15 Nisan 2010, Perşembe 08:09:55

Boeing'ten eğitime destek

Boeing, Türkiye'deki toplumsal işbirliği çerçevesinde bu ay Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Beçin Köyü'nde bulunan Beçin İlköğretim Okulu ve Hatay'ın Kumlu ilçesine bağlı Akpınar Köyü'nde bulunan Akpınar İlköğretim Okulu'nda tam donanımlı bilişim teknolojileri sınıfları kurdu.
  • Take you boeing '' İf this plane is not boieng I m Going''

Sınıfların resmi açılışları yerel yönetim ve hükümet temsilcileri, öğrenciler, veliler, öğretmenler, basın mensupları ve Boeing temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Beçin İlköğretim Okulu Bilişim Teknolojileri Sınıfı'nın açılış töreninde konuşma yapan Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, "Bilişim Teknolojisi çağımıza damga vuran çok önemli bir gelişmedir. Bilişim Teknolojileri sayesinde sınırlar kalkacak ve insanlar farklı coğrafyalara sahip olmalarına rağmen dünyada birlikte yaşamaya başlayacaklardır. Bu araçları öğrencilere öğretmeli ve tanıştırmayı sağlamalıyız. Bu anlamda buradaki sınıfın açılışı çok önemlidir. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde bu sınıfları kurmuş olan Boeing Firması'na katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Akpınar İlköğretim Okulu bilişim teknojileri sınıfı'nın açılış töreninde konuşma yapan Kumlu Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz yapılan yatırımın öneminin altını çizerek, "Bu küçük bir yatırım olabilir ama bizim için çok değerli. Bu anlamda hatırlanmamız çok önemli. Boeing firmasına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Açılış törenlerinde konuşma yapan Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, Boeing Firmasının eğitime verdiği önemi şu sözlerle dile getirdi:

"Burada bulunan çocuklar hiç kuşkusuz hem Türkiye'nin hem de dünyanın geleceği. Boeing Firması eğitime katkıda bulunmaktan ve teknoloji alanında yeteneklerini geliştirmelerini sağlayacak araçlar sunarak perspektiflerini genişletmeye yardımcı olmaktan dolayı mutluluk duymaktadır."
 

Boeing'ten eğitime destek

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Take you boeing '' İf this plane is not boieng I m Going''

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000