10 Ekim 2008, Cuma 13:15:51

Bedava uçak bileti görevinden etti!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Öner Güney'in, bir özel okulun kendisine aldığı uçak bileti ile izinsiz olarak şehir dışına çıkması, Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin gözünden kaçmadı. Güney, süresiz açığa alındı.
  • Bu olay belki dikkatli bir mufettisin takibi belkide tesadufen ortaya cikmis ... AKP ikitidari döneminde o kadar cok buna benzer olay burokratlar arasinda yasaniyorki... Artik normal bir hadise gibi gorulmeye basladi.... "Yolsuzluk ,yoksulluk ve yalan " hatsafaya cikti...Ama yine bu defa %57 le iktidara gelir bu parti... Göbegini kasiyan adam sagolsun....

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Öner Güney, geçtiğimiz haftalarda bir özel okulun kendisine aldığı bir uçak bileti ile Bakanlıktan izinsiz olarak il dışına çıktı. Söz konusu olay müfettişler tarafından fark edilmesi üzerine, Bakanlık müfettişleri Genel Müdür Güney'den savunma istedi. Güney, savunmasını "Ben şehir dışına çıkmadım" olarak yapması üzerine, müfettişler uçak biletini ve biletin kim tarafından sağlandığını Genel Müdür Güney'e sundu.

Güney, söz konusu uçak biletinin gösterilmesi üzerine Bakanlık müfettişlerine, "O gün nerde olduğumu ve biletin kim tarafından verildiğini hatırlamıyorum" diyerek kendisini savundu. Milli Eğitim Bakanlığı, Genel Müdür Öner Güney'i izinsiz il dışına çıkması ve il dışına çıkma nedeninin uygun olmaması gerekçesiyle süresiz açığa aldı. Genel Müdür, Güney, kararı mahkemeye vererek geri dönmeyi isteyebileceği kaydedilirken, söz konusu durum nedeniyle görevine geri dönemeyeceği belirtildi.

Olayın ardından Genel Müdür Güney'e cep telefonunu kapalı olduğu için ulaşılamazken, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü görevini ise, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çandır vekaleten yürütüyor.

Bedava uçak bileti görevinden etti!

Yorumlar

Göbegini kasiyan adam ~ 16 yıl önce
Bu olay belki dikkatli bir mufettisin takibi belkide tesadufen ortaya cikmis ... AKP ikitidari döneminde o kadar cok buna benzer olay burokratlar arasinda yasaniyorki... Artik normal bir hadise gibi gorulmeye basladi.... "Yolsuzluk ,yoksulluk ve yalan " hatsafaya cikti...Ama yine bu defa %57 le iktidara gelir bu parti... Göbegini kasiyan adam sagolsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000