12 Eylül 2009, Cumartesi 07:27:59

British Airways ile moda...

Moda dünyası British Airways'in sponsorluğu ile Londra"da buluşuyor British Airways, dünya modasının en iyilerini bu yıl 25.'si düzenlenen Londra Moda Haftası"na taşıyor...

Moda dünyası British Airways'in sponsorluğu ile Londra"da buluşuyor British Airways, dünya modasının en iyilerini bu yıl 25.'si düzenlenen Londra Moda Haftası"na taşıyor.

18-23 eylülde gerçekleştirilecek olan Londra Moda Haftası'na katılacak model, modacı ve dünyanın önde gelen moda editörlerini uçuracak olan British Airways, aynı zamanda ziyaretçilerin şehri en rahat biçimde gezebilmesi için, Metrotwin.com sitesi üzerinden tavsiyeler sunuyor.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden katılan 310 modacının tasarımlarının sunulacağı Londra Moda Haftası boyunca tanınmış markaların yanısıra genç yeteneklerin hazır giyim koleksiyonlarına da yer verilecek.

Katılımcılar, aynı zamanda moda haftası boyunca 120"den fazla markanın ürünlerini yüzde 75"e varan indirimlerle satın alabilecek ve stil uzmanlarına danışabilecek.

İstanbul"dan günde üç uçuş düzenleyen ve direkt olarak Heathrow Terminal 5"e ulaşan British Airways ile Londra Moda Haftası"na katılmak isteyen moda tutkunları www.londonfashionweek.co.uk/britishairways adresine giderek servis ücretleri ve vergiler dahil, 81 eurodan başlayan İstanbul çıkışlı tek yön Londra fiyatlarından yararlanabiliyor.

Türkiye Turizm

British Airways ile moda...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000