22 Haziran 2016, Çarşamba 09:12:24

Borajet'ten TURSAB indirimi

BoraJet, TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’ne) bağlı seyahat acentesi sahipleri ve çalışanlarına özel %25 indirim fırsatı sunuyor.
  • Paralar yatırılmıyor ama Antalya ya toplantı bahanesi ile gidilip tatil yapan mudurler var....
  • Finansal krizdeler....Bu indirimler son çırpınışlar....
  • Ee başka Ekip uçuyor yoğun sanırım harcirahlar ve mama paranız da yattı sanırım....yagdirmiyosunuz?? Aaaaa yoksa Cezami verdiler yorum yapmayın diye. ..
  • Calisanlar yoğun galiba kimse bişey yazmiyo cezami verdiler yoksa...harcirah, mama paranizda yatmiski uykuya gecmissiniz.
  • Eski personallerede varmı?..% 50 iyi olurdu yaaa. .Neyse spora devam
  • Umarım Borajet'in uzunca bir süredir fısılanmakta olan finans durumu artık düzeliyordur ki bu tip indirimleri yapıyordur. İndirim ölü sezonlar için bir satış taktiğidir ama yüksek sezonda % 25 demek, işlerin pek iyi olmadığı demektir. İnşallah yanılıyorumdur.

BoraJet, TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’ne) bağlı seyahat acentesi sahipleri ve çalışanlarına özel %25 indirim fırsatı sunuyor.

BoraJet’in 3 Haziran – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerli olacak avantajlı kampanyası kapsamında; yetkili acente sahipleri ve şirket çalışanları BoraJet’in gerçekleştirdiği direkt ve bağlantılı tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında %25 indirimli fiyat avantajından faydalanabiliyor. Business ve Comfort class esnek ücretli biletlerde geçerli olan indirimden faydalanmak için; “BoraJet Acente Destek Hattı” ile iletişime geçerek yolcu rezervasyon bilgilerini [email protected] adresine iletmek yeterli.

Ülkemizin en genç filolarından birine sahip olan BoraJet, kaliteli ve özenli hizmet anlayışı doğrultusunda uçuşlarında ücretsiz sıcak sandviçler veya “wrap”ler ile taze sıkılmış meyve suları ikram ediyor. BoraJet ayrıca, Fly Bora Jet üyelerine ramazan süresince gerçekleştirdikleri tüm uçuşlarında iki kat mil avantajı ve yeni üyelere ise 2000 mil hediye sunuyor.

Borajet'ten TURSAB indirimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ANTALYA TATİLİ ~ 8 yıl önce
Paralar yatırılmıyor ama Antalya ya toplantı bahanesi ile gidilip tatil yapan mudurler var....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kriz ~ 8 yıl önce
Finansal krizdeler....Bu indirimler son çırpınışlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
001 ~ 8 yıl önce
Ee başka Ekip uçuyor yoğun sanırım harcirahlar ve mama paranız da yattı sanırım....yagdirmiyosunuz?? Aaaaa yoksa Cezami verdiler yorum yapmayın diye. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 8 yıl önce
001 rumuzlu yorumcu paraların yatmadigi setcard yemek parası ve harcirahin yatmadigi dogrudur hala da yatmadi.ama senin bundan kazancın ne sana ne bizim kanayan yaramiz dan.hosuna gidiyorsa adres ya da tel. Ver kına getireyim ya da gondereyim....mübarek ramazan da agzimizi açtirma nasibini alma...kendi işine bak
Hlk 5634 ~ 8 yıl önce
Kaç milyon dolar harcırah alacağınız var anlamadım maaş lar tıkır tıkır ödeniyor neyin davasını yapıyorlar anlamadım.
xyz den cok bilmis hlk 5634 a ~ 8 yıl önce
Kimsin nesin kimlerden sin bilmem ama çalışan arkadaşlarımız harcirah ve setcard yani yemek paralarını alamadı. Milyon dolarlık adamsan ne işin var bu sitede yorum yapıyorsun bir şey biliyormuş gibi...kimsenin milyon dolarlık alacağı yok sadece hak ettiğini almak istiyorlar...
34 ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
001 ~ 8 yıl önce
Calisanlar yoğun galiba kimse bişey yazmiyo cezami verdiler yoksa...harcirah, mama paranizda yatmiski uykuya gecmissiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XYZ ~ 8 yıl önce
Biz ne bebeğiz ne de kedi köpeğiz mama olayini kendine sakla mübarek ramazan ayında açtirma agzimizi
çilek ~ 8 yıl önce
Eski personallerede varmı?..% 50 iyi olurdu yaaa. .Neyse spora devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 8 yıl önce
Umarım Borajet'in uzunca bir süredir fısılanmakta olan finans durumu artık düzeliyordur ki bu tip indirimleri yapıyordur. İndirim ölü sezonlar için bir satış taktiğidir ama yüksek sezonda % 25 demek, işlerin pek iyi olmadığı demektir. İnşallah yanılıyorumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000