi açıdan bile ne kadar büyük sonuçları olduğunu görün. (Umarım pilot fazla alıyor diyenler birgün böyle bir uçakta uçuyor olur) Allah korusun bir kaza/kırım olsa sonuçları siz düşünün hele sevdiklerinizde o uçaktaysa. Zaten o uçak değilse burdan "durmak yok sallamaya devam" türü yazılarınıza/yorumlarınıza devam edeceğinize eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aklıselim ~ 12 yıl önce
arkadaslarımız kendilerince yorum yapmaya çalışmışlar.Ya havacılıkla bi bağlantısı yok yada ne izlediğinin veya okuduğunun farkında değil.Ama şu bir gerçek Allah bizi kazadan beladan korur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Kimse BEN OLDUM demesin. Ne tecrübeli insanlar vardı Ölümü yakıştıramadığımız. Basit hatalarla kendileriyle beraber nice aileleri de yaktı. Allah kaza bela vermesi. Hep uyanık olmak lazımdır. Sistemlere tamamen güvenmek olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Konu nereden açıldı bende bilmiyorum ama Hz Muhammed zamanında onun gelecek ile ilgili sözlerine böyle şey olur mu diye inkar eden kafirler günümüzde sözleri aynen gerçekleşince bunları bilemeyecek ne vardı diyor. O güruhta değişen bir şey yok yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avare ~ 12 yıl önce
Türkiyede böyle bir şey yooook bizim pilotlar drift yapa yapa indiriyor uçakları Tanrı Thy'yi korusun ve kollasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gfrazzers ~ 12 yıl önce
thy olsa böyle mi olurdu. arı gibi uçuyo bizim uçaklar maşallah. daha ne istiyoruz. thy çalışanlarıda eyleme gidiyo. bırakın bu işleri gençler. yaşınız kaç başınız kaç. başbakan önderliğindeki ülkemiz süper güç olma yolunda. köstek olmayın. thy en iyisi. THY KEYİFLİ UÇUŞLAR DİLER =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
varabiya ~ 12 yıl önce
vallaha ben daha çok kuşları ve tek boynuzlu atları tercıh edıyorum ucmak ıcın hem havadar ustu falan açık..uçak sakat şey günah bı kere hz muammed zamanında ucak mı var mıs ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000