02 Nisan 2016, Cumartesi 08:55:44

Brüksel Havalimanı açılması için anlaşmaya varıldı

Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Zaventem Havaalanı’nın açılması konusunda polis ile havalanı işletmesi ve hükümet arasındaki müzakerelerde sonuca varıldı.
  • eyyy belçika!! sana ne oluyor da benim kullanacağım havalimanını kapatıyorsun, bomba patlatıyorsun? sen kimsin ya?
  • ne yapacağını nasıl davranılacağını bilmeyen avrupalılar.panik ataklılar,korkaklar,hep avrupalılarda.nihayet o kokuşmuş hiç ç çalışmayan avrupa kafası çalışmış.da alan açılacak.nihayet

Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Zaventem Havaalanı’nın açılması konusunda polis ile havalanı işletmesi ve hükümet arasındaki müzakerelerde sonuca varıldı. Taraflar arasında anlaşmaya varılmasının ardından havaalanının Pazar günü açılması bekleniyor. Polis memurları sendikası ACV’den Hugo Cloetens,istedikleri ek güvenlik önlemlerinin birçoğunun kabul edildiğini açıkladı:

“Metal detektörleri istiyoruz, bu sayede şüpheli nesneler taşıyan kişiler havaalanına girmeden tespit edilecek. Bu önlemle kişi, tüm havaalanını geçip, gümrük kontrolüne veya uçağa kadar gitmeden önce durdurulup kontrol edilmiş olacak.”

Alınacak ek önlemlerin arasında havaalanındaki güvenli personeli sayısını arttırmak da var.

Belçika’daki en büyük polis sendikalarından biri olan SLFP’nin başkanı Vincent Gilles iyi bir anlaşmaya varıldığını söylüyor:

“Birlikte vardığımız çözüm herkesin yararına olan bir çözü. Özellikle de hem yolcuların hem de alanda çalışanların güvenliği ve de ekonomik açıdan.”

Öngörülen önlemlerin biri de, havaalanına saat başı 800 yolcu, bir yılda 2.5 milyon yolcu kabul edilmesi. Bu rakam havaalanının normal kapasitesinin yüzde 20’si. Havaalanının tam kapasiteyle açılmasının ayları bulabileceği bildiriliyor.

Brüksel Havalimanı açılması için anlaşmaya varıldı

Yorumlar

barzo ~ 8 yıl önce
eyyy belçika!! sana ne oluyor da benim kullanacağım havalimanını kapatıyorsun, bomba patlatıyorsun? sen kimsin ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 8 yıl önce
ne yapacağını nasıl davranılacağını bilmeyen avrupalılar.panik ataklılar,korkaklar,hep avrupalılarda.nihayet o kokuşmuş hiç ç çalışmayan avrupa kafası çalışmış.da alan açılacak.nihayet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bruksel ~ 8 yıl önce
Bu alanin isibitti

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000