22 Aralık 2012, Cumartesi 12:08:01

BİNALİ YILDIRIM'DAN CEP TELEFONU VE İNTERNET MÜJDESİ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ''Yakında vatandaşlarımız uçakta da ceple konuşabilecek ve internete bağlanabilecek'' dedi...
  • Bakan, cloud teknolojisi ile ilgili uluslararası fuarda Türkiye adına çıkıp yaptığı açıklamadan beri, isminin geçtiği yerlerde yüzümde bir tebessüm alıyor. Nasıl ciddiye alayım ben sizi, nasıl :)
  • ne yazık ki artık uçaklarda ki radyasyon miktarı daha da artacak.uçucu ekip için kanser olmak grip olmaktan daha kolay hale gelecek üzülerek belirtiyorum
  • havacılık is kolundan ne haber?
  • Ben de uçakta cep telefonu kullanılmasından RAHATSIZ olacaklardanım. Zaten ufacık yer, sağa sola kıpırdayamıyorsun, bir de arkadaşın dediği gibi görgüsüzlerin bağıra bağıra, kahkahalarla telefonda konuşması gerçekten sinir bozucu olacak :( Bir çare olarak uçakta sadece belli alanlarda cepten konuşulmasına izin verilebilir belki?...
  • Merhaba arkadaslar, Bir suredir yorum yazmiyordum ancak artik dayanamadim ve yazmaya karar verdim. Takipcilerimin sevinc cigliklarini simdiden duyabiliyorum ama inanin ben bunu kendi egom icin degil Turkiye sivil havaciligina Airport haber ekibinin paha bicilemez emekeri ile yaptiklari katkilara belki birsey de ben ekliyebilirim diye yapiyorum. Airport haber ekibi, sizler cok degerlisiniz. Umarim sizi yildirmaya calisanlara karsi bu canla basla mucadelenizi hep surdurursunuz. Ben simdi yorumuma boyle bir kara gunu daha mi gorecektik diyerek baslamak istiyorum. Olacak sey degil, canimiz kime emanet. Daha ne gunler gorecez. Umarim bu kara gunleri de atlatiriz. Arkadaslar, bu gunlerde moralimizi iyi tutmamiz gerek. Ancak boyle, birlik ve beraberlik icerisinde asabiliriz.
  • ipad filan işte digital book yaa işte bunları alınca kendilerini çok sosyal modayı takip eden kültürlü bireyler sanıyorlar...biri birinden görüyor koşup hemen alıyor ayyy nerden aldınnn? ayy şurdan aldım vallamııı dur çok ucuzmuş bende alıyım...ayyy evi arabayı nereden aldınnn ayy vallamı dur bende alıyım.biraz orijinal olun...yönlendirilmeye ihtiyacınız olmasın kararlarınızda bağımsız radikal farklı olun...boşunamı okudunuz okulu:)) ama doğru tabi daha istanbula yeni gelmiş...semtlerini bile bilmiyor o'da kendine göre haklı tabi:))
  • hadi hayırlısı olsun. Artık barzolarla uğraşmayacagiz kabinde, ne haliniz varsa görün
  • KTX'de (Kore'nin saatte 300 km/saat giden fakat bu hiza sadece 15 dakika kadar erisen hizli treni) wi-fi icin bedava 20mb hak veriyorlar butun yolculuk boyu. Biz-class'da bedava fakat bilet cok daha pahali. Buna benzer bir wi-fi uygulamasi bekleyebilirsiniz. Wireless servisler pahali olacak.
  • Uçaklarda cep telefonu kullanımı bir müjde değil. Bir tek uçakta rahattık çevremizdeki görgüsüzlerden yana. Şimdi abuk subuk telefon zillerini müteakkiben bağıra çağıra saatlerce konuşanlara test ettireceğiz sinirlerimizin sağlamlığını. Benim gibi düşünenler için uçaklara yeni bir anons koymaları gerekecek: ''Uçuş güvenliği için yanınızdaki jammer'ları kapatın''.
  • ıletışım teknolojısındekı gelışmelere ulkemızınde ayak uydurabılmesı ve son gelışmelerın bırcok ulkeden once ulkemızde hayatıyete gecırılıyor olması , ulkemız adına gurur verıcı olmaktadır.. ancak ,getırılen bu ımkanlara karsılık, ınsanımızın da ıletışım ve haberleşme konularındakı egıtımlerı vede ıstıfade edış şekıllerı bakımından tum kullanıcıların başta aıleler olmak uzere bılınclendırılmelerı gerekmektedır. ınternet ve cep telefonu ıle yapılan ıletışım ve haberleşmelerın dogru , etık vede yararlı amaclar dogrultusunda kullanılmalarının, toplumumuzn çagdaş medenıyetler sevıyesıne yukselmesıne katkı saglıyacagı ıcın bu konularda ılgılılere buyuk gorevler duşmektedır..

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, iletişime her yerde ihtiyaç duyulduğunu, ulaşım araçlarında da insanların iletişim özgürlüklerini kullanmalarını sağlamak zorunda olduklarını ifade etti.

Bu kapsamda, uçaklarda da cep telefonu ve internet kullanımının sağlanmasına yönelik çalışmaların da sürdüğünü belirterek, yakında vatandaşların havayoluyla seyahat ederken kesintisiz bir şekilde haberleşme yapabilecekleri müjdesini verdi.

