13 Mart 2017, Pazartesi 14:05:16

Boeing Çin'de fabrika kuruyor

Boeing, Çin'de açacağı montaj fabrikası ile yıllık 100 uçağı hizmete alacak
  • Güzel yurdumun güzel insanları! Her şey bir adımla başlar...Her bahar bir çiçekle başlar. Her şey bir ile başlar... 32 kişilik te olsa kendi uçağımız olması önemli. Bu bir adımdır.
  • Turkiyeyede Boeing Ucak fabrikasi kurulacak Cok genis arazimiz var anadoluda ,
  • Trump abi duymasin, kotu olur.
  • Darısı cennet vatanımın başına
  • Değerli Dostlar! İnşaallah biz 2023'de kendi uçağımızı yapar hale gelen bir ülke olacağız.
  • Keşke bizim aldığımız uçaklar için en azından Türkiyede buna benzer bir uçak montaj hattı kurulsa. İthalat rakamını ne kadar düşürsek o kadar kardır.
  • Geç kaldı geç. İsterse tüm fabrikalarını Çin e taşısın artık çok geç. Çin ve Rusya daki yolcu uçağı üretimi ile ilgili gelişmeler Boeing i ve Airbus ı artık daha normal kazançlara itip, şirketlerin dünyadaki yerlerini ve bir nevi hadlerini bilmeleri gerektiğini gösterecek. Yolcu uçağı üretimindeki gelişmeler oldukça umut verici. Bu gelişmelerle beraber devasa oranda olan uçak fiyatları hak ettikleri seviyede olacak ve bu küresel giant şirketler dünya siyasetine politikasına istedikleri gibi yön veremeyecekler. İlerleyen yıllarda Hindistan, Brezilya , Pakistan Türkiye gibi ülkelere de benzer girişimlerde bulunacaklarına şüphem yok. NoT: Coca-cola nın on yıllar öncesinden yaptığı şeyi Boeing çok geç fark etti. ( Tabiki de bu küçük mistake onun bir dünya devi olduğunu ve muazzam işer yaptığı gerçeğini değiştirmez )
  • Ah keşke türkiyeye de kursa . Hamdolsun

Boeing, 737 modelinin ilk yurt dışı montaj fabrikasını Çin'e açacak.
Şinhua ajansının haberine göre, Boeing, ülkenin doğusundaki Couşan kentinde The Commercial Aircraft Corp. of China (COMAC) adlı Çinli bir uçak firması ile ortak montaj fabrikası açacak.

Boeing 737 modelinin üretim sisteminin bir parçası olarak hayata geçirilecek fabrika, montaj ve dağıtım olmak üzere iki kısımdan oluşacak.

İnşaatı bu ay sonu başlayacak fabrikanın ilk uçağını gelecek yıl üretim hattından çıkarması bekleniyor.

İlk yurt dışı fabrikasını Çin'e açan Boeing'in fabrikasının yıllık 100 uçak üretecek şekilde tasarlandığı ve fabrikanın Boeing uçaklarının tamir, bakım ve boyama işlemlerini de yerine getireceği belirtildi.

Boeing, geçen yılın ekim ayında, Couşan'a söz konusu fabrikanın kurulması konusunda Çinli uçak firması COMAC ile anlaşma imzalamıştı.

Çin'de Boeing'in dışında Airbus firmasının da tesisleri bulunuyor.

Boeing Çin'de fabrika kuruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

KARADAYI ~ 7 yıl önce
Güzel yurdumun güzel insanları! Her şey bir adımla başlar...Her bahar bir çiçekle başlar. Her şey bir ile başlar... 32 kişilik te olsa kendi uçağımız olması önemli. Bu bir adımdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insallah ~ 7 yıl önce
Turkiyeyede Boeing Ucak fabrikasi kurulacak Cok genis arazimiz var anadoluda ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amanin ~ 7 yıl önce
Trump abi duymasin, kotu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Darısı cennet vatanımın başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tmm ~ 7 yıl önce
senimi kıracaz hemen kuruyoruz ya hayal alemindeyaşamayı bırakın, biz sadece tedarikçi oluruz!
KARADAYI ~ 7 yıl önce
Değerli Dostlar! İnşaallah biz 2023'de kendi uçağımızı yapar hale gelen bir ülke olacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesin ~ 7 yıl önce
kesin ama atlı karınca yapıcaz inş
Merhaba ~ 7 yıl önce
Uçak dediğin tek tip değildir kardeşim. Trjet 328; 32 kişilik, Trjet 628; 70-90 kişilik olacak. THY ise genelde 200 kişilik A320 ve B737 kullanıyor. Bizim 200 yolcu kapasiteli uçak üretmemiz 2031'den önce olamaz. Tabi o zamana kadar rus MS-21, Çin Comac 919 ile japon Mitsubishi de pazara dahil olacak. İşimiz zor.
Umarım ama ~ 7 yıl önce
Fizik, kimya derslerini din kültürü dersi ile kıyaslayan bir garip zihniyetle mi? Uçak dediğin; fiziktir, kimyadır, matematiktir.
Ben ~ 7 yıl önce
Keşke bizim aldığımız uçaklar için en azından Türkiyede buna benzer bir uçak montaj hattı kurulsa. İthalat rakamını ne kadar düşürsek o kadar kardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prag yolcusu ~ 7 yıl önce
Geç kaldı geç. İsterse tüm fabrikalarını Çin e taşısın artık çok geç. Çin ve Rusya daki yolcu uçağı üretimi ile ilgili gelişmeler Boeing i ve Airbus ı artık daha normal kazançlara itip, şirketlerin dünyadaki yerlerini ve bir nevi hadlerini bilmeleri gerektiğini gösterecek. Yolcu uçağı üretimindeki gelişmeler oldukça umut verici. Bu gelişmelerle beraber devasa oranda olan uçak fiyatları hak ettikleri seviyede olacak ve bu küresel giant şirketler dünya siyasetine politikasına istedikleri gibi yön veremeyecekler. İlerleyen yıllarda Hindistan, Brezilya , Pakistan Türkiye gibi ülkelere de benzer girişimlerde bulunacaklarına şüphem yok. NoT: Coca-cola nın on yıllar öncesinden yaptığı şeyi Boeing çok geç fark etti. ( Tabiki de bu küçük mistake onun bir dünya devi olduğunu ve muazzam işer yaptığı gerçeğini değiştirmez )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 7 yıl önce
Yorumunuzu beğendim fikirlerine katılıyorum saygılar
Türkiye ~ 7 yıl önce
Ah keşke türkiyeye de kursa . Hamdolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000