17 Ekim 2009, Cumartesi 11:20:45

Boeing 787 uçamayabilir!

Boeing’in havacılık dünyası tarafından merakla beklenen modeli 787’nin kanadındaki düzeltmeler devam ederken, Boeing mühendisleri destekteki önemli bir parça için yeni bir dizayn geliştirmeye karar verdiler.
  • adamlar bugattiyi yaparken bile bukadar ugrasmadılar :)) daha neler cıkacak allah korusun motorlarıda yenıden revize etmeseler bagre :))))) yada koridorlarda yenıden bi degisim veya kokpitte tuvalet falan :)))))
  • ARKADAŞLAR ADAMLAR ÜRETİMİ NE GÜZEL SABIRLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİRİYORLAR. İNCE ELEYİP SIK DOKUYORLAR. SİZ NEDEN ACELE EDİYORSANIZ. O UÇAĞIN ÜRETİMİ BAŞLADIKTAN SONRA TÜRKİYE YE GELMESİ EN AZ 5-6 YILI BULUR. YANİ HA BU SENE HA GELECEK SENE. O UÇAĞI TÜRKİYEDE GÖREMEDİKTEN SONRA ZAMAN PEKTE ÖNEMLİ DEĞİL AÇIKÇASI4
  • 1,5 metrelik kompozit bir parça ile 450 bin euro değerinde 4 kişilik bir uçak alabiliyorsunuz.kafanız basmadı mı?
  • yazdığınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim. akıl almaz bir saçmalık olmuş :D
  • Erteleyin bakalım erteledikçe yeni bir uçak dizayn ediyorsunuz...
  • kompozit aluminyumdan kat kat pahalı bir malzemedir.iki adet boeing 737 winglet'i fiyatıyla sıfır 2009 model bir cessna 172 alabilirsiniz.
  • Full kompozit olacak diye bakalım kaç kişinin canı yanacak...

Boeing’in 2009 sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştirmeyi planladığı 787, mühendislerin kanattaki dört stringeri yeniden dizayn etmesi nedeniyle yıl sonuna kadar ilk uçuşunu yapamama tehlikesi yaşayabilir.

Boeing 787 programından sorumlu başkan yardımcısı Scott Fancher, yan gövde dizaynının ve bağlantı elemanlarının montajının yolunda gittiğini, planlarındaki gibi yıl sonuna kadar ilk uçuşu gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Boeing, 21 Ekim tarihinde yan gövde güçlendirmesi çalışmaları hakkında daha detaylı bilgileri paylaşacağını da açıkladı. Havacılık devi Boeing, 23 Haziran’da yaptığı açıklamada kanadın merkez kanat kutusuyla birleştiği yan gövde kısmında sorun olduğunu ve bazı güçlendirmeler yapmaları gerektiğini belirterek ilk uçuş tarihini ileri bir tarihe ertelediklerini açıklamıştı.

Boeing 787 uçamayabilir!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
adamlar bugattiyi yaparken bile bukadar ugrasmadılar :)) daha neler cıkacak allah korusun motorlarıda yenıden revize etmeseler bagre :))))) yada koridorlarda yenıden bi degisim veya kokpitte tuvalet falan :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞLAR ADAMLAR ÜRETİMİ NE GÜZEL SABIRLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİRİYORLAR. İNCE ELEYİP SIK DOKUYORLAR. SİZ NEDEN ACELE EDİYORSANIZ. O UÇAĞIN ÜRETİMİ BAŞLADIKTAN SONRA TÜRKİYE YE GELMESİ EN AZ 5-6 YILI BULUR. YANİ HA BU SENE HA GELECEK SENE. O UÇAĞI TÜRKİYEDE GÖREMEDİKTEN SONRA ZAMAN PEKTE ÖNEMLİ DEĞİL AÇIKÇASI4

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1,5 metrelik kompozit bir parça ile 450 bin euro değerinde 4 kişilik bir uçak alabiliyorsunuz.kafanız basmadı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazdığınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim. akıl almaz bir saçmalık olmuş :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erteleyin bakalım erteledikçe yeni bir uçak dizayn ediyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kompozit aluminyumdan kat kat pahalı bir malzemedir.iki adet boeing 737 winglet'i fiyatıyla sıfır 2009 model bir cessna 172 alabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Full kompozit olacak diye bakalım kaç kişinin canı yanacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000