17 Haziran 2008, Salı 14:59:22

British Airways'e çifte ödül

İstanbul'dan Londra'ya günde 3, İzmir'den haftada 3 ve Antalya'ya dan haftada 3 uçuş düzenleyen İngiltere'nin ulusal havayolu şirketi British Airways, 26'ncı OAG havayolu sektör ödüllerinde, "En İyi Business Class" ve "En İyi Transatlantik Havayolu" ödüllerini kazandı.

Şirket "En İyi Transatlantik Havayolu" unvanını korurken, son beş yıldır Continental Airlines'a verilen "En İyi Business / Executive Class" ödülünü de ele geçirdi.

British Airways Türkiye Ticaret Müdürü Ayşim Arda, ödülleriyle ilgili olarak, "Transatlantik Havayolu unvanımızı koruduğumuz ve En İyi Business Class unvanına da hak kazandığımız için çok mutluyuz. Bu, Kasım 2006'da uygulamaya aldığımız yeni Club World kabinimizden ne denli memnun kalındığını ortaya koyuyor" yorumunu yaptı.

Havayolu tarafından yapılan milyonlarca dolarlık yatırımın meyvesi olan yeni Club World kabini, yolculara, kendi alanlarını ve neler yapmak istediklerini tanımlama imkânı vererek ve hem ev hem de iş ortamından öğeleri bir araya getirerek, zarif olduğu konfor da sunan bir ortam yaratıyor.

Yeni kabinde; daha geniş ve daha konforlu koltuklar, yeni 'z' yatak konumu, daha özel bir mekân; dizüstü bilgisayar, el çantası ve ayakkabılar da dâhil olmak üzere bir dizi eşya için uygun bir bagaj bölmesi sunuluyor. Ayrıca yemek servisleri arasında atıştırmalık ürünler, tatlılar ve içecekler ikram ediliyor ve talep üzerine müzik ve video seçenekleri sunuluyor.

Kullanma girdikten sonra birçok uluslararası tasarım ve havacılık sanayi ödülü kazanan Club World, British Airways ile Sydney Havalimanı'ndan Londra'ya uçan Avustralyalı yolcuların da hizmetinde. Yeni Club World, 30 Mayıs 2008 tarihinde, London Heathrow'dan, Abu Dhabi üzerinden Muscat'a uçan ilk Boeing 777'de uygulanmaya başlandı.

Yasa gereği gerçekleştirilecek denemeler sonrası, Eylül ayından itibaren, Club World kabinin, havayolunun filosunda yer alan diğer 41 B777'ye de uygulanması bekleniyor. Montaj programının tümünün 14 ay sürmesi planlanıyor.

British Airways'e çifte ödül

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000