28 Kasım 2011, Pazartesi 08:37:24

BİNA TRAŞLANACAK, PİST UZATILACAK!

Adana'da yapımına bir süre önce başlanan, ancak havaalanındaki 'seyrüsefer emniyeti'ni tehdit eden, Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında yaşanan sorunun, 'ortak akıl' ile çözüme kavuşturulduğu bildirildi.
  • yıllardır uyarıya rağmen bina yapıldı.pistin uzatılması yerine binaın yıkılması en güzel cözüm.hala konuşmaya ne gerek.yapmadan düşünülmedi.birileri oaraya o binayı koyarken o binaya imza atanlar neden savcılığa verilmiyor.yaptıranlarda sorumlu.
  • hala pist uzatılacak diyorlar babanızın parasıylamı yapacaksınız zaten iki üç sene sonra çbh hizmete girince kapatılcak
  • Adana Hava Alanın da yanlızca emniyet binası mania oluşturmuyorki ora yüzlerce mania oluşturan bina var. Bu mania oluşturan binalara izin verenlere buna göz yumanlara hiç bir yaptırım uygulanmadan Devletin kesesinden bol harcamayla zaten hiç bir işe yaramayacak olan pist uzatma fikri nerden çıktı. Yanlış üstüne yanlış. O hava alnında bu güne kadar görev yapan DHMİ personeli burnun dibine yapılan bu binaları hiçmi görmemiş bunları neden üst makamlarına rapor etmemiş bunun verilecek hiçmi hesabı yok yani şimdi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
Mersin'de bir dizi etkinlik ve açılışa katılmak üzere Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile birlikte havayoluyla Adana'ya gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yıldırım, burada Adana Valiliği'ni ziyaret ederek, Vali Hüseyin Avni Coş ile görüş alış-verişinde bulundu.

Gazetecilerin kendisine yöneltmiş olduğu sorulara da yanıt veren Yıldırım, Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda bir takım sorun ve sıkıntılar yaşandığına dikkat çekerek, bunların çözüme kavuşturulması adına çalışmalarda bulunduklarını anlattı. Adana Valiliği'nin hemen yan tarafında yapımına bir süre önce başlanan, ancak 'seyrüsefer emniyeti'ni tehdit eden İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı konusunda yaşanan sıkıntılara da değinen Yıldırım, sorunun aşılabilmesi için 3 çözüm önerisi üzerinde yoğunlaştıklarını dile getirdi.

Şakirpaşa Havaalanı'nın etkin ve verimli bir şekilde kullanılması gerektiğini ifade eden Yıldırım, İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatındaki sıkıntının da aşılabilmesi için çaba sarf ettiklerine dikkat çekti. Binali Yıldırım, "Havaalanı emniyet sahası içerisinde 310 metre mevcut pisti uzatmak ve 540 metre civarında kaydırmak suretiyle bir çözüm geliştirildi. Ancak bu çözüm önerisinde emniyet binasında belirli bir tıraşlama kaçınılmaz oluyor. Onun miktarı ne kadar olacak onu da arkadaşlarımız çalışacak ve sonucu bize bildirecek. O miktarın fazla olmaması için biz de uçakların yüklü ağırlığını ayarlamak suretiyle bir orta yol üreteceğiz. Bu en kolay üretilecek çözümdür. Bunun dışındakiler birçok bilinmezi ve zorlukları ihtiva etmektedir. Ortak akıl en son çözüm üzerinden birleşmiştir" dedi.
BİNA TRAŞLANACAK, PİST UZATILACAK!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
yıllardır uyarıya rağmen bina yapıldı.pistin uzatılması yerine binaın yıkılması en güzel cözüm.hala konuşmaya ne gerek.yapmadan düşünülmedi.birileri oaraya o binayı koyarken o binaya imza atanlar neden savcılığa verilmiyor.yaptıranlarda sorumlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hala pist uzatılacak diyorlar babanızın parasıylamı yapacaksınız zaten iki üç sene sonra çbh hizmete girince kapatılcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adana Hava Alanın da yanlızca emniyet binası mania oluşturmuyorki ora yüzlerce mania oluşturan bina var. Bu mania oluşturan binalara izin verenlere buna göz yumanlara hiç bir yaptırım uygulanmadan Devletin kesesinden bol harcamayla zaten hiç bir işe yaramayacak olan pist uzatma fikri nerden çıktı. Yanlış üstüne yanlış. O hava alnında bu güne kadar görev yapan DHMİ personeli burnun dibine yapılan bu binaları hiçmi görmemiş bunları neden üst makamlarına rapor etmemiş bunun verilecek hiçmi hesabı yok yani şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000