12 Mayıs 2016, Perşembe 09:35:27

Brüksel Havalimanı'nda grev krizi

Brüksel Zaventem Havalimanı'nda yer hizmetleri şirketinin çalışanları greve gitti.
  • Grev bir kac saatligineydi ve butun ucuslara yansimadi :D Havalimani tikir tikir isliyor :D Belcika demokratik bir ulke.Insanlarin greve gitmesini saygiyla karsiliyoruz )
  • paralelci belçikalılar hesap verecekler! belçikalıların hakkını korumak görevimizdir. belçikalıların hakkını yedirmeyiz! mahkemeler göreve!
  • Tgs'de de bir grev şart. Mazertleri bile iptal ettiler. Yaz izinlerinde temmuz agustos kapali. Bu maasla yaz tatili icin kis ayinda maldivlere falan mi gidebilicez ? Hic kimse duymuyor sesimizi sırtımızdaki yüke yük ekleniyor ama hic bir karşılığı yok.
  • Adamlarda hak,hukuk,adalet,insan hakları var bizde de havagazı! Sonra niye bu ülkeler gelişmiş,ileri gitmiş diye sorup duruyoruz cevabı çok basit, insanına değer veriyorlar haklarını yemiyorlar da ondan ! 2002 de 5 milyondan 2016 da 500 bine sendikalı çalışan sayısını indiren, sendikaları sarılaştıran, hakkını arayanlara tomalarla,gazlarla saldıran, Soma'da insanlar göz göre göre ölürken tepki veren yakınlarına yumruk,tekme atan,attıran, ülkemizde iş kazalarında dünya rekorları kırılırken kılını kıpırdatmayan, adam gibi kanun çıkarıp,uygulamayan,zengini,işadamını koruyan zihniyete oy vermeye devam etsin işçilerimiz,memurlarımız,emeklilerimiz !
  • o değil de yeni istihdam ilanları ne durumda? işsiziz....
  • haklarını her daim heryerde arayanlara helal olsun o yüzden ileri,güçlü,zengin toplum ve ülkeler, biatçı,şükürcü,az ile yetin,hakkını arama,büyüklerine,sana iş,aş verenlere karşı gelme zihniyetiyle kendini sömürtenlere de yuh olsun o yüzden fakir,geri,gelişmemiş toplum ve ülkeler!
  • Bruksel Havalimani'nin on plana cikmasini cekemeyen Almanya'nin oyunlari olmali bunlar. Yurdum topraklari zihniyetine gore baska bir aciklamasi olamaz.
  • Allah allah oranın bakanı felan yokmu hükümeti. Böyle stratejik bir yerde grev yapmasına nasıl izin veriliyor. Çok şükür bizim başımız boş değil. Değil havaalanında grev yapmak cam fabrikasında bile grev yapılmasına musade etmez büyüklerimiz. Neden çünkü cam fabrikası stratejik bir yerdir.
  • Iflah olmaz artık orası

Brüksel Zaventem Havalimanı'nda yer hizmetleri şirketinin çalışanları greve gitti.

Aveapartner firmasının çalışanlarının ücretlerinin düşük olduğu gerekçesiyle başlattığı grev nedeniyle çok sayıda uçuş rötar yaparken bazı seferler ise iptal edildi. Havalimanında çok sayıda yolcu bagajlarını alabilmek için saatlerce beklemek durumunda kaldı.

Brüksel'de Zaventem Havalimanı ve Maelbeek metro istasyonunda 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırılarında  32 kişi hayatını kaybetmiş, 270 kişi yaralanmıştı.

Terör saldırıları sonrasında, meydana gelen tahribat ve soruşturmalar nedeniyle bir müddet kapalı tutulan havalimanı 3 Nisan’da kısıtlı kapasiteyle çalışmaya başlamıştı.

Avrupa Birliği (AB) ve NATO'ya evsahipliği yapan Brüksel'in en önemli havalimanı olan Zaventem’in temmuz başında tam kapasiteyle çalışması bekleniyor.

Brüksel Havalimanı'nda grev krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Belcikali ... ~ 8 yıl önce
Grev bir kac saatligineydi ve butun ucuslara yansimadi :D Havalimani tikir tikir isliyor :D Belcika demokratik bir ulke.Insanlarin greve gitmesini saygiyla karsiliyoruz )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fet ~ 8 yıl önce
paralelci belçikalılar hesap verecekler! belçikalıların hakkını korumak görevimizdir. belçikalıların hakkını yedirmeyiz! mahkemeler göreve!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Tgs'de de bir grev şart. Mazertleri bile iptal ettiler. Yaz izinlerinde temmuz agustos kapali. Bu maasla yaz tatili icin kis ayinda maldivlere falan mi gidebilicez ? Hic kimse duymuyor sesimizi sırtımızdaki yüke yük ekleniyor ama hic bir karşılığı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Adamlarda hak,hukuk,adalet,insan hakları var bizde de havagazı! Sonra niye bu ülkeler gelişmiş,ileri gitmiş diye sorup duruyoruz cevabı çok basit, insanına değer veriyorlar haklarını yemiyorlar da ondan ! 2002 de 5 milyondan 2016 da 500 bine sendikalı çalışan sayısını indiren, sendikaları sarılaştıran, hakkını arayanlara tomalarla,gazlarla saldıran, Soma'da insanlar göz göre göre ölürken tepki veren yakınlarına yumruk,tekme atan,attıran, ülkemizde iş kazalarında dünya rekorları kırılırken kılını kıpırdatmayan, adam gibi kanun çıkarıp,uygulamayan,zengini,işadamını koruyan zihniyete oy vermeye devam etsin işçilerimiz,memurlarımız,emeklilerimiz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
o değil de yeni istihdam ilanları ne durumda? işsiziz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1ss1z ~ 8 yıl önce
işsizsin sen işsiz kal...
hak ~ 8 yıl önce
haklarını her daim heryerde arayanlara helal olsun o yüzden ileri,güçlü,zengin toplum ve ülkeler, biatçı,şükürcü,az ile yetin,hakkını arama,büyüklerine,sana iş,aş verenlere karşı gelme zihniyetiyle kendini sömürtenlere de yuh olsun o yüzden fakir,geri,gelişmemiş toplum ve ülkeler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 8 yıl önce
Bravo
Lahanasi ~ 8 yıl önce
Bruksel Havalimani'nin on plana cikmasini cekemeyen Almanya'nin oyunlari olmali bunlar. Yurdum topraklari zihniyetine gore baska bir aciklamasi olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 8 yıl önce
Allah allah oranın bakanı felan yokmu hükümeti. Böyle stratejik bir yerde grev yapmasına nasıl izin veriliyor. Çok şükür bizim başımız boş değil. Değil havaalanında grev yapmak cam fabrikasında bile grev yapılmasına musade etmez büyüklerimiz. Neden çünkü cam fabrikası stratejik bir yerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 8 yıl önce
Iflah olmaz artık orası

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000