BİNALİ YILDIRIM'DAN CEP TELEFONU VE İNTERNET MÜJDESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Tebessüm ~ 11 yıl önce
Bakan, cloud teknolojisi ile ilgili uluslararası fuarda Türkiye adına çıkıp yaptığı açıklamadan beri, isminin geçtiği yerlerde yüzümde bir tebessüm alıyor. Nasıl ciddiye alayım ben sizi, nasıl :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mec.eng. ~ 11 yıl önce
ne yazık ki artık uçaklarda ki radyasyon miktarı daha da artacak.uçucu ekip için kanser olmak grip olmaktan daha kolay hale gelecek üzülerek belirtiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne haber ~ 11 yıl önce
havacılık is kolundan ne haber?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cep ile görüşME ~ 11 yıl önce
Ben de uçakta cep telefonu kullanılmasından RAHATSIZ olacaklardanım. Zaten ufacık yer, sağa sola kıpırdayamıyorsun, bir de arkadaşın dediği gibi görgüsüzlerin bağıra bağıra, kahkahalarla telefonda konuşması gerçekten sinir bozucu olacak :( Bir çare olarak uçakta sadece belli alanlarda cepten konuşulmasına izin verilebilir belki?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fiyati ~ 11 yıl önce
Zaten o kadar pahali olacak ki, uzun konusamiyacaklar.
pes 2014 kinect ~ 11 yıl önce
Merhaba arkadaslar, Bir suredir yorum yazmiyordum ancak artik dayanamadim ve yazmaya karar verdim. Takipcilerimin sevinc cigliklarini simdiden duyabiliyorum ama inanin ben bunu kendi egom icin degil Turkiye sivil havaciligina Airport haber ekibinin paha bicilemez emekeri ile yaptiklari katkilara belki birsey de ben ekliyebilirim diye yapiyorum. Airport haber ekibi, sizler cok degerlisiniz. Umarim sizi yildirmaya calisanlara karsi bu canla basla mucadelenizi hep surdurursunuz. Ben simdi yorumuma boyle bir kara gunu daha mi gorecektik diyerek baslamak istiyorum. Olacak sey degil, canimiz kime emanet. Daha ne gunler gorecez. Umarim bu kara gunleri de atlatiriz. Arkadaslar, bu gunlerde moralimizi iyi tutmamiz gerek. Ancak boyle, birlik ve beraberlik icerisinde asabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vodofonelaaaaa ~ 11 yıl önce
ipad filan işte digital book yaa işte bunları alınca kendilerini çok sosyal modayı takip eden kültürlü bireyler sanıyorlar...biri birinden görüyor koşup hemen alıyor ayyy nerden aldınnn? ayy şurdan aldım vallamııı dur çok ucuzmuş bende alıyım...ayyy evi arabayı nereden aldınnn ayy vallamı dur bende alıyım.biraz orijinal olun...yönlendirilmeye ihtiyacınız olmasın kararlarınızda bağımsız radikal farklı olun...boşunamı okudunuz okulu:)) ama doğru tabi daha istanbula yeni gelmiş...semtlerini bile bilmiyor o'da kendine göre haklı tabi:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terapi ~ 11 yıl önce
Senin ciddi bicimde terapiye ihtiyacin var.
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
hadi hayırlısı olsun. Artık barzolarla uğraşmayacagiz kabinde, ne haliniz varsa görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinirli ya da pahali ~ 11 yıl önce
KTX'de (Kore'nin saatte 300 km/saat giden fakat bu hiza sadece 15 dakika kadar erisen hizli treni) wi-fi icin bedava 20mb hak veriyorlar butun yolculuk boyu. Biz-class'da bedava fakat bilet cok daha pahali. Buna benzer bir wi-fi uygulamasi bekleyebilirsiniz. Wireless servisler pahali olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvah yandık ~ 11 yıl önce
Uçaklarda cep telefonu kullanımı bir müjde değil. Bir tek uçakta rahattık çevremizdeki görgüsüzlerden yana. Şimdi abuk subuk telefon zillerini müteakkiben bağıra çağıra saatlerce konuşanlara test ettireceğiz sinirlerimizin sağlamlığını. Benim gibi düşünenler için uçaklara yeni bir anons koymaları gerekecek: ''Uçuş güvenliği için yanınızdaki jammer'ları kapatın''.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
ıletışım teknolojısındekı gelışmelere ulkemızınde ayak uydurabılmesı ve son gelışmelerın bırcok ulkeden once ulkemızde hayatıyete gecırılıyor olması , ulkemız adına gurur verıcı olmaktadır.. ancak ,getırılen bu ımkanlara karsılık, ınsanımızın da ıletışım ve haberleşme konularındakı egıtımlerı vede ıstıfade edış şekıllerı bakımından tum kullanıcıların başta aıleler olmak uzere bılınclendırılmelerı gerekmektedır. ınternet ve cep telefonu ıle yapılan ıletışım ve haberleşmelerın dogru , etık vede yararlı amaclar dogrultusunda kullanılmalarının, toplumumuzn çagdaş medenıyetler sevıyesıne yukselmesıne katkı saglıyacagı ıcın bu konularda ılgılılere buyuk gorevler duşmektedır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000