15 Ocak 2019, Salı 12:54:45

Bir özel uçak daha satışa çıkarıldı!

İş jeti pazarındaki kriz sonrası satışa çıkarılan uçaklara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Son olarak Özdilek’e ait King Air 250 tipi uçak da satışa çıkarıldı, iki pilot ile birlikte 5 çalışan kapı önüne konuldu.
  • Halidi de yabancı tescilli uçaklarla iç hat uçuruyor. Yaptıgı doğru mu?
  • patronları uçağın içine tabure attırıp yolcu taşıtan bir firma. kıriz falan değil normal insan olmadığından satılıyor....
  • 17 yıl sonra mı öğrendiNiz, Beter olsun ve olucak
  • Burdan Sayın Özdileğe sesleniyorum verin Halidi kaptanıma 2 ekiple 24 saat uçursun uçağınızı iç hatlardaki yoğun bussiness jet ihtiyacı karşılanmış olur böylelikle uygun fiyata .
  • Sorunlu bir aile ve sorunlu bir ikinci pilotları vardı. Hep zarar gösteriyor ama uçmak da istemiyolardı. Teknisyenin ayak oyunları da yetmedi orasını ayakta tutmaya. Uçak 3.750'ye satılıkmış.
  • King eir alacağıma çesna sayteyşin alırım çünkü pervaneli bakım maliyeti fazla, uçuş gürültülü ve sürat düşük; sonuçta keşif gözetleme yapmayacam. Gerçi şimdi burdaki çok bilmişler (King air -Cessna Citation) yazmadık diye eleştirir ama olsun onların yaşı kadar bizim meslek tecrübemiz var!
  • Mustehaktir Ozdilekcilere. O uçak onlara fazlaydı zaten. Hakkında SHGM'ye gönderilmiş CRM raporları ve şirket içinde ihbtarları bulunan 2. pilot ve 20 senedir eline tornavida almamis teknisyenleri ile ölmeden bu günü gördüklerine şükretsinler.
  • 5 çalışanı kapı önüne konuldu! bu nasıl habercilik.yazan arkadaş kinle öfkeyle yazmış heralde .
  • Kriz filan yok.Hamdolsun ekonomimiz reisin sayesinde düzeliyor.Türkiyeye düşman olanlar öbür dünyada hesabını verecek...
  • Avmler dopdolu kriz falan yok her malını mülkünü satana kriz var mı diğcez nedir yanii?

İş jeti pazarındaki kriz sonrası satışa çıkarılan uçaklara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Son olarak Özdilek’e ait King Air 250 tipi uçak da satışa çıkarıldı, iki pilot ile birlikte 5 çalışan kapı önüne konuldu.

AirportHaber yazarı Murat Herdem’in iş jeti pazarındaki krizi gündeme getirmesinden sonra bir satış haberi daha geldi.

İnşaat firmaları başta olmak üzere birçok işadamının iş jetlerini satışa çıkarmasına ilişkin inceleme araştırma yazısı sektörde geniş yankı buldu. Birçok yayın kuruluşunun kaynak göstererek gündeme taşıdığı araştırma yazısından sonra bir satış haberi daha geldi.

Bursa merkezli Özdilek Holding’e ait Özek Air’in de filosundaki tek uçağı satışa çıkardığı öğrenildi.

Dün özel jette görev yapan iki pilot ile birlikte teknisyen, kalite müdürü ve pazarlama elemanını da işten çıkaran Özek Air, uçağı da satış listesine koydu.

TC-OZK kuyruk tescilli 2017 model King Air 250 tipi uçağın iki yıl önce fabrika çıkışlı olarak teslim alındığı kaydedildi.


©AirportHaber.com

Bir özel uçak daha satışa çıkarıldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

GAT'CI ~ 4 yıl önce
Halidi de yabancı tescilli uçaklarla iç hat uçuruyor. Yaptıgı doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kingair ~ 5 yıl önce
patronları uçağın içine tabure attırıp yolcu taşıtan bir firma. kıriz falan değil normal insan olmadığından satılıyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tezek Air ~ 5 yıl önce
O uçağa da ekiplere de yazıktı zaten. Kriz değil, iş bilmezlik bir istihdam kapısını daha kapattı. Teknisyenleri hep yanlış laf taşıyormuş. Sonlarını hazırlamış.
Bu millet müstahak ~ 5 yıl önce
17 yıl sonra mı öğrendiNiz, Beter olsun ve olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaşallah ~ 5 yıl önce
Burdan Sayın Özdileğe sesleniyorum verin Halidi kaptanıma 2 ekiple 24 saat uçursun uçağınızı iç hatlardaki yoğun bussiness jet ihtiyacı karşılanmış olur böylelikle uygun fiyata .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın mi? ~ 5 yıl önce
Onlar o ekibi de madara ederler.
PLT ~ 5 yıl önce
Sorunlu bir aile ve sorunlu bir ikinci pilotları vardı. Hep zarar gösteriyor ama uçmak da istemiyolardı. Teknisyenin ayak oyunları da yetmedi orasını ayakta tutmaya. Uçak 3.750'ye satılıkmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 5 yıl önce
O pilot 2 ay once ayrıldı birşeyden haberiniz yok
Alouette ~ 5 yıl önce
King eir alacağıma çesna sayteyşin alırım çünkü pervaneli bakım maliyeti fazla, uçuş gürültülü ve sürat düşük; sonuçta keşif gözetleme yapmayacam. Gerçi şimdi burdaki çok bilmişler (King air -Cessna Citation) yazmadık diye eleştirir ama olsun onların yaşı kadar bizim meslek tecrübemiz var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elma - Armut ~ 5 yıl önce
King Air havada kalış kısa iniş kalkıl saatlik maliyet yük limitleri vs bakımından çok üstün , amaç bir yere hızlı gitmekse cessna seçilebilir ama ikisinin uçuş amacı çok farklı.
Plt. ~ 5 yıl önce
Belli ki havacılık tecrübeniz uçakta degil helikopterde..!!!
Dr Vedat ~ 5 yıl önce
Mustehaktir Ozdilekcilere. O uçak onlara fazlaydı zaten. Hakkında SHGM'ye gönderilmiş CRM raporları ve şirket içinde ihbtarları bulunan 2. pilot ve 20 senedir eline tornavida almamis teknisyenleri ile ölmeden bu günü gördüklerine şükretsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tus ~ 5 yıl önce
Jinekolog Dr. Vedat mı bunu yazan.
SHGM ~ 5 yıl önce
SHGM izin verdide bizmi tornavida yı elimize almadik.SHGM haberi olmadan biz neler neler yapıyoruz soran olursa yetkimiz yok biz 145 değiliz o yüzden görünmez tornavida ve görünmez takım kullanıyoruz ( kral çıplak ) bu
misafir ~ 5 yıl önce
5 çalışanı kapı önüne konuldu! bu nasıl habercilik.yazan arkadaş kinle öfkeyle yazmış heralde .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yizgatlı ~ 5 yıl önce
Kriz filan yok.Hamdolsun ekonomimiz reisin sayesinde düzeliyor.Türkiyeye düşman olanlar öbür dünyada hesabını verecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok öyle şey ~ 5 yıl önce
Avmler dopdolu kriz falan yok her malını mülkünü satana kriz var mı diğcez nedir yanii?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000