07 Eylül 2012, Cuma 10:22:23

BOEING DASSAULT İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK

Dassault Systèmes ve Boeing’in 25 yıldır süren başarılı ortaklığı için devam kararı alındı.

3DEXPERIENCE şirketi, 3D tasarım ve Ürün Yaşamdöngüsü Yönetimi (PLM) çözümlerinde dünya lideri Dassault Systèmes, Boeing ile birlikte, sektör lideri uygulamalarının hem Boeing'in ticari uçaklarında, hem de Boeing Savunma, Uzay ve Güvenlik’te kullanımını genişleten beş yıllık bir anlaşmayı imzaladıklarını duyurdu.

Dassault Systèmes ve Boeing’in 25 yıldır süren başarılı ortaklığı bu yeni imzalarla birlikte daha da güçlendi. 25 yıllık ortaklık, dünden bugüne Boeing’de sayısız teknolojik atılımı ve oyunun kurallarını değiştiren birçok inovasyonu mümkün kıldı.

Anlaşmayla ilgili konuşan Boeing IT Ürün Sistemleri Başkan Yardımcısı Nancy Bailey, şunları söyledi: “Boeing olarak Dassault Systèmes ile uzun süredir birlikte çalışıyoruz ve güçlü bir iş ilişkisine sahibiz. Şirket olarak anlaşmamızı uzatmaktan dolayı çok mutluyuz. Yeni inovasyonlar yapmak ve bunları yeni ürün geliştirme ve üretim süreçlerimizde bir kaldıraç olarak kullanmak için DS ile işbirliğimizin devamını heyecan ile karşılıyoruz. Dassault Systèmes, ürün portföyünü, tüm değer akışı içerisindeki ihtiyaçlarımıza daha bütünlükle hitap edebilmek adına değiştirmeye ve olgunlaştırmaya devam ediyor. Dassault Systèmes PLM çözüm paketi, bizlere, şirketimiz adına ekstra işletme değerleri yaratmakta yardımcı olmaya devam edecektir.”

“İnovasyon ve yenilikler sunan deneyimler üretmekte aynı tutkuyu paylaşıyoruz"

Dassault Systèmes Başkanı ve CEO’ su Bernard Charlès ise, açıklamasında; “Boeing ve Dassault Systèmes, 25 yılı aşkın bir süredir özel bir ortaklık içerisindeler” değerlendirmesini yaptı. Charlès, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Her iki şirket de, inovasyon ve müşterilerine yenilikler sunan deneyimler üretmek konusunda bir tutkuyu paylaşıyor. Aynı zamanda, bizim uygulamalarımızı ve Boeing’in iş süreçlerini, inovasyonlara güç vermek adına nasıl değiştirebileceğimiz gibi ortak bir vizyonu da paylaşıyoruz. Boeing, Dassault Systèmes’ in, 3D tasarımdan DMU’ya, PLM’e ve şimdi de 3D Experience’ a dönüşümünde son derece etkili oldu. Devam edecek olan ortaklığımızla hayata geçirilecek yenilikleri ve inovasyonları dört gözle bekliyoruz.”

BOEING DASSAULT İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000