18 Nisan 2012, Çarşamba 14:50:37

BOEING'DEN TÜRKİYE'YE ÖVGÜ

Dünya turu kapsamında İstanbul’a gelen Boeing 787 Dreamliner için hazırlanan kısa filmde İstanbul’dan övgüyle söz edildi.
  • if it is boing ıam goink
  • OVULUR
  • Ne yapsin yani koltuga oturan kalkmiyor, yok kac ton yakit alio yok kac basio..kadincagiz kibarca arkada bekleyenler oldugunu hatirlatiyordu, yerinde siz olsaydiniz eminim bu kadar kibar olmazdiniz
  • Ayın 10'da uçağı görmeye gittik. yabancı test pilotu bayan türk insanlarının misafirperverliğinden bahsetmiş ama ne yazak ki aynı misafirperverliği kendilerinden göremedik.kokpite ki tavrı hanımefendimin tam ne oldum delisi hani o 5 . sınıf sanatçılara gösterilen ilgiyi süistimar ederler ya aynen o cinsten... ve bir pilot olarak hanımefendinin o tavrından nefret ettim. sanki kokpitini yiyecez sanki kokpit görmemişiz işte tipik amerikan şövenizminin ulaştığı son nokta hanımefendi ispatıdır...
  • Kadının PİLOT olmasını hazmedemiyen örümcek kafalılara: Kadın pilotumuz THY da Boeing 777 uçağını başarı ile uçuruyor ya sen ne yapıyorsun? Kafanı kuma sokmakla gerçekleri görmemezliğe mi gelmeye çalışıyorsun? Yazık yazık 21 yüzyıla girdik ama sizler daha taş devrinden çıkamadınız bir türlü??
  • nereden bilelim heyecanlandiklarini? takla atsinlar da gorelim.
  • ucak yetmez Boeing bey. demir de yapin. demir de isterim.
  • yabanci kadin pilot diyor ki, `` havacilik calisanlari cok arkadas canlisi...``. Ah ah! bir de sebebini bilsen. sen hic msn`de farkedilmek icin oturum acip kapattin mi? :))))
  • kadının biri çöpüü hurrraaa yere stıyor be. Utandım :(
  • 2007 DE TESLİM ETMESİ GEREKEN 1,5 MİLYAR DOLARLIK UÇAĞI TESLİM ETMEYEN VE BUNUN ÜZERİNE BAYRAK TAŞIYICI TÜRK FİRMA TARAFINDAN HALEN SİPARİŞ VERİLEN BOEİNG TÜRKİYEYİ ÖVMİYECEKDE KİMİ ÖVECEK? 1,5 MİLYAR ADB DOLARI VER 5 YIL GEÇSİN HESAP SORMA... GÜLERLER ADAMA SÜPER GÜÇ DERLER, ÖVERLER, VERİRLER GAZI VERİRLER ODUNU....
İstanbul’un tarihinin çok eskilere dayandığının anlatıldığı tanıtım filminde 13 milyonlu İstanbul’un her köşesinden tarih fışkırdığı vurgulanıyor ve “ İstanbul’da birine tarihi eserin yolunu göstermesini isteseydiniz büyük olasılıkla zaten bir tanesinin üstünde durduğunuzu öğrenirdiniz” ifadelerine yer veriliyor.

Yılda 37 milyondan fazla yolcuya ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’na sahip olan İstanbul’un hızla büyüyen havacılık piyasasına sahip bölgede bulunduğu ve 787 Dreamliner’in ideal bir ziyaret noktasında olduğu anlatılıyor.

Dreamliner'ın sınıfındaki uçaklara göre öncü menzil becerileri, yolcularına sunduğu arttırılmış rahatlık olanakları ve yüksek verimlilik bölgedeki havayollarının rekabette elini güçlendireceği belirtilirken uçağın Kaptan pilotu Christine Walsh, “Uçakta çalıştıkça, yaşadıkça ve seyahat ettikçe unutmaya başlıyorsunuz ama uçağa binen insanlardaki heyecanı görünce bütün bu duygular yineleniyor. Havacılık meraklısı, çok sıcak çok cana yakın insanlar. Ve bugün gördüğümüz ilgi ve alakadan anlayabiliyorsunuz ki onlarla tanıştıktan, konuştuktan ve bu deneyimi yaşadıktan sonra gerçekten sonsuza dek dost kalıyorsunuz" İfadelerini kullanıyor.

THY'de Boeing 777 pilotu Ferihan Eser ise filmde Boeing 787 hakkındaki düşüncelerini şu şekilde özetliyor: “Çok geniş, rahat ve parlak görünüyor. İsmini doğru seçmişler bence Dreamliner" 

İşte Dreamliner’in Türkiye ziyaretine ilişkin Boeing resmi sitesinde yayınlanan o film:

BOEING'DEN TÜRKİYE'YE ÖVGÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 12 yıl önce
if it is boing ıam goink

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
OVULUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne yapsin yani koltuga oturan kalkmiyor, yok kac ton yakit alio yok kac basio..kadincagiz kibarca arkada bekleyenler oldugunu hatirlatiyordu, yerinde siz olsaydiniz eminim bu kadar kibar olmazdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ayın 10'da uçağı görmeye gittik. yabancı test pilotu bayan türk insanlarının misafirperverliğinden bahsetmiş ama ne yazak ki aynı misafirperverliği kendilerinden göremedik.kokpite ki tavrı hanımefendimin tam ne oldum delisi hani o 5 . sınıf sanatçılara gösterilen ilgiyi süistimar ederler ya aynen o cinsten... ve bir pilot olarak hanımefendinin o tavrından nefret ettim. sanki kokpitini yiyecez sanki kokpit görmemişiz işte tipik amerikan şövenizminin ulaştığı son nokta hanımefendi ispatıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kadının PİLOT olmasını hazmedemiyen örümcek kafalılara: Kadın pilotumuz THY da Boeing 777 uçağını başarı ile uçuruyor ya sen ne yapıyorsun? Kafanı kuma sokmakla gerçekleri görmemezliğe mi gelmeye çalışıyorsun? Yazık yazık 21 yüzyıla girdik ama sizler daha taş devrinden çıkamadınız bir türlü??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nereden bilelim heyecanlandiklarini? takla atsinlar da gorelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ucak yetmez Boeing bey. demir de yapin. demir de isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yabanci kadin pilot diyor ki, `` havacilik calisanlari cok arkadas canlisi...``. Ah ah! bir de sebebini bilsen. sen hic msn`de farkedilmek icin oturum acip kapattin mi? :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kadının biri çöpüü hurrraaa yere stıyor be. Utandım :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2007 DE TESLİM ETMESİ GEREKEN 1,5 MİLYAR DOLARLIK UÇAĞI TESLİM ETMEYEN VE BUNUN ÜZERİNE BAYRAK TAŞIYICI TÜRK FİRMA TARAFINDAN HALEN SİPARİŞ VERİLEN BOEİNG TÜRKİYEYİ ÖVMİYECEKDE KİMİ ÖVECEK? 1,5 MİLYAR ADB DOLARI VER 5 YIL GEÇSİN HESAP SORMA... GÜLERLER ADAMA SÜPER GÜÇ DERLER, ÖVERLER, VERİRLER GAZI VERİRLER ODUNU....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000