29 Kasım 2016, Salı 16:22:12

Bodrum'da dış hatlar kapatıldı

Türk Hava Yolları, Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin tasarruf amaçlı olarak 31 Mart 2017 tarihine kadar kapatıldığını duyurdu.
  • Siz yine de her 100km havalimani yapin dursun kulanilmadan sacma yatirim yapmakla dünyada 1 numarasiniz bravo yola devam
  • Bodrum malesef ki yüksek sezon turizminden öteye geçemeyecek.. biz işletmeciler olarak yazın kısa geçen sezonu zarar etmeden kapatsak bari diye çabalarken - kışın bir kaç müessese hariç ki kendi mülkleri olduğundan ayakta kalabilmektedirler- sezon bitiminde işletmelerimize sezona kadar kilit vurmak zorunda kalmaktayız. değil mi ki koskoca havalimanı yolcusu yokken milli hasılayı gözetmesin. doğru karar. kış sezonumuz mu var yolcumuz olsun- yabancı turist kışın bodrum' da hangi aktiviteye gelecek ki dış hat yolcusu olsun. turist mi var biz işletmecilere ekmek kapısı olsun.
  • Hup- spoke olmus iste harika , hem havayolu hem havalimani operatorude avantajli olmus. Demekki tk dan ayri havayollarina tk ichat share edecek....
  • Her kis kaparlar zaten
  • THY havalimani isletmecisi mi, havayolu sirketi mi? Bu nasil bir sacmaliktir, ne garip bir aciklamadir anlamadim.
  • Böyle kararlara, böyle tasarrufa can kurban. Bravo, sonuna kadar destekliyorum. Artık pek çok otomobil modelinde bile, yüksek hız gerektirmeyen durumlarda, 8 silindirin 4'ünü, veya 4 silindirin 2'sini otomatik olarak kapatan sistemler bile var. Bireysel olarak bile böyle bir tasarrufun yapılabildiği bir çağda, kamusal olarak bu tür tasarruflar çok gerekli ve akıllıca. Darısı diğer alanların başına..
  • bu liman yapıldığından beri yaz sezonunu uzatacaklarını söylerler, bir şey değişmiyor.
  • bitmişiz biz cidden:(

Türk Hava Yolları, Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin tasarruf amaçlı olarak 31 Mart 2017 tarihine kadar kapatıldığını duyurdu.

THY'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şöyle denildi:

Milas-Bodrum Havalimanı’na dış hatlardan aktarmalı olarak gelen yolcularımıza, 31 Mart 2017 tarihine kadar yanda bulunan Genel Havacılık Terminali hizmet verecektir. Havalimanındaki gümrük uygulamalarımız eskisi gibi devam ediyor.

31 Mart 2017 tarihine kadar bu havalimanından gerçekleştirilecek dış hat seferimiz bulunmuyor. Seyahatlerinin devamında dış hatlara uçacak yolcularımız uçuşlarıyla ilgili işlemlerini iç hatlar terminalinden yaptırabilirler.

Dış hatlardan aktarmalı olarak Milas-Bodrum Havalimanı’na seyahat eden yolcularımızı karşılayacak yakınlarının Genel Havacılık Terminali’ne ulaşmaları gerekiyor. Yolcu yakınları, geçici olarak hizmet veren bu terminale tabelaları takip ederek ya da yolcu servislerini kullanarak ulaşabilirler.

Dış hatlardan gelip Milas-Bodrum Havalimanı’na devam eden yolcularımız için free shop hizmetinin sunulması için çalışmalar yapılmaktadır. Daha fazla bilgi almak için +90 252 511 10 00 numaralı TAV Danışma Hattı’nıarayabilirsiniz.

Bodrum'da dış hatlar kapatıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Süper ~ 7 yıl önce
Siz yine de her 100km havalimani yapin dursun kulanilmadan sacma yatirim yapmakla dünyada 1 numarasiniz bravo yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bodrum ~ 7 yıl önce
Bodrum malesef ki yüksek sezon turizminden öteye geçemeyecek.. biz işletmeciler olarak yazın kısa geçen sezonu zarar etmeden kapatsak bari diye çabalarken - kışın bir kaç müessese hariç ki kendi mülkleri olduğundan ayakta kalabilmektedirler- sezon bitiminde işletmelerimize sezona kadar kilit vurmak zorunda kalmaktayız. değil mi ki koskoca havalimanı yolcusu yokken milli hasılayı gözetmesin. doğru karar. kış sezonumuz mu var yolcumuz olsun- yabancı turist kışın bodrum' da hangi aktiviteye gelecek ki dış hat yolcusu olsun. turist mi var biz işletmecilere ekmek kapısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ks ~ 7 yıl önce
Hup- spoke olmus iste harika , hem havayolu hem havalimani operatorude avantajli olmus. Demekki tk dan ayri havayollarina tk ichat share edecek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Her kis kaparlar zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 7 yıl önce
THY havalimani isletmecisi mi, havayolu sirketi mi? Bu nasil bir sacmaliktir, ne garip bir aciklamadir anlamadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can Kurban ~ 7 yıl önce
Böyle kararlara, böyle tasarrufa can kurban. Bravo, sonuna kadar destekliyorum. Artık pek çok otomobil modelinde bile, yüksek hız gerektirmeyen durumlarda, 8 silindirin 4'ünü, veya 4 silindirin 2'sini otomatik olarak kapatan sistemler bile var. Bireysel olarak bile böyle bir tasarrufun yapılabildiği bir çağda, kamusal olarak bu tür tasarruflar çok gerekli ve akıllıca. Darısı diğer alanların başına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
riçırt ~ 7 yıl önce
bu liman yapıldığından beri yaz sezonunu uzatacaklarını söylerler, bir şey değişmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuhh ~ 7 yıl önce
bitmişiz biz cidden:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000